Premješteno iz teme: [color=blue]BEZ CENZURE – O DIONICAMA[/color]
Pa tu svađu zna se tko potiće Kucilo nathan i ostali njegovi nickovi ili Nathan47 sa svojim nickovima.
Ljubomora je loša stvar , kako god neki govorili da nije tako.[smiley2]
Pa tu svađu zna se tko potiće Kucilo nathan i ostali njegovi nickovi ili Nathan47 sa svojim nickovima.
Ljubomora je loša stvar , kako god neki govorili da nije tako.[smiley2]
“Ne bi se štel mešat”, ali da ne volim tu dvoličnost, troličnost – ne volim. Ne znam koja je svrha, možda nekoga na nešto navuku, mene neće sigurno. Više bih volio da je ovo stvarno jedno prijateljsko i fer okruženje, jer ima mjesta i dionica za sve.
Ne bi se štel mešat”, ali da ne volim tu dvoličnost, troličnost – ne volim. Ne znam koja je svrha, možda nekoga na nešto navuku, mene neće sigurno. Više bih volio da je ovo stvarno jedno prijateljsko i fer okruženje, jer ima mjesta i dionica za sve.
Apsolutno se slažem sa Vama kolega.
Njih dvoje bode jedino to što sam uspješniji investitor od njih , i to što nemam more drugih nickova, umjesto da su uzeli jedan ali vrijedan, imaju hrpu beznačajnih i smiješnih likova koji samo zagađuju ovaj forum.
[smiley1]
Ha, ha baš je zanimljivo kao u kazalištu.
More isprofilranih likova, svaka čast svima.[smiley2]
SLK:
”
Ne bi se štel mešat”, ali da ne volim tu dvoličnost, troličnost – ne volim. Ne znam koja je svrha, možda nekoga na nešto navuku, mene neće sigurno. Više bih volio da je ovo stvarno jedno prijateljsko i fer okruženje, jer ima mjesta i dionica za sve.
”
Apsolutno se slažem sa Vama kolega.
Njih dvoje bode jedino to što sam uspješniji investitor od njih , i to što nemam more drugih nickova, umjesto da su uzeli jedan ali vrijedan, imaju hrpu beznačajnih i smiješnih likova koji samo zagađuju ovaj forum.
[smiley1]
Vidiš, ja na svoj prirast od 50% svima drugima želim 100%. Ja sretan. Nema ljubomore prema nikome osobno. Ja budem ljut na sebe kad nešto ne primjetim na vrijeme, pa mi pobjegne dobra prilika. [smiley5]
A sjećam se kad ste došli sa skupštine PBZ-a jesenas, i donijeli dobre vijesti. To mi je tek bio impuls da dobro protresem PBZ i na kraju kupio. Načekao se, ali se isplatilo. Eto, rijetki su slučajevi, ali konkretno, to mi je bio impuls na razmišljanje, i to je sav utjecaj koji na mene može dati tekst na forumu.
Dakle, tim postom ste mi skrenuli pozornost na nešto što bi mi možda promaklo. Hvala! [smiley11]
Ovaj mi forum sve više slići radio-melodrami.
Sve više energije gubimo na prepoznavanje i spajanje pojedinih uloga na pozornici a one pjevaju li ga,pjevaju[smiley12]
E stvarno sorry Moderatoru, mi cijelo vrijeme tučemo na Dionicama, a on siroče stalno prebacuje. Nije namjerno, kume! [smiley2]
I moje isprike,zbucalo nas svim i svačim!!![smiley16]
IPO preko bankomata?
Vaš link
svašta!
ja još nisam, lijenost mi ne da jer treba do javnog bilježnika nešto potpisivat koliko mi se čini