BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]BEZ CENZURE – O DIONICAMA[/color]

Pa tu svađu zna se tko potiće Kucilo nathan i ostali njegovi nickovi ili Nathan47 sa svojim nickovima.
Ljubomora je loša stvar , kako god neki govorili da nije tako.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa tu svađu zna se tko potiće Kucilo nathan i ostali njegovi nickovi ili Nathan47 sa svojim nickovima.
Ljubomora je loša stvar , kako god neki govorili da nije tako.[smiley2]

“Ne bi se štel mešat”, ali da ne volim tu dvoličnost, troličnost – ne volim. Ne znam koja je svrha, možda nekoga na nešto navuku, mene neće sigurno. Više bih volio da je ovo stvarno jedno prijateljsko i fer okruženje, jer ima mjesta i dionica za sve.

No respect

Ne bi se štel mešat”, ali da ne volim tu dvoličnost, troličnost – ne volim. Ne znam koja je svrha, možda nekoga na nešto navuku, mene neće sigurno. Više bih volio da je ovo stvarno jedno prijateljsko i fer okruženje, jer ima mjesta i dionica za sve.

Apsolutno se slažem sa Vama kolega.
Njih dvoje bode jedino to što sam uspješniji investitor od njih , i to što nemam more drugih nickova, umjesto da su uzeli jedan ali vrijedan, imaju hrpu beznačajnih i smiješnih likova koji samo zagađuju ovaj forum.
[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ha, ha baš je zanimljivo kao u kazalištu.
More isprofilranih likova, svaka čast svima.[smiley2]

SLK:

Ne bi se štel mešat”, ali da ne volim tu dvoličnost, troličnost – ne volim. Ne znam koja je svrha, možda nekoga na nešto navuku, mene neće sigurno. Više bih volio da je ovo stvarno jedno prijateljsko i fer okruženje, jer ima mjesta i dionica za sve.

Apsolutno se slažem sa Vama kolega.
Njih dvoje bode jedino to što sam uspješniji investitor od njih , i to što nemam more drugih nickova, umjesto da su uzeli jedan ali vrijedan, imaju hrpu beznačajnih i smiješnih likova koji samo zagađuju ovaj forum.
[smiley1]

Vidiš, ja na svoj prirast od 50% svima drugima želim 100%. Ja sretan. Nema ljubomore prema nikome osobno. Ja budem ljut na sebe kad nešto ne primjetim na vrijeme, pa mi pobjegne dobra prilika. [smiley5]

A sjećam se kad ste došli sa skupštine PBZ-a jesenas, i donijeli dobre vijesti. To mi je tek bio impuls da dobro protresem PBZ i na kraju kupio. Načekao se, ali se isplatilo. Eto, rijetki su slučajevi, ali konkretno, to mi je bio impuls na razmišljanje, i to je sav utjecaj koji na mene može dati tekst na forumu.

Dakle, tim postom ste mi skrenuli pozornost na nešto što bi mi možda promaklo. Hvala! [smiley11]

No respect

Ovaj mi forum sve više slići radio-melodrami.
Sve više energije gubimo na prepoznavanje i spajanje pojedinih uloga na pozornici a one pjevaju li ga,pjevaju[smiley12]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

E stvarno sorry Moderatoru, mi cijelo vrijeme tučemo na Dionicama, a on siroče stalno prebacuje. Nije namjerno, kume! [smiley2]

No respect

I moje isprike,zbucalo nas svim i svačim!!![smiley16]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

IPO preko bankomata?
Vaš link

svašta!

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Koristi li netko SDA – Moj E-račun?

No respect

ja još nisam, lijenost mi ne da jer treba do javnog bilježnika nešto potpisivat koliko mi se čini

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

isto još ne. al me privlači, pa da eliminiram onu poštu koja stalno od njih dolazi.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close