BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,6,3,djeca_dionice,77121.jl

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

Koliko ste vi spremni platit državi,ako vjerujete u nju?Bolje platit porez na dobit nego ostat bez ičeg.Ne znam, ja se ja se smrznem svaki put kad vidim Jurčića jer živim od burze ali platit ću razuman porez ako vidim da ne dajem pare lopinama već za razvoj mile nam Hrvackice. Možda sam malo nadobudan.Kako god okrenem čini mi se da pušu novi vjetrovi.Eldorado polako nestaje i možda je vrijeme za seobu perja.

Koliko ste vi spremni platit državi,ako vjerujete u nju?Bolje platit porez na dobit nego ostat bez ičeg.Ne znam, ja se ja se smrznem svaki put kad vidim Jurčića jer živim od burze ali platit ću razuman porez ako vidim da ne dajem pare lopinama već za razvoj mile nam Hrvackice. Možda sam malo nadobudan.Kako god okrenem čini mi se da pušu novi vjetrovi.Eldorado polako nestaje i možda je vrijeme za seobu perja.

Kalkulacije oko Jurčićevih poteza su preuranjene i nevažne za ovaj trenutak,
treba pričekati parlamentarne izbore,a do tada ima vremenaaaa….
Uostalom,jedno je predizborno zboriti,a drugo sjest u resorsku foteljicu i vući poteze “uklješten”
u fotelji između različitih interesnih sfera.
Što internih,što externih.

POZITIVNI TREND SE NASTAVLJA….[smiley1]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Nije pitanje da li će, nego kad će se uvesti porez na dobit.
Meni osobno ne bi odgovaralo još neko vrijeme, jer još uvijek nemam toliki portfelj da bi me godišnji prirast od 10-20% zadovoljio. No i ako se sutra uvede, ja ga prvi plaćam.

Porez na dobit plaćaju desetci tisuća ljudi koji krv pišaju da im tvrtka opstane, a ja mislim da mi još uvijek nismo u takvoj situaciji.

Ima daleko besmislenijih poreza od ovoga, pa ih prihvaćamo zdravo za gotovo i plaćamo ih svaki dan.

No respect

Ne želim ispasti pesimist. Ako se prave stvari slože zlatno doba nam tek stiže.

Nije pitanje da li će, nego kad će se uvesti porez na dobit.
Meni osobno ne bi odgovaralo još neko vrijeme, jer još uvijek nemam toliki portfelj da bi me godišnji prirast od 10-20% zadovoljio. No i ako se sutra uvede, ja ga prvi plaćam.

Porez na dobit plaćaju desetci tisuća ljudi koji krv pišaju da im tvrtka opstane, a ja mislim da mi još uvijek nismo u takvoj situaciji.

Ima daleko besmislenijih poreza od ovoga, pa ih prihvaćamo zdravo za gotovo i plaćamo ih svaki dan.

Moram primjetiti da je za sadašnje stanje burze ipak mnogo
važnije znati ,nema uvođenja poreza!!!
Nema panike,ne treba bježati u keš nebili izbjegli porez,sve je u redu..[smiley2][smiley2][smiley2]
Jednom,u neko relativno dugo vrijeme,sigurno će se uvesti porez na kapitalnu dobit,no
kada se dobro provaže kada i kako ,a da se ne našteti tržištu kapitala…
To uopće nemora imati veze sa Jurčićem,uostalom,on mora pobjediti ,tj.SDP treba pobjediti…
Nema šanse da se uvede porez još barem dvije godine,vjerujte…

Zašto SDP mora pobjediti ili treba pobjediti.

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Zašto SDP mora pobjediti ili treba pobjediti.

Misao je da oni tek trebaju pobjediti da bi nešto mjenjali,pa
to je jasno iz konteksta diskusije…

Premješteno iz teme: [color=blue]INA (INA-Industrija nafte d.d.)[/color]

01.06.2007. 20:01
purger007
korisnik od: 17.05.2007.

Text posta će se prikazati nakon odobrenja moderatora. Hvala na razumjevanju.

Ovo postaje tragikomično. 23 sata je prošlo. [smiley7]

No respect

broj poruka: 1039

01.06.2007. 20:01
purger007
korisnik od: 17.05.2007.

Text posta će se prikazati nakon odobrenja moderatora. Hvala na razumjevanju.

Ovo postaje tragikomično. 23 sata je prošlo. smiley7
Što je veće brdo, dublja je dolina.

Svaka čast gospodinu SLK koji je primjetio demokraciju Moderatora na dijelu. Najbolje da pišu sami
jel bilo što napisano ,a nije po njihovoj volji doživi zabranu.

Još jedan glas protiv cenzure
Pozdrav

01.06.2007. 20:01 purger007 korisnik od: 17.05.2007. lokacija: broj poruka: 13 Text posta će se prikazati nakon odobrenja moderatora. Hvala na razumjevanju. Ovo postaje tragikomično. 23 sata je prošlo. [smiley7]

Da ja malo stanem u obranu moderatora.
Stvar je u tome što ih nema puno. Nije lako sve pohvatati. Mogli bi i mi koji puno pišemo malo pomoći, npr. sugerirati preko PM koga da odmoderiraju, a koga da malo ohlade.

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close