A cuj petak je dan za metak pa sam uvijek dobro raspolozen nakon obavljenog posla [smiley2]. No kaj je je fakat me nervira ovo. Dodjem procitat u miru forum (na poslu ne stignem toliko jer me razvlace ko zvakacu) i kaj imam vidjet? Ovo ko sa slike. Ma daj
Da se zaključit da dečki večernju administraciju rade od doma, pa ako je dobar film ili utakmica…
Je malo neozbiljno, ali eto… što možemo. Drago mi je da sam nešto stariji forumaš pa sam prebolio “male boginje” oko moderiranja. [smiley11]
A budimo realni, treba platit čovjeka da sjedi noćnu smjenu i moderira. I to barem dvojica, normalno trojica, da se mogu rotirat.
Ali fakat, neko rješenje se mora iznaći. [smiley6] Ovo nema smisla.
Meni ne pada na pamet mjenjati forum za ona druga dva, osim da se aklamacijom svi nekud selimo.
Evo iskustvo vani: htio sam se prijaviti na forum FC Arsenala, kad je ono Dinamo igrao sa njima. Popunio sve što su me tražili, klik, kad ono: vaš zahtjev ide na odobrenje. I nakon tri dana na mail: žao nam je, vaš zahtjev nije odobren. Bez objašnjenja i bilo čega.
Tako i PD može: Ime, prezime, sve. Naravno, podatci ostaju zajamčeno tajni za sve ostale korisnike. I tako oni preko IP mogu doći do moje adrese i doznat tko sam, pa mi nije bad ni reći im tko sam. Pa kad napraviš tri “faula” – crveni karton. I nema duplih i više nickova, bit će nas 30 – 40, ali bez moderacije. Ostali će odustat kad budu davali sve podatke, pogotovo oni nepošteni.
Siguran sam da bi se vratio i Zimzi i cijela stara garda, koja stvarno ima što za reći.
Dobro se zaradilo svojevremenom prodajom 25% dionica Ine Mađarima, je li doktore Ljubo? Bilo bi lijepo da institucije pravne države provjere je to naš Ljubo stekao legalno i je li platio porez na tu zaradu. http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,6,15,jurcic_milanovic,78661.jl
Riješio se svih dionica, špekulant pokvareni……. i sad bi on nama lupio porez. Tko je jamio je jamio
a što nije i porez na nekretnine spominjao? [smiley2]
Ide Ljubo za predsjednika kad Hrvati udju u EU…znači….nikada……..[smiley2]
Ne, ovo s moderiranjem postaje strašno.
Gubi se svaki smisao.
Razumio sam potrebu uredništva da režu mogućnost pisanja kojekakvih idiotarija,
ali ovo sad prelazi u čistu cenzuru, i to na nivou Komunističke partije Kine.
Ovo je vjerovatno događaj bez presedana, da se na internetskom forumu, koji su inače najliberalniji oblik komunikacije, objavljuju postovi članova tek nakon prethodnog odobrenja moderatora.
Volio bih da se netko iz uredništva javi, te pokuša obrazložiti ove staljinističke metode ili da mi nađe primjer nekog drugog foruma koji iste primjenjuje.
Isto tako mislim da je ovo samo po sebi slučaj za koji bi i Hanfa mogla imati interesa s obzirom na to da se na ovaj način može manipulirati informacijama, te utjecati i na sam tok trgovanja.
Moderiranje je moderiranje a ovo je cenzura
Ako Jurčić dođe, svi odosmo u Regiju, ali s cijelim portfeljom.
Mos mislit. Vec trcim. Zapravo vec se cudim sam sebi da i firmu nisam preselio u regiju jer me ovdje deru porezom. [smiley1]
Kaj se tice vise nickova to po meni nije nikakav problem. Ako vec netko i pati od toga da ima vise nickova i ako s tih vise nickova ne krsi pravila foruma, ne prostaci i vrijedja neka mu. Ak njega veseli meni super. Svatko ima pravo da se krece i da bude kreten. [smiley2]
Ako vec netko i pati od toga da ima vise nickova i ako s tih vise nickova ne krsi pravila foruma, ne prostaci i vrijedja neka mu. Ak njega veseli meni super. Svatko ima pravo da se krece i da bude kreten. [smiley2]
Nije problem jel netko prostaci ili vrijedja, nego opcenito na (svim) forumima (barem na kojima sam registriran, 30+) u pravilima foruma striktno je napisano da korisnik moze biti registriran samo pod jednim nickom.
Npr. pravila s foruma di sam global mod.
All members must have one and ONLY ONE account. Multiple accounts ARE NOT ALLOWED! If a member is caught having more than one account, that member will have ALL account(s) deleted, and he will be banned.
Bez obzira na njegove postove, moram ga banat.
Ne, ovo s moderiranjem postaje strašno.
Gubi se svaki smisao.
Razumio sam potrebu uredništva da režu mogućnost pisanja kojekakvih idiotarija,
ali ovo sad prelazi u čistu cenzuru, i to na nivou Komunističke partije Kine.
Ovo je vjerovatno događaj bez presedana, da se na internetskom forumu, koji su inače najliberalniji oblik komunikacije, objavljuju postovi članova tek nakon prethodnog odobrenja moderatora.
Volio bih da se netko iz uredništva javi, te pokuša obrazložiti ove staljinističke metode ili da mi nađe primjer nekog drugog foruma koji iste primjenjuje.
Isto tako mislim da je ovo samo po sebi slučaj za koji bi i Hanfa mogla imati interesa s obzirom na to da se na ovaj način može manipulirati informacijama, te utjecati i na sam tok trgovanja.
Moderiranje je moderiranje a ovo je cenzura
Odi stari na moj novac pa bus vidio kaj je cenzura! Od 10 postova nece ti uopce NIKAD objavit ako nije usko u skladu s njihovim interesima i ako nije o njima interesantnim dionicama, a onaj jedan koji objave čekat ćeš godinama… A ako se zakacis s moderatorima onda ce ti objavit svaki 20 koji ce napol izrezat…
Mos mislit. Vec trcim. Zapravo vec se cudim sam sebi da i firmu nisam preselio u regiju jer me ovdje deru porezom
ne miješaj trgovanje sa svojom firmom
Nije problem jel netko prostaci ili vrijedja, nego opcenito na (svim) forumima (barem na kojima sam registriran, 30+) u pravilima foruma striktno je napisano da korisnik moze biti registriran samo pod jednim nickom.
Npr. pravila s foruma di sam global mod.
All members must have one and ONLY ONE account. Multiple accounts ARE NOT ALLOWED! If a member is caught having more than one account, that member will have ALL account(s) deleted, and he will be banned.
Bez obzira na njegove postove, moram ga banat.
Jbg nemres sprijeciti vise nickova. Ne postoji nacin. Cak ni da uletis s imenom i prezimenom jer tko te sprjecava da si otvoris x email adresa i fejkas ime i prezime? Jedini, po meni, korektan nacin je pustit svakog u startu pa ak se vidi da je zasluzio moderiranje ili ban onda se reagira.