hihi… gospon SLK mi smo već jednom diskutirali o tome…
ja s njom samo plešem na terasi uz more – to je moj ulog
[smiley2]
hihi… gospon SLK mi smo već jednom diskutirali o tome…
ja s njom samo plešem na terasi uz more – to je moj ulog
[smiley2]
Košulja na pruge, naočale, kratke hlačice “na peglu”, sandale i bljede noge sa venama. Juhu! [smiley2]
Jedino si Viagru uzmi usput. [smiley2]
Dinamico…kupujte hrvatsko…[smiley2][smiley2][smiley2]
Elvar: ” hihi… gospon SLK mi smo već jednom diskutirali o tome… ja s njom samo plešem na terasi uz more – to je moj ulog [smiley2] ” Košulja na pruge, naočale, kratke hlačice “na peglu”, sandale i bljede noge sa venama. Juhu! [smiley2]
nene.. ja na spoj dodjem crni dugi pončo i bijela marama… noge se ne vide [smiley2] ali oči da [smiley2]
nene.. ja na spoj dodjem crni dugi pončo i bijela marama… noge se ne vide [smiley2] ali oči da [smiley2]
Samo ako ona dođe u “oben ohne”…[smiley2][smiley2][smiley2]
upravo sam skužio!
Sasko = je zapravo SuperAsko.. hihihi
pitam se kakav mu je dual?
Onda izgledaš ko Calimero. [smiley2]
upravo sam skužio!
Sasko = je zapravo SuperAsko.. hihihi
pitam se kakav mu je dual?
Vidiš, vidiš….[smiley2][smiley2][smiley2]
novi sam u abacusu pa me zanima…
može li se u onom njihovom sučelju mijenjati postojeći nalog koji nije izvršen do kraja? ja pokušavam ali mi ne da…
novi sam u abacusu pa me zanima…
može li se u onom njihovom sučelju mijenjati postojeći nalog koji nije izvršen do kraja? ja pokušavam ali mi ne da…
Ne može ali pošalješ email g. Strniščaku sa brojem naloga da ćeš raditi promjene pa da ti ne opale 2 provizije ak se radi o minimalnoj. Ako imaš slučaj da te minimalna provizija ne tangira onda slobodno otkažeš djelomično izvršen nalog i otvoriš novi.
što će im sučelje za promjene ako moraš posebno slati mail gosponu?
kakvo nepoštovanje informatičara [smiley2]