Pa kako možeš napisati za novi Civic da je smeće.
Smeće ( zbog ružnih linija ) su bila zadnja 2, ali ovo je , ne znam.
Novi Accord će isto biti na bazi Civica.
Kako ne bih mogo rec kad sam ga vozio… straga su stavili polukrutu osovinu… katastrofa
Stari moj , ja imam para i za BMW i za tvoj Porshe na slici.Ali si to nikada ne bih kupio.
I nije točno da je BMW skuplji od Honde, ovisi koja linija i koja godina.
Prema tome nisi u pravu, ja sam ti primjer za to.
Nemas ti miki para za ovo sa slike (al se mozes tjesiti)… a i da imas (uz pregrst kredita iz tvoje bancice) takvima poput tebe ga Porsche ne bi prodo… valja proci selekciju prije nego li uskocis u ova trkaca sjedala
Stari moj , ja imam para i za BMW i za tvoj Porshe na slici.Ali si to nikada ne bih kupio.
I nije točno da je BMW skuplji od Honde, ovisi koja linija i koja godina.
Prema tome nisi u pravu, ja sam ti primjer za to.
Koja linija i godina?! pa pricamo o novim autima a ne rabljenim? U bilo kojoj klasi bilo koji BMW je bolji od bilo koje Honde
Pa ne OPC, ipak je on 40-50 konja jači od dvojca Type R – GTI. GTC 200 konja, turbo.
Focus u toj RS izvedbi nisam imao priliku vozit.
Vjeruj mi da mu tih 50 KS vise nist ne pomaze, torque steer za popizdit, u zavoju lezi ko krava… ma zasu… cekam da probam novu Cupru i C30 T5… u Cupru polazem velike nade
Ipak ovdje traje jedna auto ljubav prema Njemcima.
Tako je , zaslugom narodne predaje , čitaj seljakluka, i sponzoriranih auto časopisa u HR.
Jer za mene je Golf upravo to, seljački auto. Ima li u tom autu nešto što ne škripi, nisam vozio zadnje modele , valjda su se riješili toga.
Zašto je u Americi Honda godinama jedan od najprodavanijih modela ( recimo accord coupe predzadnja lin ija ) ? Zato što nemaju para ili kupuju loše aute?
Pored svih svojih američkih koje imaju.
haha, tekst iz auto-ljiga-kluba… ovo postaje sve bolje i bolje… daj si radije poglecni malo automagazin na hrt-u mozda i oni imaju kaj pametno za rec
Tako je , zaslugom narodne predaje , čitaj seljakluka, i sponzoriranih auto časopisa u HR.
Zašto je u Americi Honda godinama jedan od najprodavanijih modela ( recimo accord coupe predzadnja lin ija ) ? Zato što nemaju para ili kupuju loše aute?
Pored svih svojih američkih koje imaju.
Americki auti su najvece smece u auto industriji, ali pitaj bilo kojeg amerikanca sta je s one strane atlantika BLING i svi ce ti reci Mecan ili Bendjola (tu se da ugurat i Lexus)… Honda? samo srednji stalez
SLK:
”
Pa ne OPC, ipak je on 40-50 konja jači od dvojca Type R – GTI. GTC 200 konja, turbo.
Focus u toj RS izvedbi nisam imao priliku vozit.
”
Vjeruj mi da mu tih 50 KS vise nist ne pomaze, torque steer za popizdit, u zavoju lezi ko krava… ma zasu… cekam da probam novu Cupru i C30 T5… u Cupru polazem velike nade
Nismo se razumjeli. Vozio sam i OPC, ali on je ipak nešto snažniji od ovog dvojca R -GTI. OPC treba usporediti sa Golfom R32. Tu bi tek ispao smiješan…
[smiley11]