Koja je to bagra njemačka. Sad ćemo vidjeti jeli HNB neovisan i dali je Hrvatska država ili banana republika.
Aj pogodi….[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Dodajem: T-portal
Sanader: Tek neslužbeni komentari na odluku Rohatinskog
Premijer Ivo Sanader izjavio je u utorak da za sada nema nikakvih službenih komentara iz Njemačke, Bavarske ili Bruxellesa na odbijanje guvernera Hrvatske narodne banke (HNB) Željka Rohatinskog da Bayerische Landesbank (BLB) ponovno uđe na hrvatsko bankarsko tržište stjecanjem većinskog udjela Hypo Alpe-Adria-Bank i Slavonske banke
‘Nekih neslužbenih komentara ima, službenih nema’, kazao je premijer odgovarajući nakon sastanka s čelnicima HUP-a na novinarsko pitanje da li je odluka guvernera HNB-a na bilo koji način naštetila odnosima Hrvatske s Austrijom, Njemačkom ili Bruxellesom, te da li je dobio kakvu reakciju iz Bavarske na tu odluku.
Sanader je i danas ponovio da ne može i neće komentirati odluke hrvatske središnje banke, kako odluke koje se tiču vođenja monetarne politike tako ni odluku o odbijanju ponovnog ulaska BLB-a na hrvatsko tržište.
‘To je autonomna odluka središnje monetarne institucije’, kazao je premijer.
Istaknuo je da nekih neslužbenih komentara i reakcija ima, ali da nema službenih komentara.
‘Ako dođe službeni komentar, bilo Njemačke, bilo Bavarske, bilo Bruxellesa, sigurno da ćemo o tome izvijestiti hrvatsku javnost’, kazao je Sanader.
Zdravo,
Hvala na pomoci i svakako na vasem komentar vezano za odabir knjiga.
Kad ih procitam dacu svoj komenatar za svaku knjigu pojedinacno.
Pozdrav,
Koja je to bagra njemačka. Sad ćemo vidjeti jeli HNB neovisan i dali je Hrvatska država ili banana republika.
Što ovo piše u Jutarnjem,BLB donio garancije koje je trebao dati? Puno je Ivcek dužan švabama,tako da je gotovo nemoguće da ih se odbije….
http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2007,7,17,blb_rohatinski,82701.jl
Ja samo čekam dan kad će se po hrvatskim gradovima voziti auti sa zvučnicim i govoriti: Drage Hrvatice i Hrvati,ova država je prodana za 1 kunu plus dugovanja. U 12 sat budite na svojim trgovima gdje će vam stranci održati govor o tome kako dalje..
Ne znam postoji li ikakva mogućnost da ova država krene na bolje…po meni ne baš? I onda još govore zašto mladi ne idu na izbore..Za koga,za što???[smiley10]
Snažno smo uvijek podržavali ulazak Hrvatske u EU, a nepovjerenje prema Bavarskoj koje se pokazuje otežava odnose s Hrvatskom
Edmund Stoiber
Vidite kako su oni bili prema nama dobri u ratu i puno,puno su nam pomagali,e,znali su oni zašto,oni ružni,mi lijepi,ali oni veliki mi mali..
Rohatinski BLB-u pruža drugu priliku
Nakon sastanka guvernera Hrvatske narodne banke Željka Rohatinskog i pregovarača njemačke Bayerische Landesbank izgleda da odluka HNB-a kojom je odbijeno pruizimanje Hypo banke u Hrvatskoj od strane BLB-a nije konačna nego će BLB uputiti novi zahtijev o kojem će HNB raspravljati na jesen, saznaje Jutarnji list
[smiley2][smiley2][smiley2]
Zdravo,
Hvala na pomoci i svakako na vasem komentar vezano za odabir knjiga.
Kad ih procitam dacu svoj komenatar za svaku knjigu pojedinacno.
Pozdrav,
Ja te pozivam da ostaneš i dalje na Forumu, ukoliko imaš želje i vremena.
Mislim da nemamo nikoga iz Makedonije, pa bi bilo lijepo da postoji čovjek na Forumu, koji je na “terenu” u Makedoniji. Ima kolega koji ulažu u tvoju zemlju, možda im možeš pomoći, a i oni će tebi.
Rohatinski BLB-u pruža drugu priliku Nakon sastanka guvernera Hrvatske narodne banke Željka Rohatinskog i pregovarača njemačke Bayerische Landesbank izgleda da odluka HNB-a kojom je odbijeno pruizimanje Hypo banke u Hrvatskoj od strane BLB-a nije konačna nego će BLB uputiti novi zahtijev o kojem će HNB raspravljati na jesen, saznaje Jutarnji list [smiley2][smiley2][smiley2]
Koja blamaža.
U ovakvim trenucima me sram što sam Hrvat, tj. što mi ovakvi beskičmenjaci i bezveznjaci vode državu.
[smiley3]
Koja blamaža. U ovakvim trenucima me sram što sam Hrvat, tj. što mi ovakvi beskičmenjaci i bezveznjaci vode državu. [smiley3]
Kad sam prvi put otišao u inozemstvo vidio sam kakav smo narod….
Znam da svugdje ima korupcije,evo prvi susjedi imaju Berlusconija,čovjeka koji promijeni zakon tako da ne ide u zatvor,ali ovo je ipak pre bahato demonstriranje sile… Kod nas apsolutno svugdje radi što se želi,ne vidim kraja tome,ali me i pomalo strah da ne bi doživjeli Argentinu…
Reklama kakvu zaslužujemo..[smiley2]
Ajmo malo radit admini, molim vas. Pa postovi čekaju odobrenje preko sat vremena u dopodnevno vrijeme… [smiley6]