BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako je bez cenzure, onda je valjda tako kako piše
ili je samo za nepismene???
Ili biće da nisam upućen i ne razumijem.
Može biti.

And God says let there be light and be light, and it was good...

Opte mi zbrisali poruku, ne mogu vjerovati, znao sam
da ih to gušta, samo da zahvalim Mauriciju.

Pozdrav vama gore, tko gori, lako je doli.

And God says let there be light and be light, and it was good...

SAJB

Privremeni nerevidirani podaci za banke, na dan 31. ožujka 2007.

No respect

Dioničari ne koriste zakonsku mogućnost.
Zakon o trgovačkim društvima daje mogućnost dioničarima da zatraže isplatu dividende ako se ustanovi da tvrtka duže vrijeme neopravdano zadržava veću količinu novca koja nije potrebna za operativno poslovanje.

Bolje prekasno nego nikad.

Kolki % dioničara mora biti uključen?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Dioničari ne koriste zakonsku mogućnost.
Zakon o trgovačkim društvima daje mogućnost dioničarima da zatraže isplatu dividende ako se ustanovi da tvrtka duže vrijeme neopravdano zadržava veću količinu novca koja nije potrebna za operativno poslovanje.

Ima li presedana na tu mogućnost? Mislim da li već korištena u nas?

No respect

Ovo mi se sviđa. Još da izađu na burzu. [smiley11]

Društvo PLODINE izvjestilo je da je dana 24. svibnja 2007. došlo do statusnih promjena unutar društva PLODINE, između ostalog Društvo se preregistriralo iz društva s ograničenom odgovornošću u dioničko društvo.

Ujedno je izvršena dokapitalizacija na iznos od 20.000.000,00 HRK.

No respect

Ocito propao dogovor sa Mercatorom[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Mercator kupio Presoflex nekidan.

No respect

Da…a bili su u dealu sa Plodinama, ali nece covac slusati Mercator, nego po svome, pa raskinuli

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ovo na “Kupnja-Prodaja” je strasno. Od moderiranih se ne vidi nista. Kaj se ne mogu nekako urediti postavke da su barem na tom podforumu odmoderirani, a onaj koji prekrsi pravila odmah bann i dovidjenja [smiley6]

Cuore Sportivo

moram primijetiti da je u zadnje vrijeme navala novih članova na ovaj forum koji bez imalo pardona počnu pisati posljedica toga da se očigledno ovdje osjećaju slobodno pisati…

svaka čast za moderatore za takav dojam ali sve teme polako počinju ličiti jedna na drugu… na apsolutno svim temama su komentari trgovanja + kupnja prodaja… plus nadobudno iznošenje targeta plus nadobudne izjave ‘ide to gore’ ili ‘sada će potegnuti dole’

to me podsjeća kao ono u školi kada prvaši zauzmu nogometno igralište a mi četvrtaši (srednja škola) se više ne usudimo ništa ni prigovoriti… (a nas ne da su tjerali nego nismo smjeli niti pomisliti na zauzimanje igrališta)

[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close