BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.vozac.info/default.asp?documentId=109

Evo izašao novi.

zgodno, mada za moj ukus malo previse vristi: Imam malu k…!

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

neznam što je k….

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Počeli su i tu, nema klime , čak niti auto radio?
Znaš li da li prošli model ima klimu , sorry ako je malo glupavo pitanje , znam da niti type R ( većina nema klimu ).

Ovaj moj na fotki nema niti elektronski podizace stakala… da me ubijes ne sjecam se jel S2000 imao klimu ali mislim da je… bilo je to davno… posljednju Miatu su ubili sa ovim bocnim zracnim jastucima i ostalim sigurnosnim sranjima… teska je ko slon

neznam što je k….

hehe ti bi da zavrsim pod moderiranjem

Posljednju ” Miatu “?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Posljednju ” Miatu “?

MX-5-icu…

Aha…, sad bi stvarno bilo vrijeme , laka noć.

P.S. Jesi ubo ingru?[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hrvatska definitivno dobiva pozivnicu za NATO slijedeće godine
Vaš link

za očekivati je porast stranih investicija…

Ne, to je jedna od dionica koje se sukobljava s mojim osnovnim nacelom investiranja: Nikada ne kupuj precijenjene dionice bez obzira ko hrli u njih

plavi:

Ne, to je jedna od dionica koje se sukobljava s mojim osnovnim nacelom investiranja: Nikada ne kupuj precijenjene dionice bez obzira ko hrli u njih

Moram pohvaliti gospodina Nathana za izuzetno trezven način promišljanja glavničarstva. Ovo je općenita opaska i nije uperena ni prema kome i ni prema jednoj dionici pojedinačno.

Molim kolegu da ne mijenja tako iznenadno avatare, ja sam čovjek u godinama sa slabim srcem. Hvala

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Odluka hrvatske Vlade da IPO HT-a vrijedan više od tri milijarde kuna odgodi do jeseni otvorila je prostor tvrtkama da obave svoju javnu ponudu bez bojazni da bi nova emisija dionica mogla propasti zbog nedovoljna odziva.

Povoljno razdoblje

– Tvrtke trebaju izići na tržište što prije i prikupiti milijarde kuna. Sve se to može pod uvjetom da se nastavi optimizam ulagača i da se ne promijeni trend. Na tržištu je mnogo špekulativnog novca izvučena iz drugih projekata ili kredita, a pri promjeni trenda takav kapital najprije reagira bijegom s tržišta. Stoga svakako treba iskoristiti ovo povoljno razdoblje – tvrdi financijski analitičar Josip Galinec.

Iskoristiti, koga, one koji imaju višak love. Samo da ne izađe kakav šrot na burzu. Ali valjda bu ponudili dobru početnu cijenu, ne za njih nego za ulagače.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Tvrtke izlaze na burzu kao one ocijene da je njima povoljna situacija, a ne investitorima.

Zato i odjednom tolika želja.

New Report

Close