BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidi se da nemaš pojma o novim sistemima za plin.
rezervoar nije u prtljažniku i ne vidi se iz aviona priklučak za plin.
50 kn/100 km za mene je više nego ekonomično
moja supruga i djeca se doslovno šetaju po njemu u vožnji
prošetaj se ti po svojoj japanskoj škrabici-san![smiley1]

Znam da su novi rezervoari za plin na mjestu rezervne gume. Uz njih dobijes i besplatno molitvenik da se molis da ti ne prasne guma, a i s obzirom da se radi o Chrysleru dobijes i paket tableta za smirenje zbog cestih posjeta servisu. Imao Pontiaca Trans Sporta i Chryslera Neona i fala lepa ne bi americke aute nikad vise. Banzai! [smiley2]

na mjestu rezervne gume. Uz njih dobijes i besplatno molitvenik da se molis da ti ne prasne guma, a i s obzirom da se radi o Chrysleru dobijes i paket tableta za smirenje zbog cestih posjeta servisu. Imao Pontiaca Trans Sporta i Chryslera Neona i fala lepa ne bi americke aute nikad vise. Banzai! [smiley2]

Ja imam amerikanca 7 godina i nije mi još žaruljica pregorila…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

edo: ” Vidi se da nemaš pojma o novim sistemima za plin. rezervoar nije u prtljažniku i ne vidi se iz aviona priklučak za plin. 50 kn/100 km za mene je više nego ekonomično moja supruga i djeca se doslovno šetaju po njemu u vožnji prošetaj se ti po svojoj japanskoj škrabici-san![smiley1] ” Znam da su novi rezervoari za plin na mjestu rezervne gume. Uz njih dobijes i besplatno molitvenik da se molis da ti ne prasne guma, a i s obzirom da se radi o Chrysleru dobijes i paket tableta za smirenje zbog cestih posjeta servisu. Imao Pontiaca Trans Sporta i Chryslera Neona i fala lepa ne bi americke aute nikad vise. Banzai! [smiley2]

vidi se da živiš još u srednjem vijeku.
jesi kad čuo za supstancu u spreju koja se ispusti u probušenu gumu,i vozi dalje Miško.
za veliki prasak imam člansku isaznicu plus kluba HAK i nadu da ću preživit,mislim da je to potrebno i svakom drugom sa rezervnom gumom.(ovo se rimuje)
sa bivšim voyagerom prešao 230 000 km(jedan kvar,otpojila se sajla mjenjača)
sa novim prešao 96 000 bez kvara!
To su moja iskustva, žalim na tvojima!

Alien:

edo: ” Vidi se da nemaš pojma o novim sistemima za plin. rezervoar nije u prtljažniku i ne vidi se iz aviona priklučak za plin. 50 kn/100 km za mene je više nego ekonomično moja supruga i djeca se doslovno šetaju po njemu u vožnji prošetaj se ti po svojoj japanskoj škrabici-san![smiley1] ” Znam da su novi rezervoari za plin na mjestu rezervne gume. Uz njih dobijes i besplatno molitvenik da se molis da ti ne prasne guma, a i s obzirom da se radi o Chrysleru dobijes i paket tableta za smirenje zbog cestih posjeta servisu. Imao Pontiaca Trans Sporta i Chryslera Neona i fala lepa ne bi americke aute nikad vise. Banzai! [smiley2]

Ma ne bi ta firma propala da su im automobili nečemu valjali. Kvari se kao škoda, troši kao avion, a košta kao pravi auto.

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

pozdrav

do koliko se obično bude pod moderiranjem
tj., kad će se konačno post koji napišem idma pokazati
a ne nakon nekog vremena.

a brojim nekih 90 postova do sad

Btw edo velis 50kn na 100 km ovo tvoje s plinom? A ak ti ja velim da meni Toyota trosi 4,5 do 5,5 litara na otvorenoj cesti? Cijenu eurodiesela znas pa izracunaj koliko mene kosta voznja [smiley2] (ajd da ti popravim dan pri 160 kmh mi trosi 6,5-7, po gradu 8-8,5 litara)

Btw edo velis 50kn na 100 km ovo tvoje s plinom? A ak ti ja velim da meni Toyota trosi 4,5 do 5,5 litara na otvorenoj cesti? Cijenu eurodiesela znas pa izracunaj koliko mene kosta voznja [smiley2] (ajd da ti popravim dan pri 160 kmh mi trosi 6,5-7, po gradu 8-8,5 litara)

Sve je to u redu. Imam isti auto kao Edo i znam što on priča. Volio bih vidjeti one koji imaju troje djece kako se u svojim limuzinama otpraše na more ili još bolje na skijanje. Četvero odraslih, troje djece, 7 kom skija i kompletna oprema, a da na krovu nema ništa. Ili još bolje, ideš na more, svi komforno sjede (mama, tata i 3 cure) a unutra 5 bicikala. Unutra, ne na krovu. O voznim karakteristikama neću ali pristojno se vozi koliko je potrebno za obiteljske ljude. Meni troši 10-11 l plina pa računaj. A u Voyagera samo bi bedak stavio rezervar u prtljažni prostor, to ide ispod auta. Inače, tvoj Verso je odličan auto ali jednostavno za obitelj sa troje i više djece je premali.

Sandra5 totalno se slazem. Moja obitelj za sad broji samo zenu i mene, u planu je 1 klinac za godinu 2 i s obzirom na to da se vozim mahom po ZG veci monovolumen mi ne treba. Kandidat mi je bila i Mazda 5 koja je malo veca od Toyote ali Toyota je imala bolji odnos lova-dobiveno pa sam ju zato i uzeo. Da imam toliku obitelj naravna stvar da bi gledao kupiti tak veliki auto.

Lider br. 84 donosi ekskluzivni intervju sa Jack Welch: “NEMA BIZNISA BEZ STRASTI” hi,hi,hi[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Lider br. 84 donosi ekskluzivni intervju sa Jack Welch: “NEMA BIZNISA BEZ STRASTI” hi,hi,hi[smiley1]

kdo bi rekel da on to tak ističe, pa to sam ja znal još ko mali kikić od 7 godina. a sad izmislili poslovnu filozofiju

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

ima li smisla ovo moderiranje koje traje 10-tak minuta….[smiley3]

P.S.: korisnik je imatelj xxxx dionica D...-R-A i ovo nije poziv .....

vi gore kupite autobuse umjesto tih usranih monovolumena pa ste mirni i sa petoro djece. u stvari preporučujem tamić T601 kabinac sa 9 sjedala.

New Report

Close