BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa kako možeš napisati za novi Civic da je smeće.
Smeće ( zbog ružnih linija ) su bila zadnja 2, ali ovo je , ne znam.
Novi Accord će isto biti na bazi Civica.

Kako ne bih mogo rec kad sam ga vozio… straga su stavili polukrutu osovinu… katastrofa

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Stari moj , ja imam para i za BMW i za tvoj Porshe na slici.Ali si to nikada ne bih kupio.
I nije točno da je BMW skuplji od Honde, ovisi koja linija i koja godina.
Prema tome nisi u pravu, ja sam ti primjer za to.

Nemas ti miki para za ovo sa slike (al se mozes tjesiti)… a i da imas (uz pregrst kredita iz tvoje bancice) takvima poput tebe ga Porsche ne bi prodo… valja proci selekciju prije nego li uskocis u ova trkaca sjedala

Type R :

http://www.ak-oglasnik.com/commentslist.asp?showmaster=1&veza_na=470

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Stari moj , ja imam para i za BMW i za tvoj Porshe na slici.Ali si to nikada ne bih kupio.
I nije točno da je BMW skuplji od Honde, ovisi koja linija i koja godina.
Prema tome nisi u pravu, ja sam ti primjer za to.

Koja linija i godina?! pa pricamo o novim autima a ne rabljenim? U bilo kojoj klasi bilo koji BMW je bolji od bilo koje Honde

Pa ne OPC, ipak je on 40-50 konja jači od dvojca Type R – GTI. GTC 200 konja, turbo.

Focus u toj RS izvedbi nisam imao priliku vozit.

Vjeruj mi da mu tih 50 KS vise nist ne pomaze, torque steer za popizdit, u zavoju lezi ko krava… ma zasu… cekam da probam novu Cupru i C30 T5… u Cupru polazem velike nade

Ipak ovdje traje jedna auto ljubav prema Njemcima.

Tako je , zaslugom narodne predaje , čitaj seljakluka, i sponzoriranih auto časopisa u HR.
Jer za mene je Golf upravo to, seljački auto. Ima li u tom autu nešto što ne škripi, nisam vozio zadnje modele , valjda su se riješili toga.
Zašto je u Americi Honda godinama jedan od najprodavanijih modela ( recimo accord coupe predzadnja lin ija ) ? Zato što nemaju para ili kupuju loše aute?
Pored svih svojih američkih koje imaju.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Type R :

http://www.ak-oglasnik.com/commentslist.asp?showmaster=1&veza_na=470

haha, tekst iz auto-ljiga-kluba… ovo postaje sve bolje i bolje… daj si radije poglecni malo automagazin na hrt-u mozda i oni imaju kaj pametno za rec

A konkurencija ti je sorry.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Tako je , zaslugom narodne predaje , čitaj seljakluka, i sponzoriranih auto časopisa u HR.
Zašto je u Americi Honda godinama jedan od najprodavanijih modela ( recimo accord coupe predzadnja lin ija ) ? Zato što nemaju para ili kupuju loše aute?
Pored svih svojih američkih koje imaju.

Americki auti su najvece smece u auto industriji, ali pitaj bilo kojeg amerikanca sta je s one strane atlantika BLING i svi ce ti reci Mecan ili Bendjola (tu se da ugurat i Lexus)… Honda? samo srednji stalez

Dosta smo trkeljali , laku noć

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

SLK:

Pa ne OPC, ipak je on 40-50 konja jači od dvojca Type R – GTI. GTC 200 konja, turbo.

Focus u toj RS izvedbi nisam imao priliku vozit.

Vjeruj mi da mu tih 50 KS vise nist ne pomaze, torque steer za popizdit, u zavoju lezi ko krava… ma zasu… cekam da probam novu Cupru i C30 T5… u Cupru polazem velike nade

Nismo se razumjeli. Vozio sam i OPC, ali on je ipak nešto snažniji od ovog dvojca R -GTI. OPC treba usporediti sa Golfom R32. Tu bi tek ispao smiješan…
[smiley11]

No respect

I ja rano ustajem, moram spavat. Laku noć, nastavljamo čvenk sutra… [smiley11]

No respect

New Report

Close