BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nismo se razumjeli. Vozio sam i OPC, ali on je ipak nešto snažniji od ovog dvojca R -GTI. OPC treba usporediti sa Golfom R32. Tu bi tek ispao smiješan…
[smiley11]

Je, sam kaj R32 ima 4Motion… treba ga usporediti sa GTI edition 30 koji ima 230 KS, ili Leon Cuprom… sam kaj genijalci iz Russelsheima briju da je dovoljno grunut mrgu pod haubu i voila – sportski automobil

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Dosta smo trkeljali , laku noć

slatko snivaj… i nemoj opet sanjat BMW-a… ko zna, mozda INGR-a potegne do 100.000 pa si kupis seriju 1 (rabljenu) hehe

U bilo kojoj klasi bilo koji BMW je bolji od bilo koje Honde

Prije nego odem spavati, ovo jednostavno nije istina, iako ” bolji ” je relativan pojam , pa ono što je tebi bolje , možda nije i meni i obrnuto.
Zadnjih par auta imali smo otprilike ista godišta stari i ja , on BMW , ja Hondu.
Stari moj, za mene je BMW osrednji auto ništa više.
Ovih dana stari gleda za kupiti CRV, došlo mu do glave konačno.
Evo, kad kaže rođeni zaljubljenik u BMW, da CRV sa 140 konja ide 2 puta bolje od njegovog BMW-a sa 136 ( mislim da je 320 d toliko ili se varam ), onda je to indikativno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi: ” Dosta smo trkeljali , laku noć ” slatko snivaj… i nemoj opet sanjat BMW-a… ko zna, mozda INGR-a potegne do 100.000 pa si kupis seriju 1 (rabljenu) hehe

Pa kažem ti BMW si ne bih nikada kupio , osrednji auto loše kvalitete, jedino što vrijedi je izgled prednjeg kraja i ime ( brand ).

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sori ‘plavi’, al ti usporedjujes kruske i jabuke… nek si stari kupi Z3

Pa htio je to , davno.
Onda mu je bolje S 2000 zar ne?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa htio je to , davno.
Onda mu je bolje S 2000 zar ne?

Ne… ma zapravo mozda… dobra je S2000 al mi je malo pre gay

Zašto Gay?
Zbog 120 KS po litri?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo kad si bolji poznavalac auta , a trebao bi biti jer radiš u toj branši, što misliš o S 2000 , već dugo razmišljam o kupnji , jedino mi se ne sviđa prevelika upadljivost auta nije moj stil.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo kad si bolji poznavalac auta , a trebao bi biti jer radiš u toj branši, što misliš o S 2000 , već dugo razmišljam o kupnji , jedino mi se ne sviđa prevelika upadljivost auta nije moj stil.

S2000 me doista odusevio… mada ne bi bio moj prvi izbor da kupujem roadstera… tim terenom vlada Boxster

http://www.vozac.info/default.asp?documentId=109

Evo izašao novi.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Počeli su i tu, nema klime , čak niti auto radio?
Znaš li da li prošli model ima klimu , sorry ako je malo glupavo pitanje , znam da niti type R ( većina nema klimu ).

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close