BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma Mateja moja draga…odavno sam shvatio da tko puno priča…prema tome, promijeni ga ako imaš hrabrosti…pusti priče. Poslije nam možeš samo reći da li je bilo dobro.[smiley2][smiley2][smiley2]

Ja sam uvijek za promjenu na bolje,[smiley11] samo nije toliko velika izbira za daytrade, ali ako ti misliš, da imaš dobre kvalitete, možeš mi se javiti, da vidimo, da li si zaista nešto bolji od predhodnika , a onda ču ostalima reči, da li je bilo dobro, i da li je promjena na bolje uspjela.[smiley2]

[emo_cool]

Take the room! [smiley11]

No respect

Eh, a Mateja: što je to točno Slovenska odškodninska družba?

Hvala. [smiley11]

No respect

Hvala. [smiley11]

SLOVENSKA ODŠKODNINSKA DRUŽBA odnosno SOD je paradržavni fond i zajedno sa KAD – KAPITALSKA DRUŽBA čine okostnicu državnog vlastništva u slovenskome gospodarstvu

SLK:

Hvala. [smiley11]

SLOVENSKA ODŠKODNINSKA DRUŽBA odnosno SOD je paradržavni fond i zajedno sa KAD – KAPITALSKA DRUŽBA čine okostnicu državnog vlastništva u slovenskome gospodarstvu

A tako. Hvala!
[smiley11]

No respect

ne bi se štel mešati ali ja da nisam slušao ženu bio bi i dalje tamo neki probisvijet [smiley2][smiley2][smiley2]

ali zato sam ja sada ‘maneken’ za njenu investiciju u dionicama… molim lijepo – upotrebom margina se zaradi više nego u fondovima… ja sam joj to lijepo objasnio i mi krenuli…

nema mi druge nego se zae..ti

radi li vam danas webmostich od PG
hvala

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

radi li vam danas webmostich od PG
hvala

radi[smiley2]

Može mi netko obijasniti koji su kriteri za dobijanje mogučnosti pisanja bez odobravanja moderatora,hvala??

aha…dodjes, pises afirmativno…i dobijes nakon nekog vremena tu povlasticu

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ja sam uvijek za promjenu na bolje,[smiley11] samo nije toliko velika izbira za daytrade, ali ako ti misliš, da imaš dobre kvalitete, možeš mi se javiti, da vidimo, da li si zaista nešto bolji od predhodnika , a onda ču ostalima reči, da li je bilo dobro, i da li je promjena na bolje uspjela.[smiley2]

Svaka čast Mateja…nemam komentara…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

aha…dodjes, pises afirmativno…i dobijes nakon nekog vremena tu povlasticu

I mene zanima. Nakon kojeg vremena?. Netko je pod moderiranjem sa puno postova a neko malo preko 100 više nije…

you think your special you do, i can see it in your eyes

New Report

Close