c/p sa Index.hr:
Da možete glasati za predsjednika SDP-a, svoj glas biste dali:
9%
Željki Antunović.
61%
Zoranu Milanoviću.
8%
Toninu Piculi.
15%
Milanu Bandiću.
8%
Nikome od navedenih.
glasova: 3657
Anketa traje i dalje, ovo su privremeni rezultati. BTW, izbor novog predsjednika stranke je sutra.
Bandić “odrađuje” Milanovića u korist Anunovićke.
on i ona u drugi krug i onda pobjedi ona ,a on i dalje
slobodno caruje ZGom…
moj scenarij…
Milanović nema šanse,nažalost…
Bandić “odrađuje” Milanovića u korist Anunovićke.
on i ona u drugi krug i onda pobjedi ona ,a on i dalje
slobodno caruje ZGom…
moj scenarij…
Milanović nema šanse,nažalost…
Bez obzira na ovu anketu, ja ne bih rekao da Milanović nije bez izgleda.
Slažem se,zato je i ona “angažirala ” banditosa…
Teško je sj…i staru gardu…
Ja sam osobno za njega,ali mislim da će njegovo vrijeme tek doći,,,
Ja to ovak vidim: Bandic sad igra igru da malo zakomplicira stvari, a u biti njega zanima postati premijer drzave tamo na slijedecim izborima za 4 godine
Ja to ovak vidim: Bandic sad igra igru da malo zakomplicira stvari, a u biti njega zanima postati premijer drzave tamo na slijedecim izborima za 4 godine
Možda,no u ovaj moj scenario vjerujem prilično.
Ke vidime sutra…
ja sam stekao dojam da se antunovićka i bandić baš ne podnose. a i ne kužim logiku da je on zec koji rči za drugoga. pa što onda bandić jednostavno ne naredi svojima za koga da glasaju? tak i tak je on gazda tim svojima pa bi ga poslušali.
a usput, corto maltese i bandić? čudna kombinacija [smiley2]
Može li mi netko odgovorit zašto na mail stižu obavijesti o novim postovima iako sam označio da ne želim primati takve obavijesti. Hvala.
Može li mi netko odgovorit zašto na mail stižu obavijesti o novim postovima iako sam označio da ne želim primati takve obavijesti. Hvala.
Ja s tim imam problema od početka,nikada nisam uspio spriječiti stvar…
[smiley16]
bakulaz:
”
”
ja sam stekao dojam da se antunovićka i bandić baš ne podnose. a i ne kužim logiku da je on zec koji rči za drugoga. pa što onda bandić jednostavno ne naredi svojima za koga da glasaju? tak i tak je on gazda tim svojima pa bi ga poslušali.
a usput, corto maltese i bandić? čudna kombinacija [smiley2]
I te kako se podnose,varka…
Bandić je jednom bio na Karibima pa…[smiley2][smiley2][smiley2]
mark1: ” Može li mi netko odgovorit zašto na mail stižu obavijesti o novim postovima iako sam označio da ne želim primati takve obavijesti. Hvala. ” Ja s tim imam problema od početka,nikada nisam uspio spriječiti stvar… [smiley16]
Tako je , pokušao sam na sve načine ali ne ide. Otvoriš poštu ono par stranica svega.
ispod svakog threada je link “e-mail obavijest o novom postu u ovoj temi ” vjerojatno je uključen za tu temu, na isti ga je moguće isključiti. po defaultu su isključeni za sve teme.