Naletio na clanak pa reko da postam:
Tele2 nastavio tarifni rat
Nakon što je Tele2 prvi objavio nove i niže cijene, uslijedio je odgovor Vipneta s Tomatom, a sada je Tele2 opet preuzeo incijativu. Tele2 je tako prestavio Tarificu, novi proizvod u svojoj ponudi gdje se iza simpatičnog naziva krije najpovoljnija prepaid tarifa na hrvatskom tržištu, namijenjena ponajprije korisnicima osnovnih mobilnih usluga – poziva i SMS-a.
Tarifica nudi najjeftiniju minutu razgovora prema svim mrežama u Hrvatskoj – 0,47 kuna – te SMS za povoljnih 0,27 kuna. Cijene međunarodnih poziva u Tarifici su i do 46 posto niže od ostalih na tržištu. Najjeftinija tarifa od danas je dostupna korisnicima u Hrvatskoj, a dolazi zapakirana u praktičnom kartonskom valjku uz također najjeftiniji start paket od svega 25 kuna. Tarifica je dostupna u prepaid modelu, a svaki korisnik uz osnovni paket od 25 kuna dobiva i 25 kuna na svojem prepaid računu. Nova prepaid tarifa podržava osnovne usluge i namijenjena je onima koji žele razgovarati za najnižu moguću cijenu u Hrvatskoj.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=6bf386e5-fd8d-4b4f-92ea-98dba13fb469
Naletio na clanak pa reko da postam: Tele2 nastavio tarifni rat
izgleda da su se ugledali na liparenje na dionicama… lipa po lipu.. sam zadavanje novih naloga ipak traje barem mjesec dana [smiley2]
Lejzer: ” Naletio na clanak pa reko da postam: Tele2 nastavio tarifni rat” izgleda da su se ugledali na liparenje na dionicama… lipa po lipu.. sam zadavanje novih naloga ipak traje barem mjesec dana [smiley2]
Nek se lipare na dolje.
Za nas je to sve skupa super. Samo ne znam dokle mogu. Gdje im je granica isplativosti.
Ipak je skok sa 0,99 na 0,49 koji su napravili prije ovoga veliki skok 🙂
Ipak je skok sa 0,99 na 0,49 koji su napravili prije ovoga veliki skok 🙂
…a dio price sakriven iza “naknade za uspostavu poziva” [smiley1]
Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]
Bauštelac malo podsjeća na rmpaliju, barem po krivoj gramatici, isto tako ne treba zaboraviti da vas neki od moderatora njihovih dobro za-ebava. Ma dajte budite ozbiljni.
Njihovi moderatori u korijenu sijeku nove članove, a ovom dozvoljava da piše što hoće, zato što je jedan od njih. Nikako zaboraviti na to
nije nužno…
brdo novih članova kada piše ‘ide to gore’ i slična s… – sasma normalno da bivaju odrezani
bauštelac – vidi se da ima neke uvide – na nama je da otkrijemo što možemo
Nije baš tako, to se u mome selu u Dalmaciji kaže strogo kontrolirano čavrljanje.
Petak, 15. lipnja.
VRBOVSKO/BOSILJEVO – Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta otvorit će 8,8 kilometra dug dio dionice, odnosno drugog kolnika na dionici Vrbovsko-Bosiljevo na autocesti Rijeka-Zagreb. Vrijednost tih radova je 39,4 milijuna kuna, a obuhvatili su građevinske radove dogradnje južnog kolnika u puni profil autoceste, uključujući izgradnju tunela Veliki Gložac te vijadukata Zečeve Drage, Severinske Drage, Osojnik i Varoš. Time je završena i II A faza izgradnje te autoceste i time autocesta Rijeka-Zagreb dobiva više od 100 kilometara punog profila, 13 tunela, 26 vijadukata i 6 mostova. Preostalih 44 kilometra dopune na puni profil dio je II B faze izgradnje, a ona bi trebala biti dovršena do kraja iduće godine (12,00 sati, između tunela Veliki Gložac i vijadukta Zečeve Drage).
Njihovi moderatori u korijenu sijeku nove članove, a ovom dozvoljava da piše što hoće, zato što je jedan od njih. Nikako zaboraviti na to
Mauricije, pišeš napamet. Tjedno je tamo 15-20 novih članova.
Možda su te odrezali jer si registrirao 2 ili više nickova. Neke stvari znam iz prve ruke…opet kažem, pišeš napamet.
I još nešto. Nema ti centar.hr veze sa bauštelcem ili zimzijem…stavljam soma kuna, ako nije tako.[smiley2]
Gledam ova naša dva eminentna foruma i ne vjerujem [smiley8]…svaki put isto, lijepo netko najavi pad dionice i iznese argumente i onda se odmah pojave njih 3-4 koji ga proglase narodnim neprijateljem, niškoristi, idiotom koji nema veze s dionicama…onda kad se navedena najava ostvari onda ti još taj dan pljuju tipa…ma to budale prodaju…drhtave ručice, sad će to gore i sl… kad ih tržište demantira, a pad se nastavi, onda oni lijepo nestanu s foruma na 2-3 mjeseca ili zauvijek…
Ljudi, ajmo više demokracije i uvažavanja suprotnih stajališta…a manje prića tipa…znam ja to je zicer za dva mjeseca na 10.000 kn (s npr 900)….[smiley6]