BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A kad spominješ Tita i BG… A ko je ono molim te plako u izravnom prijenosu 4. maja hiljadu devetsto osamdesete?

Ja stajao pored televizora i plakao ko kišna godina. Nakon toga gledao kako vlak s posmrtnim ostacima prolazi kroz prepuni Glavni kolodvor u Zagrebu.

I love the Smell of Profits in the Morning

Ja stajao pored televizora i plakao ko kišna godina. Nakon toga gledao kako vlak s posmrtnim ostacima prolazi kroz prepuni Glavni kolodvor u Zagrebu.

Pravi Hajdukovac..
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Po nekima Hajduk je bio Zvezdina filijala, koliko je prvenstva samo oteo Dinamu?[smiley2]

Hajduk je u to vrijeme bio veći klub od zvezde.

fazan: ” Ja stajao pored televizora i plakao ko kišna godina. Nakon toga gledao kako vlak s posmrtnim ostacima prolazi kroz prepuni Glavni kolodvor u Zagrebu. ” Pravi Hajdukovac.. [smiley2]

Od malih nogu se uči! [smiley2]

plavi: ” Po nekima Hajduk je bio Zvezdina filijala, koliko je prvenstva samo oteo Dinamu?[smiley2] ” Hajduk je u to vrijeme bio veći klub od zvezde.

Misliš zato što je imao veću zvezdu u svom grbu?
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

fazan: ” plavi: ” Po nekima Hajduk je bio Zvezdina filijala, koliko je prvenstva samo oteo Dinamu?[smiley2] ” Hajduk je u to vrijeme bio veći klub od zvezde. ” Misliš zato što je imao veću zvezdu u svom grbu? [smiley2]

ha ha ha ha ha dobra …

hm

http://www.net.hr/sport/page/2007/06/19/0371006.html

Matanović od svakog ugovora uzimao 5 posto
Osim gotovine, Matanoviću je novac sjedao i na inozemni račun Gotovac na snimci navodno govori da ni ne zna koliko ima novca…

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,6,19,matanovic_hfp,79145.jl

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

A kad spominješ Tita i BG… A ko je ono molim te plako u izravnom prijenosu 4. maja hiljadu devetsto osamdesete?

Plakalo se za jednim purgerom,koliko se ja sijećam[smiley2][smiley2][smiley15][smiley11]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Vidim sad u Večernjaku da je Grbešiću stari umro prije dva dana. Danas sahrana.

No respect

A što vama znači Srednja Europa? [smiley10]

Sa HINA-e

FRANKFURT, 20. lipnja 2007. (Hina/AP) – Deutsche Bank, najveća njemačka banka, planira akviziciju u srednjoj Europi koja bi dopunila njezino globalno poslovanje, priopćio je u srijedu čelnik globalnog bankarskog dijela poslovanja te banke.

“Zemljopisno smo usredotočeni unutar Europe”, kazao je Michael Cohrs na marginama jedne konferencije u Frankfurtu. “Ne želim iznositi nikakve detalje, budući će sporazum o kojemu razmišljamo biti najavljen relativno brzo. Razmišljamo o tome gdje smo sve u Europi prisutni, te gdje možemo tu prisutnost proširiti. Srednja Europa nam je osobito zanimljiva”, dodao je.

Prema njegovim riječima, radi se o relativno malom sporazumu, vrijednim manje od 500 milijuna eura.

Banka je ranije iskazala interes u akvizicije u području transakcijskog bankarstva, a Cohrs je kazao kako razmatra dvije vrste poslovanja.

No respect

Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]

Kako moze kolega luki007 imati 5 zvjezdica i biti moderiran ja to ne kuzim

da,ima i oni koji imaju par postova,a za njih nema zabrane???? zanimljivo, i sam nekad čekam dugo dugo da me odmodeliraju, a šta se može napraviti ništa.

New Report

Close