BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Joj joj……komunjare…vratit ce nas 50 godina unazad ako uspiju………..[smiley8]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Kolege, ja sam apolitičan i u Hrvatskoj nema stranke i političara kojeg ja podržavam. Ali neki vaši komentari su besmisleni i apsolutno ne stoje. Niti su svi u SDP-u danas komunjare, niti su svi u HDZ-u lopovi.

Kako je jednom onaj Ivkošić rekao: “U Hrvatskoj ne postoji višestranački sistem! Vi ste svi isti!”

Koja god stranka došla na vlast, morat će napraviti ono što mora. Kao prvo, većina odluka će se svoditi na usklađenja sa EU i njihovim zahtjevima i tu su budućoj Vladi ruke svezane.

A to što Jurčić najavljuje novi porez ako oni dođu na vlast…. Isto je najavljivao i HDZ da će smanjit PDV, pa je nakon pobjede rekao: “Mi smo se samo šalili”.

Puste priče kao i do sada. Jedno pričaju a nakon izbora i jedni i drugi rade ono što je realno.

No respect

Neću birati stranku kod glasanja nego program.
Program u kojem je naglasak na porezu na kapitalnu dobit nama ne odgovara. Bar ne za sada.
Zato nemojte biti magarci nego glasajte za programe koji odgovaraju vama jednostavno.!!!!

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Neću birati stranku kod glasanja nego program.
Program u kojem je naglasak na porezu na kapitalnu dobit nama ne odgovara. Bar ne za sada.
Zato nemojte biti magarci nego glasajte za programe koji odgovaraju vama jednostavno.!!!!

Malo ću biti bezobrazan, pa ispraviti čestu pogrešku. Nemojte se glasat, nego glasujte. [smiley11]

A kolega Davids, uz dužno poštovanje, ja mislim da nas je povijest već naučila da se sa predizbornim programom (obje strane) može nakon izbora obrisat stražnjica, da budem fin.

No respect

kolega slk, ne biramo na izborima one kojima zelimo odati priznanje za njihov moralni lik i djelo. oni koji vicu o komunjarama i lopovima time govore najvise o sebi i bilo bi najbolje za sve da ti ni ne izadju na izbore. a i oni koji misle da su svi isti. jer nije nimalo svejedno tko sastavlja vladu, to moze biti razlika izmedju rasta i recesije. za svakog od nas o rezultatima izbora i te kako ovisi osobna buducnost. porez na kapitalnu dobit je za nas jako nezgodan, ali u igri je jos mnogo vise. za mene je racunica jednostavna – sadasnja vlada ide u pravom smjeru ali sporo. ja cu birati onoga koji me uvjeri da bi isao brze. ali ako se jedini takav kojega sam dosad otkrio odluci ubuduce samo igrati tenis (kako je vec najavio), onda cu izmedju sanadera i jurcica, koji bi smjer obrnuo, morati glasati za ovu vladu.

što se tiče izraza komunjare, najčešće ga spominju oni čiji su roditelji išli plakati za drugom titom na glavni kolodvor u zagrebu. što se poreza tiče, što nas briga jer neće ga donijeti u prvoj godini mandata sve i ako pobjede, a za dalje me briga jer će do donošenja tog poreza većina moje love biti u srpskim i makedonskim i crnogorskim dionicama, uz pokoju rumunjsku i nadam se albansku. Dakle, nema brige.

davids: ” Neću birati stranku kod glasanja nego program. Program u kojem je naglasak na porezu na kapitalnu dobit nama ne odgovara. Bar ne za sada. Zato nemojte biti magarci nego glasajte za programe koji odgovaraju vama jednostavno.!!!! ” Malo ću biti bezobrazan, pa ispraviti čestu pogrešku. Nemojte se glasat, nego glasujte. [smiley11] A kolega Davids, uz dužno poštovanje, ja mislim da nas je povijest već naučila da se sa predizbornim programom (obje strane) može nakon izbora obrisat stražnjica, da budem fin.

Ok kolega, sve je igra prije i poslije izbora.
Naglasak je ovdje na porezu to ide 100% , puno je obećanja,promijena no ovo je okosnica priče.
Ja ću glasati za svoje interese, tako imamo socijale previše ,tu su svi programi isti.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Zagreb, 02.06.2007. 14:34 (Hina)

Zagrebačka policija potvrdila je danas da je bivši potpredsjednik Vlade Goran Granić (57) jučer poslije podne osobnim automobilom naletio na jedanaestogodišnju djevojčicu i lakše je ozlijedio, nakon čega nije prijavio nesreću policiji iako je to bio dužan učiniti.

Policija će protiv Granića podnijeti prekršajnu prijavu.

Nesreća se dogodila jučer oko 16 sati u naselju Trnje.

Granić se u svom BMW-u vozio Marohnićevom ulicom, a kod raskrižja s Cvjetnom cestom, da bi izbjegao sudar s opel corsom koja se zaustavila na pješačkom prijelazu kako bi propustila pješake, Granić je skrenuo u lijevo i u kočenju naletio na djevojčicu koja je prelazila cestu.

Bivši potpredsjednik Vlade nakon nesreće je otišao, ne prijavivši događaj policiji, no jedan očevidac nesreće mobitelom je pozvao policiju, koja je sinoć na Kninskom trgu pronašla BMW, a zatim i Granića na njegovoj kućnoj adresi.

U Policiji kažu da Granić nije bio pod utjecajem alkohola, te da im je potvrdio nemili događaj.

Tisak danas prenosi njegovu izjavu da je nakon naleta na djevojčicu stao i upitao je kako se osjeća i treba li je voziti kući ili u bolnicu. No, kako kaže, ona mu je odgovorila da ne treba, pa je on produžio dalje.

ovakve stvari isto treba uzeti u obzir prilikom glasovanja, tj. ne zaboraviti i na slicne vozacke/osobne sposobnosti recimo Mile Bandica, ili recimo R. Cacica koji je isto zbrisao s mjesta nesrece jednom

“Please, God, Just One More Bubble.”

meni je korisnije nedjelju iskoristiti za ljenčarenje u krevetu i kaučevima mog stana nego ići na izbore. žalosno, ali istinito. tako će vjerojatno i biti na jesenskim izborima. izabrat ću ostanak u kući ili neki izlet.

Zagreb, 02.06.2007. 14:34 (Hina)

Zagrebačka policija potvrdila je danas da je bivši potpredsjednik Vlade Goran Granić (57) jučer poslije podne osobnim automobilom naletio na jedanaestogodišnju djevojčicu i lakše je ozlijedio, nakon čega nije prijavio nesreću policiji iako je to bio dužan učiniti.

Policija će protiv Granića podnijeti prekršajnu prijavu.

Nesreća se dogodila jučer oko 16 sati u naselju Trnje.

Granić se u svom BMW-u vozio Marohnićevom ulicom, a kod raskrižja s Cvjetnom cestom, da bi izbjegao sudar s opel corsom koja se zaustavila na pješačkom prijelazu kako bi propustila pješake, Granić je skrenuo u lijevo i u kočenju naletio na djevojčicu koja je prelazila cestu.

Bivši potpredsjednik Vlade nakon nesreće je otišao, ne prijavivši događaj policiji, no jedan očevidac nesreće mobitelom je pozvao policiju, koja je sinoć na Kninskom trgu pronašla BMW, a zatim i Granića na njegovoj kućnoj adresi.

U Policiji kažu da Granić nije bio pod utjecajem alkohola, te da im je potvrdio nemili događaj.

Tisak danas prenosi njegovu izjavu da je nakon naleta na djevojčicu stao i upitao je kako se osjeća i treba li je voziti kući ili u bolnicu. No, kako kaže, ona mu je odgovorila da ne treba, pa je on produžio dalje.

ovakve stvari isto treba uzeti u obzir prilikom glasovanja, tj. ne zaboraviti i na slicne vozacke/osobne sposobnosti recimo Mile Bandica, ili recimo R. Cacica koji je isto zbrisao s mjesta nesrece jednom

nije da volim granica previse, ali budimo posteni.. da je to bio netko od vas i da djevojcici nije bilo nista, kolko bi vas zvalo policiju? a i da nazovete, pitali bi vas jel itko ozljedjen, ima li materijalne stete? nije, nema.. pa zasto nas gnjavite, gospodine, bas citamo crnu kroniku i pijemo kavu.. doduse granic, kolko sam ga vidio u prvom redu u crkvi u remetama je kao dobar katolik i uzoran gradjanin morao zvati policiju.. i da je ne bi glasao za njega
[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

… a za dalje me briga jer će do donošenja tog poreza većina moje love biti u srpskim i makedonskim i crnogorskim dionicama, uz pokoju rumunjsku i nadam se albansku. Dakle, nema brige.

neću više ulaziti u rasprave jeli taj porez ok ili nije, pogotovo kad se niti ne zna kakav će eventualno biti (ne znaju ni sdpovci – a spominjali su i mogućnost da mali dioničari do neke mjere budu izuzeti – o tom potom), ali načelno:

šte te neće i dalje kačiti taj porez makar zaradio novce negdje vani? čim dovučeš lovu nazad u hr morat ćeš platiti porez jer ti je i to dohodak. isto kao što danas kao hr državljanin ne moraš platiti porez na zaradu u Srbiji, makar tamo imaju taj porez.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

ako će biti tako da me pokušaju oporezovati kad novce donesem natrag, onda ih ni neću donositi natrag. potrošit ću ih u srbiji ili sloveniji gdje ću otvoriti nerezidentni račun. ako hrvatska država ne smatra da će imati koristi, onda će slovenci imati koristi. kao i uvijek, jer su pametniji od nas.

New Report

Close