BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mark1: ” Može li mi netko odgovorit zašto na mail stižu obavijesti o novim postovima iako sam označio da ne želim primati takve obavijesti. Hvala. ” ispod svakog threada je link “e-mail obavijest o novom postu u ovoj temi ” vjerojatno je uključen za tu temu, na isti ga je moguće isključiti. po defaultu su isključeni za sve teme.

Znači ispod teme mora stajat e-mail obavijest ili otkaži obavijest? Kezo hvala unaprijed.

Ja to ovak vidim: Bandic sad igra igru da malo zakomplicira stvari, a u
biti njega zanima postati premijer drzave tamo na slijedecim izborima
za 4 godine

Ma kakav Bandič za premijera mi živimo u centraliziranoj državi a sinonim za Zagreb je Bandić i mogu sa sigurnošču tvrditi da baš zbog toga nije voljen u ostalim dijelovima ljepe naše.
Zamislite da dalmatinac glasuje za Bandiča [smiley2] , koliko bi glasova SDP izgubio zbog toga.
Moje je mišljenje da neovisno tko postane šef SDP neče postati premijer več če nastati koalicija sa HNS i evo
Čačića za premijera

P.S.
Nemam ništa protiv zagrebčana nego je to trenutno stanje u Hrvatskoj.

Drugi krug, Milanović i Antunovićka.

Prvi krug:
Željka Antunović i Zoran Milanović koji su osvojili, 381 odnosno 592 glasa. Tonino Picula osvojio je 248, a Milan Bandić 313 glasova.

No respect

dobar je milanović, no na ovoj slici
Vaš link
kao da se nešto malo uozbiljio/prepao. [smiley11]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Sada će odlučiti kome će svoje glasove dati bandićevci,a kome piculinci..
Milanović je ipak u jakom vodstvu, ugodno iznenađujuće za mene!

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

eto – milanović. što znači sigurno jurčić kao kandidat za premijera.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Ako se to desi hebali smo ježa u ledja……….
Dobit ćemo 10% poreza na dionice…………….pa vidite………..[smiley13]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Znači da osim brokerima od 1-2% kako i gdje, ako Jurčić zapne za za to izglasavanje zakona, morat ćete
davati jos 10% i državi, pa vi budite za Milanovića……………[smiley1]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

mozda ce biti i HNS u vladi pa ne prodje porez na kapitalnu dobit

mada svugdje taj porezse placa[smiley16]

Ako se to desi hebali smo ježa u ledja……….
Dobit ćemo 10% poreza na dionice…………….pa vidite………..[smiley13]

A to donosi veliku seobu kapitala

ljudi, taj porez je najmanja stvar. veci je problem sto necemo imati na sto placati porez jer ce nestati gospodarski rast i splasnuti trziste kapitala. i milanovic i jurcic su staromodni tvrdi socijaldemokrati, pravi dinosauri iz 80-ih ngodina 20. stoljeca, koji imaju u glavi sindikalisticke sheme “kapitalisti zli, radnici dobri”. ako oni dodju na vlast sve ce otjerati. pa vidio sam milanovica u predstavljanju neki dan mislim na z1 kad je svoj odnos prema poduzetnicima definirao sa “sumnjicav”. pitanje bilo lukavo, glasilo je “sto mislite o poduzetnicima u politici”, tako da se u tom kontekstu ocito usudio izraziti svoj stav prema poduzetnicima koji sigurno ne bi javno iznosio da ga pitaju “sto mislite o poduzetnicima”. ako ovi dodju na vlast, zaboravite na hitrorez, hitro.hr i slicne projekte, tko bude htio ulagati u hrvatsku opet ce biti tretiran kao zlocinac a birokracija ce narasti kao u svojim zlatnim devedesetima.

uostalom jurcic je to otvoreno i najavio u svom programu, povecanje drzavnog aparata da bise drzava mogla “efikasnije” mijesati u ekonomiju

New Report

Close