BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dva tjedna Malaysia, Malaka ili otoci na istocnoj obali Malaysije, 2 tjedna sjever Thailanda, Chang Mai (Spomenute destinacije se povezu preko Bangkoka, po sat leta udaljenosti. Tamo sam upoznao dosta zapadnjaka koji po polovicu godine zive na zapadu, a drugu polovicu na istoku i jednostavno UZIVAJU. Posao odradjuju kao i dio nas preko interneta….[smiley1]

kolege, da birate bilo koju destinaciju na zemaljskoj kugli za provest cca. 4 tjedana, kuda biste voljeli otici… ponavljam, bilo gdje u svijetu??

U komadu ili? [smiley2]

Ako je u komadu, vjerojatno dva tjedna Velike Britanije. Od Londona do vrha Škotske pa preko na Irsku. Pregledati sve što se da vidjeti, od dvoraca do pubova. Druga dva tjedna neki minijaturni atol.

Ako nije u komadu:
17. utrka F1. Prijevoz – 10.000 eura
Paddock po utrci cca. 2500 eura (nema paddocka u Monacu). – 40.000 eura
Ostali troškovi – 20.000 eura
Užitak: neprocjenjivo

Za sve ostalo, tu je…. [smiley11]

No respect

plavi: ” Evo kad si bolji poznavalac auta , a trebao bi biti jer radiš u toj branši, što misliš o S 2000 , već dugo razmišljam o kupnji , jedino mi se ne sviđa prevelika upadljivost auta nije moj stil. ” Kolega, pa ne razmisljate valjda realno o s2000 ? Pa pogledajte samo na sto to lici, auto za srednjoskolce i amere bez ukusa. Svaka cast na motoru i ovjesu, no auto bez stila nije potpun, pogotovo ne za takve pare… Moja preporuka je Jaguar XKR Convertible, doduse i to je upadljiv auto, no bar je upadljiv zbog stila, a ne kica i neukusa… Ili ako ste vec zapeli za japance, Nissan 350z roadster je ipak potpuniji i prakticniji auto u odnosu na s2000…

Slažem se no recimo SL 500, BMW 650Ci s Hondom te neće nitko ni primijetiti heh.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

nekakva kombinacija malezije, indonezije, tajlanda, vijetnama.
od afrike se nudi 8 dana zanimnljivog safarija u keniji. ali ne znam s čim bi se to kombiniralo na 4 tjedna (u egipat treba ići organizirano, a to je dosta rijetko).

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

kolege, da birate bilo koju destinaciju na zemaljskoj kugli za provest cca. 4 tjedana, kuda biste voljeli otici… ponavljam, bilo gdje u svijetu??

U NYC bi 4 tjedna brzo prošla a sva ostala mjesta su 10 dana plafon![smiley2]

Kad je dobar vjetar i purani lete!

Sudeći po tvom avataru mislim da bi trebao krenuti od Dubai-ja … tamo ćeš već nešto odlučiti …

Imam ruku k'o Alija Sirotanović; sitna lova mi samo klizi kroz prste, a do velike ne mogu ...

A kaj velite na Dominikansku Republiku, čul sam da su tam najbolji komadi.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

A kaj velite na Dominikansku Republiku, čul sam da su tam najbolji komadi.

Ja sam mislil da su vama najbolji komadi na Rocky mountain. [smiley2]

Moj kolega je bio oduševljen sa provodom i cijenama na Dominikanskoj, ali je dosta skupa bila avio karta. I malo je (ne)ugodno da si u velikom ograđenom prostoru, gdje imaš sve što ti treba, ali si ograđen i čuvaju vas neki vojnici ili osiguranje (uglavnom, naoružano dugim cijevima). Od koga, ne zna ni on, ali tamo su. [smiley6]

No respect

nekakva kombinacija malezije, indonezije, tajlanda, vijetnama.
od afrike se nudi 8 dana zanimnljivog safarija u keniji. ali ne znam s čim bi se to kombiniralo na 4 tjedna (u egipat treba ići organizirano, a to je dosta rijetko).

Da, u paketu dobijes i malariju. Djabe. Islo nas 6 ja se druko Malarone-om 3 dana prije puta + cijelo vrijeme boravka + 7 dana nakon povratka. 4-ica su danas malaricari, jedan je imao srece a ja bio na dopingu cijelo vrijeme. Ovi su popusili plasmodium falciparum i imaju sranjaaaaa. A izgleda da nema sanse da ih ociste. Sve 5, safari je cool ali povedite racuna o prevenciji. Ista stvar je na Tajlandu na onim dopunskim izletima kada te odvedu negdje u pripi….. i imas tamo veceru i zabavu a ovi grizuuuu….

skype - ivek1234

Pa jel itko od vas prohodao Velebit?
Počevši od Sjevernog Strogog nacionalnog Parka koji uključuje Hajdučke,Rožanske kukove
,preko srednjeg uključujući Baške Oštarije,a Paklenicu ,cijelu,da ne spominjem.
Samarske,Bijele stijene,Bjelolasica ,Risnjak,Biokovo ;Cetina,Zrmanja itd…
Kolege,prvo Rvacku vidjeti,a onda zabrijavati po prekrasnoj planeti…
Nije da sam protiv ovoga što pišete,al nitko ne spomenu ovu našu ljepotu[smiley2][smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Kolege,prvo Rvacku vidjeti,a onda zabrijavati po prekrasnoj planeti…

moj duboki naklon

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ja bih otišao u Peru na mjesec dana.

New Report

Close