BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gdje si arapine, dugo te ne vidjeh!!! alahu akhbar[smiley2]

Dođite i hurdite....

Moram priznati, bio sam prije koji tjedan u jednoj Vašoj arapskoj zemlji , iskreno očaran sam , kako zemljom tako i ljudima.
Što bi mi rekli na temi Ingra – svaka čast!
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

gdje si arapine, dugo te ne vidjeh!!! alahu akhbar[smiley2]

marhaba prijatelju!

“Please, God, Just One More Bubble.”

Moram priznati, bio sam prije koji tjedan u jednoj Vašoj arapskoj zemlji , iskreno očaran sam , kako zemljom tako i ljudima.
Što bi mi rekli na temi Ingra – svaka čast!
[smiley2]

Hvala na pohvalama, pogotovo ako si mislio na Egipat![smiley2]

Dođite i hurdite....

ohrabrujuce je vidjeti da ima toliko odraslih ljudi koji gube vrijeme na internetu isto koliko i ja

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

na kolko postova dobijem 3 zvjezdice?

i koji su uvjeti da se oslobodi covjek ovih moderatorskih okova [smiley2]?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ja nisam odrastao tako da mene ne broji!!!

nego, tko zna nariktati ovaj ludi statistički izvještaj poduzetnika da mu kontrola oko vrijednosti isplata plaća i naknada štima (jerbo neke plaće nisu isplaćene pa ovaj njihov kontrolni mehanizam to ne razumije)

nema mi druge nego se zae..ti

ja nisam odrastao tako da mene ne broji!!!

nego, tko zna nariktati ovaj ludi statistički izvještaj poduzetnika da mu kontrola oko vrijednosti isplata plaća i naknada štima (jerbo neke plaće nisu isplaćene pa ovaj njihov kontrolni mehanizam to ne razumije)

hehehe… [smiley2]

No respect

gledam jučer našu političku elitu (vladajuće i oporbu) , ej ljudi pa ti obečavaju sve samo da se domognu vlasti !!gade mi se!!!!
U Dubrovniku Đurđa nešto piz… o pravima radnika nedjeljom a laganini sjedne u čini mi se u najskuplji restoran u staroj luci i drži nam govor (pritom se vjerovatno dobro najela na naš račun jer mi porezni obveznici financiramo njenu stranku i sve ostale)!!
naravno,nije ona jedina!!!Svi su tu negdje!!!
kako se budu približavali izbori bit će sve gore!!!![smiley7][smiley7][smiley7]

znate onu o 200 000 radnih mjesta !!!!

Four Star General

http://www.slobodnadalmacija.hr/20070506/biznis01.asp

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Neko me očito ima na piku, jedan me odmoderira, drugi me zamoderira,
i k tome još se brišu postovi, smiješno i krajnje jadno,
dok se drugi prepucavaju i vrijedjaju i k tome stotine iznesenih nebuloza.
Odlučite se već jednom!!!

Lijepi pozdrav. / Many thanks and best regards.

And God says let there be light and be light, and it was good...

Poštovani,

kolega Dejavue vas sve lijepo pozdravlja…
tablicu top 10 dionica cu raditi i dalje…
Sretno svima!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close