BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neka ljudi pišu a moderatori brišu, šta ne valja.Vremena su se promijenila,svaka informacija je dobrodošla.[smiley7]

Kako da nagovorim ženu da izvuče novce iz fondova pa da sve ulupamo u dionice?Inače zasad su fondovi bolji po prinosu.[smiley7]

Kako da nagovorim ženu da izvuče novce iz fondova pa da sve ulupamo u dionice?Inače zasad su fondovi bolji po prinosu.[smiley7]

U boldanom ti lezi odgovor koliko ima sanse da nagovoris zenu ako ti se zena iole kuzi u matematiku.
[smiley2]

cazo22:

U boldanom ti lezi odgovor koliko ima sanse da nagovoris zenu ako ti se zena iole kuzi u matematiku.
[smiley2]

Cazo, muči i slušaj ženu. [smiley2]

No respect

Baš ste mi pomogli[smiley2]ka da nju čujem

Baš ste mi pomogli[smiley2]ka da nju čujem

A nego šta nego smo ti pomogli. Sve smo mi to prošli. [smiley2]

No respect

Šta nama ženama fali, kad imamo u rukama finance kuče[smiley1][smiley2]

[emo_cool]

Šta nama ženama fali, kad imamo u rukama finance kuče[smiley1][smiley2]

Da fali?!?…Imate previše…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

mateja: ” Šta nama ženama fali, kad imamo u rukama finance kuče[smiley1][smiley2] ” Da fali?!?…Imate previše…[smiley2][smiley2][smiley2]

Imaš sasvim pravo! Ništa nam ne fali! Sa novcima se može dosta stvari kupiti, a po potrebi možemo promijeniti i muškarca[smiley2]

[emo_cool]

Imaš sasvim pravo! Ništa nam ne fali! Sa novcima se može dosta stvari kupiti, a po potrebi možemo promijeniti i muškarca[smiley2]

Ma Mateja moja draga…odavno sam shvatio da tko puno priča…prema tome, promijeni ga ako imaš hrabrosti…pusti priče.
Poslije nam možeš samo reći da li je bilo dobro.[smiley2][smiley2][smiley2]

nagovarš ju da špekulira s tipovima umjesto da investira? [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Ne da špekulira…DAYTRADE-a!!![smiley2][smiley2][smiley2]

New Report

Close