BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK:

A jel bi ti bilo “gey” vozit Astona?

http://www.croportal.net/forum/auti/aston-martin-db9-europski-gay-auto-godine-7145/

Nešto sam te pito! [smiley2]

No respect

Bogohulniče!

Jesi ga gledao u TopGearu?!

Top Gear mi uopce nije mjerodavan… njima je i Jaguar dobar samo dok je britanski… uostalom Clarkson mrzi Porsche tako da ga ne dozivljavam previse kad se zanese…

jesi gledao Vantagea protiv 911-ce i M6?

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Koji Mercedes je u stanju proći 50 000 km, bez kvara, posebno nabrijani AMG.
Ot je za preseravanje, to Vam je kao da kupite od dionica Adris, pa se u društvu hvalite , kako ste dioničar Adrisa.
Jer svi su za to čuli, pa i oni koji se ne bave dionicama, tako i Mercedes.
Preseravanje.
Dobro je rekao kajman, svi koji voze Mercedes voze se po lijevoj strani 120, eventualno 130.
Zato jer misle da su najbrži na cesti..
A samo smetaju.
Gore od Škode.
Za Škodu znaš da ne može na lijevu stranu, jer je to za njih vrlo opasno.
I po auto i po ljude unutra.

Ja sam Caymanu rekao “autoput, krug, brdo”, nek bira i kaže šta vozi. Da se nađemo, ja ću dovest nešto u rangu.

Nudim i tebi. (nemoj mi sad glumit finjaka)

No respect

Gluposti, pričate. Vozite stare kante i sanjate o autima. Tipično za dečke vaših godina. I plavušama nedostižnim.

Koji Mercedes je u stanju proći 50 000 km, bez kvara, posebno nabrijani AMG.
Ot je za preseravanje, to Vam je kao da kupite od dionica Adris, pa se u društvu hvalite , kako ste dioničar Adrisa.
Jer svi su za to čuli, pa i oni koji se ne bave dionicama, tako i Mercedes.
Preseravanje.
Dobro je rekao kajman, svi koji voze Mercedes voze se po lijevoj strani 120, eventualno 130.
Zato jer misle da su najbrži na cesti..
A samo smetaju.
Gore od Škode.
Za Škodu znaš da ne može na lijevu stranu, jer je to za njih vrlo opasno.
I po auto i po ljude unutra.

Ne da mi se vise raspravljati o autima s tobom koji ne vidis dalje od Honde…. Da su japanci tako dobri ne bi stalno virili preko ograde u njemacko dvoriste, a i konacno bi nesto napravili u F1

Valjda nije i CNN Hondina podružnica, pretpostavljam da su relevantni:

http://money.cnn.com/2007/06/07/autos/teen_cars/index.htm

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

SLK:

Bogohulniče!

Jesi ga gledao u TopGearu?!

Top Gear mi uopce nije mjerodavan… njima je i Jaguar dobar samo dok je britanski… uostalom Clarkson mrzi Porsche tako da ga ne dozivljavam previse kad se zanese…

jesi gledao Vantagea protiv 911-ce i M6?

Ne, al sam gledao kako su isprdili Porsche GT2

No respect

Gluposti, pričate. Vozite stare kante i sanjate o autima. Tipično za dečke vaših godina. I plavušama nedostižnim.

Šta je stari, Astri remen cvili, pa si jalan?

No respect

Valjda nije i CNN Hondina podružnica, pretpostavljam da su relevantni:

http://money.cnn.com/2007/06/07/autos/teen_cars/index.htm

Evo plavi, samo da znas kako izgledam kad me vidis u retrovizoru tvoje Honde

Da su japanci tako dobri ne bi stalno virili preko ograde u njemacko dvoriste, a i konacno bi nesto napravili u F1

Tako si pričao i za Ingru na 13 000, kao i za PBZ na 800.
Danas je Ingra 39 000 , a PBZ 1900.
Koji to japanci vire u njemačko dvorište , ako je riječ o tehnologiji onda je obrnuto.
Što se tiće F1, Honda je bila prvak sa Senom, Prostom i još nekima, ujedno i kao samostalna momčad davnih …
A današnja priča, od kako su zabranili razvoj motora, stala je i momčad.
Isto tako je činjenica da staviš npr. Alonsa, Hamiltona ili Masu u bolid , eto ih na podiju.
A ne ova dva krepila, jedan penzioner, drugi nadrogirani kreten.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dečki za dobrog komada treba biti pametan, imati dobar humor, iskusan. To ne može svatko.
Za dobar auto, trebaš imati para, a može i na kredit, danas svaka budala ima dobar auto. To nije ništa novo.
Rađe ja vozim zgodnog komada u starom trabantu i sretni, nego vi u tim autićima koje sanjate solo ili s prijateljem.

Kakvi mercedes i kakve gluparije: priznajem samo japance. Za mene postoji samo Toyota, ostalo su priče za malu djecu!

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close