BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Napokon.

“Nikolić podnio ostavku”

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=348225

No respect

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e3584f38-a777-4e00-b622-254a8d2d5aa0

Bolje prekasno nego nikad.

Pa jel itko od vas prohodao Velebit?
Počevši od Sjevernog Strogog nacionalnog Parka koji uključuje Hajdučke,Rožanske kukove
,preko srednjeg uključujući Baške Oštarije,a Paklenicu ,cijelu,da ne spominjem.
Samarske,Bijele stijene,Bjelolasica ,Risnjak,Biokovo ;Cetina,Zrmanja itd…
Kolege,prvo Rvacku vidjeti,a onda zabrijavati po prekrasnoj planeti…
Nije da sam protiv ovoga što pišete,al nitko ne spomenu ovu našu ljepotu[smiley2][smiley2]

Ja bi to rado. Morat cu krenut. Inace kaj se ova 4 tjedna tice – Tahiti. Lako moguce s kartom u jednom smjeru (najprije moram lovu zaradit) [smiley2]

Počevši od Sjevernog Strogog nacionalnog Parka koji uključuje Hajdučke,Rožanske kukove
Nije da sam protiv ovoga što pišete,al nitko ne spomenu ovu našu ljepotu[smiley2][smiley2]

Dobro si to rekao bakula, treba prvo vidjeti ljepote Hrvatske. Samo mi nešto nije jasno, kako to da na tvom avataru nije hrvatska zastava?

bakulaz:

Dobro si to rekao bakula, treba prvo vidjeti ljepote Hrvatske. Samo mi nešto nije jasno, kako to da na tvom avataru nije hrvatska zastava?

Kakve veze ima avatar,ljepote hrvatske i moj najdraži strip junak?
[smiley2][smiley2][smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Napokon. “Nikolić podnio ostavku”

Ne čini mi se ad će to stanje potrajati. Imam neki feeling da će dolje biti svašta kad i ako Kosovo dobije neovisnost.
Mene zanima kako bi se kriza u Srbiji i padovi BELEX-a mogli odraziti na cijene dionica u Hrvatskoj.

SLK:

Napokon. “Nikolić podnio ostavku”

Ne čini mi se ad će to stanje potrajati. Imam neki feeling da će dolje biti svašta kad i ako Kosovo dobije neovisnost.
Mene zanima kako bi se kriza u Srbiji i padovi BELEX-a mogli odraziti na cijene dionica u Hrvatskoj.

Ja mislim da Kosovo neće tako skoro postati neovisno. Ima tu još puno poteza i igara do neovisnosti.

No respect

asdfgh123: ” SLK: ” Napokon. “Nikolić podnio ostavku” ” Ne čini mi se ad će to stanje potrajati. Imam neki feeling da će dolje biti svašta kad i ako Kosovo dobije neovisnost. Mene zanima kako bi se kriza u Srbiji i padovi BELEX-a mogli odraziti na cijene dionica u Hrvatskoj. ” Ja mislim da Kosovo neće tako skoro postati neovisno. Ima tu još puno poteza i igara do neovisnosti.

ne vidim osnova za to da bi kosovo postalo neovisno… za razliku od Hrvatske, kosovo uistinu jest srbija, i nema sanse da bi ga se srbi odrekli bez borbe
pa to je kao da ***obrisano*** za 10-20 godina hoce proglasit neovisnost npr. istre, jer se i tamo ***obrisano***

“Please, God, Just One More Bubble.”

SLK:

asdfgh123: ” SLK: ” Napokon. “Nikolić podnio ostavku” ” Ne čini mi se ad će to stanje potrajati. Imam neki feeling da će dolje biti svašta kad i ako Kosovo dobije neovisnost. Mene zanima kako bi se kriza u Srbiji i padovi BELEX-a mogli odraziti na cijene dionica u Hrvatskoj. ” Ja mislim da Kosovo neće tako skoro postati neovisno. Ima tu još puno poteza i igara do neovisnosti.

ne vidim osnova za to da bi kosovo postalo neovisno… za razliku od Hrvatske, kosovo uistinu jest srbija, i nema sanse da bi ga se srbi odrekli bez borbe
pa to je kao da ***obrisano*** za 10-20 godina hoce proglasit neovisnost npr. istre, jer se i tamo ***obrisano***

kosovo ima pravo biti samostalno otprilike koliko i SAO Krajina..

bas me zanima sta bi Francuzi rekli da im njihovi Alzirci ili Marokanci odluce odluce proglasiti drzavu negdje u Francuskoj.. mislim da se ne bi slozili.. jedini koji su u stanju takvo nesto popusiti smo mi.. kao sto skoro i jesmo s Krajinom..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

predlazem da skupimo i uplatimo nesto novca na racun poslovnog za novi server i broadband vezu[smiley2].. ovo postaje neizdrzivo sporo

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ovo je prijedlog dana[smiley11]. nevjerovatno kako im je spor server. ubija svaku volju za komunikacijom[smiley7]

predlazem da skupimo i uplatimo nesto novca na racun poslovnog za novi server i broadband vezu[smiley2].. ovo postaje neizdrzivo sporo

ja stvarno ne znam sta radi njihova prodaja, di su im oglasivaci?! Pa business.hr ih rastura a nas ovdje ima 20-ak tisuca svaki dan

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

New Report

Close