Dečki za dobrog komada treba biti pametan, imati dobar humor, iskusan. To ne može svatko. Za dobar auto, trebaš imati para, a može i na kredit, danas svaka budala ima dobar auto. To nije ništa novo. Rađe ja vozim zgodnog komada u starom trabantu i sretni, nego vi u tim autićima koje sanjate solo ili s prijateljem.
Koga briga za komade Mauricije.
Između komada i auta, uvijek ću izabrati auto.
Komad je u drugom planu.
Ne kupujem ono što se drugom sviđa, ili ono što je opće uvriježeno kao dobro ili fora, već ono što se meni sviđa.
Tako si pričao i za Ingru na 13 000, kao i za PBZ na 800.
Danas je Ingra 39 000 , a PBZ 1900.
Koji to japanci vire u njemačko dvorište , ako je riječ o tehnologiji onda je obrnuto.
Što se tiće F1, Honda je bila prvak sa Senom, Prostom i još nekima, ujedno i kao samostalna momčad davnih …
A današnja priča, od kako su zabranili razvoj motora, stala je i momčad.
Isto tako je činjenica da staviš npr. Alonsa, Hamiltona ili Masu u bolid , eto ih na podiju.
A ne ova dva krepila, jedan penzioner, drugi nadrogirani kreten.
Ni Ingra ni PBZ nemaju veze sa fundamentima… prednost jedne je ultra niska likvidnost a druge prodaja magle i zestoki pumpaci… sto se tice tehnologije na ovom polju dominira Mercedes sa S-klasom, oduvijek dok japanci samo kopiraju kada uvide da nesto ide… uopce namju muda za inovacije… a u F1 Hondi ne bi pomoglo ni da im se za upravljacem bolida nalazi svevisnji
Kakvi mercedes i kakve gluparije: priznajem samo japance. Za mene postoji samo Toyota, ostalo su priče za malu djecu!
Dobra je Toyota, ali je laganini, i linije im baš nisu nešto.
Sve ostalo je OK
Dobra je Toyota, ali je laganini, i linije im baš nisu nešto.
Sve ostalo je OK
Kaze covjek cijeg favorita (Hondu) voze samo penzioneri [smiley2]
Ni Ingra ni PBZ nemaju veze sa fundamentima… prednost jedne je ultra niska likvidnost a druge prodaja magle i zestoki pumpaci… sto se tice tehnologije na ovom polju dominira Mercedes sa S-klasom, oduvijek dok japanci samo kopiraju kada uvide da nesto ide… uopce namju muda za inovacije… a u F1 Hondi ne bi pomoglo ni da im se za upravljacem bolida nalazi svevisnji
Nemoj me zafrkavati molim te.
Nemoj me zafrkavati molim te.
mrtav sam ozbiljan
plavi: ” Dobra je Toyota, ali je laganini, i linije im baš nisu nešto. Sve ostalo je OK ” Kaze covjek cijeg favorita (Hondu) voze samo penzioneri [smiley2]
Opet zafrkavaš?
http://money.cnn.com/2007/06/07/autos/teen_cars/index.htm
Ovdje tvrde, a radi se o snn-u , da je među mladima ili ti teensima Honda najpopularnija, lažu li oni?
Porsche je za penziće
Ja sam Caymanu rekao “autoput, krug, brdo”, nek bira i kaže šta vozi. Da se nađemo, ja ću dovest nešto u rangu.
Nudim i tebi. (nemoj mi sad glumit finjaka)
A meni?
Jel Honda nastupa u F1? [smiley4]
Ne nastupaju za pravo, samo im je bitno da su bolji od Toyote, zbog unutarnjih prilika u Japanu i okolici .
[smiley2]
SLK:
”
Ja sam Caymanu rekao “autoput, krug, brdo”, nek bira i kaže šta vozi. Da se nađemo, ja ću dovest nešto u rangu.
Nudim i tebi. (nemoj mi sad glumit finjaka)
”
A meni?
Heh… Za?
Ovdje tvrde, a radi se o snn-u , da je među mladima ili ti teensima Honda najpopularnija, lažu li oni?
Porsche je za penziće
E moj stari ti ne bi znao sta je pravi automobil ni da te pokupi na pjesackom… drz se ti svoje rage i radje gledaj kupit neku kamp-prikolicu