Ma Mateja moja draga…odavno sam shvatio da tko puno priča…prema tome, promijeni ga ako imaš hrabrosti…pusti priče. Poslije nam možeš samo reći da li je bilo dobro.[smiley2][smiley2][smiley2]
Ja sam uvijek za promjenu na bolje,[smiley11] samo nije toliko velika izbira za daytrade, ali ako ti misliš, da imaš dobre kvalitete, možeš mi se javiti, da vidimo, da li si zaista nešto bolji od predhodnika , a onda ču ostalima reči, da li je bilo dobro, i da li je promjena na bolje uspjela.[smiley2]
Eh, a Mateja: što je to točno Slovenska odškodninska družba?
Hvala. [smiley11]
SLOVENSKA ODŠKODNINSKA DRUŽBA odnosno SOD je paradržavni fond i zajedno sa KAD – KAPITALSKA DRUŽBA čine okostnicu državnog vlastništva u slovenskome gospodarstvu
SLK:
”
Eh, a Mateja: što je to točno Slovenska odškodninska družba?
Hvala. [smiley11]
”
SLOVENSKA ODŠKODNINSKA DRUŽBA odnosno SOD je paradržavni fond i zajedno sa KAD – KAPITALSKA DRUŽBA čine okostnicu državnog vlastništva u slovenskome gospodarstvu
A tako. Hvala!
[smiley11]
ne bi se štel mešati ali ja da nisam slušao ženu bio bi i dalje tamo neki probisvijet [smiley2][smiley2][smiley2]
ali zato sam ja sada ‘maneken’ za njenu investiciju u dionicama… molim lijepo – upotrebom margina se zaradi više nego u fondovima… ja sam joj to lijepo objasnio i mi krenuli…
radi li vam danas webmostich od PG
hvala
radi li vam danas webmostich od PG
hvala
radi[smiley2]
Može mi netko obijasniti koji su kriteri za dobijanje mogučnosti pisanja bez odobravanja moderatora,hvala??
aha…dodjes, pises afirmativno…i dobijes nakon nekog vremena tu povlasticu
Ja sam uvijek za promjenu na bolje,[smiley11] samo nije toliko velika izbira za daytrade, ali ako ti misliš, da imaš dobre kvalitete, možeš mi se javiti, da vidimo, da li si zaista nešto bolji od predhodnika , a onda ču ostalima reči, da li je bilo dobro, i da li je promjena na bolje uspjela.[smiley2]
Svaka čast Mateja…nemam komentara…[smiley2][smiley2][smiley2]
aha…dodjes, pises afirmativno…i dobijes nakon nekog vremena tu povlasticu
I mene zanima. Nakon kojeg vremena?. Netko je pod moderiranjem sa puno postova a neko malo preko 100 više nije…