Ja idem kada god mogu. Sjever je moja destinacija bez obzira što im većini mogu biti tata. Uz Hajduk, dakako pratim i reprezentaciju. Ne znam da li je netko bio na Brazilu u Berlinu, ali ono doživiti je vrhunac za svakoga navijača.
Ja idem kada god mogu. Sjever je moja destinacija bez obzira što im većini mogu biti tata. Uz Hajduk, dakako pratim i reprezentaciju. Ne znam da li je netko bio na Brazilu u Berlinu, ali ono doživiti je vrhunac za svakoga navijača.
I drug Tito je volio Hajduk[smiley1]
fazan: ” SLK: ” A šta će se privatizirat? Udruge građana koje nemaju ni svoj stadion. Oni imaju samo sebe, i igrače. ” Pa imaš lijepe primjere privatizacije športskih klubova u svijetu. Negdje sam čuo da smo mi izabrali španjolski model, iako ne znam što to znači. Mislim da ovdje nisu u pitanju stadioni i objekti, već brend i prepoznatljivost kluba. ” Stari, oni arapi su Arsenalu uzidali kompletan novi stadion, da ih reklamiraju na dresovima. A španjolska je specijalna. Real od marketa sa suvenirima može financirat pola Hrvatske, Barcelona je još veći kult. Na svakoj utakmici 100 tisuća ljudi, od toga 80% ima godišnje ulaznice.
Osim Barce i Reala, u Španjolskoj postoje i drugi-manji klubovi.
Tko brani većinskom vlasniku Dinama ili Hajduka d.d. da izgradi novi stadion i dokapitalizira klub?
fazan: ” Ja idem kada god mogu. Sjever je moja destinacija bez obzira što im većini mogu biti tata. Uz Hajduk, dakako pratim i reprezentaciju. Ne znam da li je netko bio na Brazilu u Berlinu, ali ono doživiti je vrhunac za svakoga navijača. ” I drug Tito je volio Hajduk[smiley1]
Zato je osnovao dinamo 1945. [smiley2]
Berlin, početak utakmice, Lijepa naša…. evo me jeza uhvati. Pogledajte još jednom, uvijek mi suze krenu
Berlin, početak utakmice, Lijepa naša…. evo me jeza uhvati. Pogledajte još jednom, uvijek mi suze krenu http://www.youtube.com/watch?v=LWMtENllfVM
Zadnjih deset minuta je bio rijetko viđen pakao. A cijeli stadion blješti od fotoaparata.
Evo sam se naježio!
Za kraj, nagradno pitanje: koji je klub imao najveću zvijezdu u svom grbu u cijeloi onoj državi? Cijeli grb zvijezda, samo neka trakica okolo da napišu kako se zovu. [smiley1]
Za kraj, nagradno pitanje: koji je klub imao najveću zvijezdu u svom grbu u cijeloi onoj državi? Cijeli grb zvijezda, samo neka trakica okolo da napišu kako se zovu. [smiley1]
H A J D U K S P L I T
Ima jedna poveznica između dionica i ‘ajduka; a ogleda se u ovoj pjesmi:
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi iz dišpeta
Kontra mraku kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode
Drukali smo za Hajduka, mladost starost ivot cili
Drukali smo za Hajduka, pivajući naprid bili!