BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poštovani, kolega Dejavue vas sve lijepo pozdravlja… tablicu top 10 dionica cu raditi i dalje… Sretno svima!

Ne mogu vijerovati da nas cijenjeni kolega pozdravlja “za uvijek”!
U svakom slućaju želim mu sve najbolje!!![smiley16]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Poštovani,

kolega Dejavue vas sve lijepo pozdravlja…
tablicu top 10 dionica cu raditi i dalje…
Sretno svima!

Pa kaj se dogodilo???

Dejavue, što te puklo?

Usput imam i jedno pitanje; ima li tko iskustva sa PBZ internet bankarstvom? Jel sve ok funkcionira ili ima problema.

Trend is your friend.

Dejavue, što te puklo?

Usput imam i jedno pitanje; ima li tko iskustva sa PBZ internet bankarstvom? Jel sve ok funkcionira ili ima problema.

Funkcionira. Barem meni. Vec godinama.

skype - ivek1234

Hvala ivek123. Nisam ni kod brokera ni kod bankara nešto posebno zahtjevan, al uvjek je dobro provjerit. Trebaju mi osnovne stvari, uplata, isplata, eventualno oročenje…, nikakvi minusi, kartice…

Trend is your friend.

Eno čujem da nam Bush dolazi slijedeći mjesec u Hrvatsku. Sad kad nas nahvali, pa kad krenu američki fondovi…. [smiley2]

No respect

Eno čujem da nam Bush dolazi slijedeći mjesec u Hrvatsku. Sad kad nas nahvali, pa kad krenu američki fondovi…. [smiley2]

To si ga čuo danas na Nova TV iza 20 sati?
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

SLK:

To si ga čuo danas na Nova TV iza 20 sati?
[smiley2]

Da,upravo najavili na Novoj.
Zar to nije mjesec kada bi se tu trebao motati i Putin?
Bit će gužve

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Daj nek dodje u Split a ne u ZG. Uzas me hvata kad se sjetim onog kolapsa kad je bio nekakav summit EU

Daj nek dodje u Split a ne u ZG. Uzas me hvata kad se sjetim onog kolapsa kad je bio nekakav summit EU

Pa da,koja idejčuga,pa neka mu pokažu novu rivu,upoznaju ga sa ajdukom itd…
Dalmoši bi svršili da ne moraju raditi tih par dana,a u Zg mir i fjaka…
Bez imalo uvrede dragim južnjacima…

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Sigurno ne dolazi bez veze, neki poslić će sigurno dogovoriti , onako usput.
Pada li kome nešto na pamet, što li gradimo ili prodajemo?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Meni je najjače kad se vozim busom od Westina na Snježnu kraljicu, pa kad zblokiraju cijelu rutu. Koje su to face okolo na semaforima, pored auta i zebri. Glave bi nam pootkidali… [smiley2]

No respect

New Report

Close