BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E jesi me razočarao, EPS preko – nekoliko, klub je u blokadi koliko ono godina? Posluju protuzakonito, to mu je i Mamić rekao u Otvorenom.

Pa i INDG je u blokadi!

I love the Smell of Profits in the Morning

Znao sam ja da mi nešto kod tebe smrdi!
[smiley2][smiley2][smiley2]

Smrdi ta tvoja tovarska blitva u tanjuru. [smiley2]

No respect

fazan: ” Znao sam ja da mi nešto kod tebe smrdi! [smiley2][smiley2][smiley2] ” Smrdi ta tvoja tovarska blitva u tanjuru. [smiley2]

To je špinat!

Strašan sam Dinamov fan, i platio bih koliko god treba za dionice Dinama, jer bi taj osjećaj za mene bio neprocjenjiv. A i to jednom mora doći.

Djelimo isto mišljenje.
Svojedobno, mlad i lud, čak i krstario sa navijačima, uh , kad se samo sjetim…

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A šta će se privatizirat? Udruge građana koje nemaju ni svoj stadion. Oni imaju samo sebe, i igrače.

No respect

plavi: ” E jesi me razočarao, EPS preko – nekoliko, klub je u blokadi koliko ono godina? Posluju protuzakonito, to mu je i Mamić rekao u Otvorenom. ” Pa i INDG je u blokadi!

DA ali ovo kupuju i prodaju igrače preko drugog računa , rade budalom i mene i tebe, trebalo bi ih baciti u drugu ligu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A šta će se privatizirat? Udruge građana koje nemaju ni svoj stadion. Oni imaju samo sebe, i igrače.

Varaš se, igrači vrijede, ali još više vrijedi – brend.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

SLK:

Strašan sam Dinamov fan, i platio bih koliko god treba za dionice Dinama, jer bi taj osjećaj za mene bio neprocjenjiv. A i to jednom mora doći.

Djelimo isto mišljenje.
Svojedobno, mlad i lud, čak i krstario sa navijačima, uh , kad se samo sjetim…

Nisam purger, inače bih bio na daleko više utakmica, ali pamtim stajanje Istok sa Partizanom i tuču sa redarima u Budimpešti kad su vadili pištolje na nas.

No respect

Pa imaš lijepe primjere privatizacije športskih klubova u svijetu. Negdje sam čuo da smo mi izabrali španjolski model, iako ne znam što to znači.

Mislim da ovdje nisu u pitanju stadioni i objekti, već brend i prepoznatljivost kluba.

Nisam purger, inače bih bio na daleko više utakmica, ali pamtim stajanje Istok sa Partizanom i tuču sa redarima u Budimpešti kad su vadili pištolje na nas.

Nije bitno jesi purger ili ne, bitna je pripadnost ili ljubav prema klubu.
Ja na utakmici nisam bio valjda 10 godina, puno je vremena prošlo…, neke stvari koje smo radili nisu nam išle na čast , međutim ljudski je griješiti, još ljudskije priznati da si pogriješio.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nije 10 godina , vidim da sam preuveličao , ali 6-7 je sigurno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

SLK:

Pa imaš lijepe primjere privatizacije športskih klubova u svijetu. Negdje sam čuo da smo mi izabrali španjolski model, iako ne znam što to znači.

Mislim da ovdje nisu u pitanju stadioni i objekti, već brend i prepoznatljivost kluba.

Stari, oni arapi su Arsenalu uzidali kompletan novi stadion, da ih reklamiraju na dresovima.

A španjolska je specijalna. Real od marketa sa suvenirima može financirat pola Hrvatske, Barcelona je još veći kult. Na svakoj utakmici 100 tisuća ljudi, od toga 80% ima godišnje ulaznice.

No respect

New Report

Close