Poštovani, kolega Dejavue vas sve lijepo pozdravlja… tablicu top 10 dionica cu raditi i dalje… Sretno svima!
Ne mogu vijerovati da nas cijenjeni kolega pozdravlja “za uvijek”!
U svakom slućaju želim mu sve najbolje!!![smiley16]
Poštovani,
kolega Dejavue vas sve lijepo pozdravlja…
tablicu top 10 dionica cu raditi i dalje…
Sretno svima!
Pa kaj se dogodilo???
Dejavue, što te puklo?
Usput imam i jedno pitanje; ima li tko iskustva sa PBZ internet bankarstvom? Jel sve ok funkcionira ili ima problema.
Dejavue, što te puklo?
Usput imam i jedno pitanje; ima li tko iskustva sa PBZ internet bankarstvom? Jel sve ok funkcionira ili ima problema.
Funkcionira. Barem meni. Vec godinama.
Hvala ivek123. Nisam ni kod brokera ni kod bankara nešto posebno zahtjevan, al uvjek je dobro provjerit. Trebaju mi osnovne stvari, uplata, isplata, eventualno oročenje…, nikakvi minusi, kartice…
Eno čujem da nam Bush dolazi slijedeći mjesec u Hrvatsku. Sad kad nas nahvali, pa kad krenu američki fondovi…. [smiley2]
Eno čujem da nam Bush dolazi slijedeći mjesec u Hrvatsku. Sad kad nas nahvali, pa kad krenu američki fondovi…. [smiley2]
To si ga čuo danas na Nova TV iza 20 sati?
[smiley2]
SLK:
”
”
To si ga čuo danas na Nova TV iza 20 sati?
[smiley2]
Da,upravo najavili na Novoj.
Zar to nije mjesec kada bi se tu trebao motati i Putin?
Bit će gužve
Daj nek dodje u Split a ne u ZG. Uzas me hvata kad se sjetim onog kolapsa kad je bio nekakav summit EU
Daj nek dodje u Split a ne u ZG. Uzas me hvata kad se sjetim onog kolapsa kad je bio nekakav summit EU
Pa da,koja idejčuga,pa neka mu pokažu novu rivu,upoznaju ga sa ajdukom itd…
Dalmoši bi svršili da ne moraju raditi tih par dana,a u Zg mir i fjaka…
Bez imalo uvrede dragim južnjacima…
Sigurno ne dolazi bez veze, neki poslić će sigurno dogovoriti , onako usput.
Pada li kome nešto na pamet, što li gradimo ili prodajemo?
Meni je najjače kad se vozim busom od Westina na Snježnu kraljicu, pa kad zblokiraju cijelu rutu. Koje su to face okolo na semaforima, pored auta i zebri. Glave bi nam pootkidali… [smiley2]