Eto vidiš. [smiley2]
Jel vjeruješ da pratim puno info portala, ali ne i Poslovni, makar sam tu na Forumu. Nekako mi često zaostaju za ostalima (sorry dečki), tako da sve vijesti nađem dosta prije. Ali eto, ima i časnih iznimaka.
evo malo iz businessa profil tipčnog visokopozicioniranog HR managera:
Predsjednik HFP-a Grga Ivezić bio je, čini se, samo figura u hijerarhiji Fonda. Sjednice Upravnog odbora HFP-a Ivezić bi redovito odšutio, potpredsjednik Ivan Gotovac kratko bi obrazlagao točku o kojoj se raspravlja, potpredsjednik Vlade Damir Polančec predlagao odluku, a ostali članovi UO-a bez riječi bi se složili s Polančecom. Ivezića je Polančec zaobilazio i kad se želio baviti nekom tvrtkom – zvao bi izravno osobu koja je bila zadužena za taj slučaj.
Usto, Ivezić se, navodno, ne služi stranim jezicima, pa je strane ulagače uglavnom primao Ivan Gotovac, što je onda Ivezića frustriralo, a i korištenje računala pričinjavalo bi mu teškoće. Zanimljivo je također da je Ivezić nedavno iznenadno završio na duljem bolovanju, da bi se vratio na posao neposredno prije otkrivanja rezultata operacije Maestro.
evo malo iz businessa profil tipčnog visokopozicioniranog HR managera:
Predsjednik HFP-a Grga Ivezić bio je, čini se, samo figura u hijerarhiji Fonda. Sjednice Upravnog odbora HFP-a Ivezić bi redovito odšutio, potpredsjednik Ivan Gotovac kratko bi obrazlagao točku o kojoj se raspravlja, potpredsjednik Vlade Damir Polančec predlagao odluku, a ostali članovi UO-a bez riječi bi se složili s Polančecom. Ivezića je Polančec zaobilazio i kad se želio baviti nekom tvrtkom – zvao bi izravno osobu koja je
…
Naravno da je sve bilo kratko, pa nece se prasici i janjici valjda ohladiti…
Evo jednog ociglednog dokaza da je nase pravosudje “neovisno” od politike
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/1093997/index.do
A kaj naš predsjednik dela u Nikoziji, na Cipru?
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/1092534/index.do
A kaj naš predsjednik dela u Nikoziji, na Cipru? http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/1092534/index.do
Išao je prijaviti porez..[smiley2]
Evo jednog ociglednog dokaza da je nase pravosudje “neovisno” od politike
Suce u Republici Hrvatskoj imenuje i razrješuje, te o njihovoj stegovnoj odgovornosti odlučuje Državno sudbeno vijeće. Državno sudbeno vijeće ima 11 članova koje iz reda istaknutih sudaca, odvjetnika i sveučilišnih profesora pravnih znanosti bira Hrvatski sabor.
Sve je rečeno.
SLK, znam ja ko imenuje suce, nego ne znam tko daje mandat predsjedniku da pregovara sa kriminalcem……. tak ga je barem sam predsjednik oslovljavao. Ili Zagorec to nije ako kaže nešto drago srcu našeg predsjednika?
I tko kaže da taj isti Zagorec neće lagati samo da se spasi svoju guzicu?
To te ja pitam?
xerex, htio sam pokazati kako zapravo funkcionira “trodioba vlasti”. Suce bira Sabor.
P.S.: Nadam se da Lynyrd Skynyrd u vašem avataru nema veze sa kolegom “dvujic”.
xerex, htio sam pokazati kako zapravo funkcionira “trodioba vlasti”. Suce bira Sabor.
P.S.: Nadam se da Lynyrd Skynyrd u vašem avataru nema veze sa kolegom “dvujic”.
Pojma nemam tko je taj tip kaj ga spominješ?