nathan47: ” plavi: ” Dosta smo trkeljali , laku noć ” slatko snivaj… i nemoj opet sanjat BMW-a… ko zna, mozda INGR-a potegne do 100.000 pa si kupis seriju 1 (rabljenu) hehe ” Pa kažem ti BMW si ne bih nikada kupio , osrednji auto loše kvalitete, jedino što vrijedi je izgled prednjeg kraja i ime ( brand ).
Heh ti ga definitivno nisi vozio kolega honda ok, samo daleko od bmw-a uopće se ne može ni uspoređivati,iskreno ti želim da si ga priuštiš,shvatiti ćeš kad sjedneš u njega.Ja već 15 godina uživam…
plavi: ” nathan47: ” plavi: ” Dosta smo trkeljali , laku noć ” slatko snivaj… i nemoj opet sanjat BMW-a… ko zna, mozda INGR-a potegne do 100.000 pa si kupis seriju 1 (rabljenu) hehe ” Pa kažem ti BMW si ne bih nikada kupio , osrednji auto loše kvalitete, jedino što vrijedi je izgled prednjeg kraja i ime ( brand ). ” Heh ti ga definitivno nisi vozio kolega honda ok, samo daleko od bmw-a uopće se ne može ni uspoređivati,iskreno ti želim da si ga priuštiš,shvatiti ćeš kad sjedneš u njega.Ja već 15 godina uživam…
bas sam neki dan gledao emisiju “Top Gear” (za one koji ne znaju, britanska emisija o autima, ali vodjena u duhovitom stilu recimo Roberta Knjaza)… naime, medju ostalim, testirali su novi model honde, i trebali kao sto to obicno rade, ocjeniti da li je auto cool ili nije… s obzirom da honda u UK slovi kao auto za nizi sloj i za penzice, auto su na test otfurali u staracki dom… [smiley1]
bas sam neki dan gledao emisiju “Top Gear” (za one koji ne znaju, britanska emisija o autima, ali vodjena u duhovitom stilu recimo Roberta Knjaza)… naime, medju ostalim, testirali su novi model honde, i trebali kao sto to obicno rade, ocjeniti da li je auto cool ili nije… s obzirom da honda u UK slovi kao auto za nizi sloj i za penzice, auto su na test otfurali u staracki dom… [smiley1]
Meni se čini da smo mi zreli za otvorit jednu temu o autima (možda i sticker). [smiley11]
“Top gear” je emisija sa toliko bizarnog humora, koji je na trenutke Phytonovski, na trenutke Trotterovski, ali opet jedinstven. Ima fantastične voditelje, nevjerojatnu produkciju i ogromni proračun.
U zadnjoj sezoni, emisija u Americi je jedna od najzabavnijih stvari koje sam u životu gledao.
Zamisli koji luđak moraš biti da uzmeš Robyn trokolicu (Trotters), natakneš ju na raketu i ispališ u nebo. Ili od Pande napraviš ogromnu limuzinu. Ili uzmeš na test Merc SL Brabus i u epizodi od 60 minuta mu posvetiš, ne znam, tri minute.
Anyway, ako netko nije gledao, ima brdo kratkih clipova na youtubeu a emisije po torrentima, mozda i na rapidshareu.
Arap:
”
”
Meni se čini da smo mi zreli za otvorit jednu temu o autima (možda i sticker). [smiley11]
“Top gear” je emisija sa toliko bizarnog humora, koji je na trenutke Phytonovski, na trenutke Trotterovski, ali opet jedinstven. Ima fantastične voditelje, nevjerojatnu produkciju i ogromni proračun.
U zadnjoj sezoni, emisija u Americi je jedna od najzabavnijih stvari koje sam u životu gledao.
Zamisli koji luđak moraš biti da uzmeš Robyn trokolicu (Trotters), natakneš ju na raketu i ispališ u nebo. Ili od Pande napraviš ogromnu limuzinu. Ili uzmeš na test Merc SL Brabus i u epizodi od 60 minuta mu posvetiš, ne znam, tri minute.
Anyway, ako netko nije gledao, ima brdo kratkih clipova na youtubeu a emisije po torrentima, mozda i na rapidshareu.
meni je bila legendarna ona kad su kupovali rabljene stare trkace aute za tipa 5000 funti, pa isli kroz seriju testova i utrka s njima..
Sto je sad ovo? [smiley9]
Da, primjetih i ja. Prvo se to bilo pojavilo, a onda je nestao cijeli post. Čini mi se na temi “HANFA”.
vi gore kupite autobuse umjesto tih usranih monovolumena pa ste mirni i sa petoro djece. u stvari preporučujem tamić T601 kabinac sa 9 sjedala.
Kak si bistar ,providi ti se kroz glavu,
stvarno si pretjerao!
[smiley6]
Sto je sad ovo? [smiley9]
Poštovani korisniče fazan,
Vaši postovi jučer vezani uz Srbiju, trenutačno stanje u Srbiji te što bi trebalo učiniti bili su krajnje degutantni i neprimjereni za bilo koji forum, kamoli poslovni forum. Iz toga ste razloga stavljeni na moderiranje premda još nije u potpunosti odlučeno da li će Vas se isključiti iz foruma jer su u prošlosti neki korisnici koji su se bavili sličnim stvarima bili isključivani.
Sa štovanjem,
Vjeko
Evo kad si bolji poznavalac auta , a trebao bi biti jer radiš u toj branši, što misliš o S 2000 , već dugo razmišljam o kupnji , jedino mi se ne sviđa prevelika upadljivost auta nije moj stil.
Kolega, pa ne razmisljate valjda realno o s2000 ? Pa pogledajte samo na sto to lici, auto za srednjoskolce i amere bez ukusa. Svaka cast na motoru i ovjesu, no auto bez stila nije potpun, pogotovo ne za takve pare…
Moja preporuka je Jaguar XKR Convertible, doduse i to je upadljiv auto, no bar je upadljiv zbog stila, a ne kica i neukusa…
Ili ako ste vec zapeli za japance, Nissan 350z roadster je ipak potpuniji i prakticniji auto u odnosu na s2000…