BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

plavi: ” Inaće u američkoj formuli Ohndine momčadi su neprikosnovene godinama, pa tako i ove: http://racing.honda.com/ ” u americkoj formuli?! AHAHAHAHAHA pa jesi li ti svjestan da amerikanci ne znaju sto je zavoj?! e jest znas opravit argument, svaka ti cast… [smiley7]

DA ne znaju, voze samo po ravnini , i to nizbrdo.
Stvarno si nevjerovatan.
Porsche je za penziće , kažem ti.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Doobroo… 23. i 24. su utrke u Požegi, ja sam tamo. 23. su treninzi, pa ćemo sredit par krugova na stazi, kako i dolikuje. Javi samo na vrijeme s čim dolaziš.

Vauuu, impresioniran sam, ja sam mislio da ces me pozvati na sljeme kadli ono…. mozda dodjem s Cuprom ak ne odpizdim na more jer ipak je rijec o malom godisnjem taj vikend

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

SLK:

Doobroo… 23. i 24. su utrke u Požegi, ja sam tamo. 23. su treninzi, pa ćemo sredit par krugova na stazi, kako i dolikuje. Javi samo na vrijeme s čim dolaziš.

Vauuu, impresioniran sam, ja sam mislio da ces me pozvati na sljeme kadli ono…. mozda dodjem s Cuprom ak ne odpizdim na more jer ipak je rijec o malom godisnjem taj vikend

Seat? Onda ću te prepustit Čolaku, ako dođe… [smiley2]

No respect

Honda je jedina svjetski proizvođač motora koji je ostvario svjetske titule, kako na 2 tako i na 4 kotača.[/color]

ja mislim da se decki iz odjela sa dva kotaca srame ovih koji rade kante na cetiri kotaca, vjerojatno kada se susretnu u prolazu okrecu glavu od njih ili se prave da pricaju na mobitel… nije ih za kriviti

Kad smo već kod honde, znate li tko je njihov partner u RH i tko proizvodi njihove motore. (E ovo se zove drukanje)

I love the Smell of Profits in the Morning

a ne ne, mano a mano muchacho… nego zajeb je sto ima DSG… banana

Kad smo već kod honde, zante li tko je njihov partner u RH i tko proizvodi njihove motore. (E ovo se zove drukanje)

MIO sam ti a? i pogledaj kako im ide… na rubu su stecaja

ili se prave da pricaju na mobitel…

Damn, ja sam mislio da je to moja fora.
[smiley7]

No respect

Kad smo već kod honde, znate li tko je njihov partner u RH i tko proizvodi njihove motore. (E ovo se zove drukanje)

Znam ja. Nekidan sam bio s tipom iz Osijek koji je zastupnik, a gazda je iz Rijeke.

No respect

SLK:

Šta, ne valja?

No respect

Šta, ne valja?

nece kad ja hocu, mada je fenomenalno brz… stonobi Clarkson reko: Biblicly fast!

fazan: ” Kad smo već kod honde, zante li tko je njihov partner u RH i tko proizvodi njihove motore. (E ovo se zove drukanje) ” MIO sam ti a? i pogledaj kako im ide… na rubu su stecaja

Kakav stečaj? Firma je na 0,001 booka, P/E im je 1, uredno podmiruju sve obveze. Najpodcijenjenija dionica na našem tržištu. Imaju ugovorenih poslova više nego INGRA. Navodno će raditi motore za trkaće Hondine moto(cikle). Kupite dok je jeftino, jel uskoro polijećemo!

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close