Uvazeni forumasi,
jedno pitanje, mozda pocetnicko ali mislim da je vazno. Najavljeno je uvrstavanje dionica tvrtke MAGMA na burzu.
Dali je burza duzna unaprijed najaviti tocan datum kada ce se poceti trgovati sa dionicama neke tvrtke koja tek ulazi u burzovnu trgovinu i ukoliko je odgovor pozitivan postoji li propisani vremenski rok za to?I jos konkretnije, dali netko zna ili je cuo kakva govorkanja o tocnom datumu pocetka trgovine dionicama MAGMA-e na burzi. Unaprijed se zahvaljujem.
Ja ne bih 1 dan radio u tvrtci koja ne isplaćuje plaće. smiley2][smiley2][smiley2]
Baš si mi čudan. Pa ti nisi tipačan hrvat?
To obično nije problem , masa ljudi rade a ne primaju plače.
I sad na izborima ove godine, ajmo narode, opet glasujte , ili SDP ili HDZ.
Što zaključujemo iz ovoga.
Pa ljudima je itekako dobro , čim stalno iste biraju.
[smiley16]
Pa ljudima je itekako dobro , čim stalno iste biraju.
[smiley16]
A koga mozes izabrat? Baku Slavicu?
Kod nas se bira manje zlo, a ne vece dobro.
[smiley7]
plavi: ” Pa ljudima je itekako dobro , čim stalno iste biraju. [smiley16] ” A koga mozes izabrat? Baku Slavicu? Kod nas se bira manje zlo, a ne vece dobro. [smiley7]
Tetu Baru npr.
Moja Teta ima toliko informacija, toliko poznaje ljudi , da mislim da bi ovu državu mogla dovesti u red.
A koga mozes izabrat? Baku Slavicu?
Kod nas se bira manje zlo, a ne vece dobro.
[smiley7]
Dobro rečeno, uvijek se zapravo i bira manje zlo…pa sad ti biraj…a ako ne biraš, još gore…
Tetu Baru npr.
Moja Teta ima toliko informacija, toliko poznaje ljudi , da mislim da bi ovu državu mogla dovesti u red.
Da nije tvoja teta iz onih službi…ček, ček…kako su se ono zvale…[smiley2][smiley2][smiley2]
Da nije tvoja teta iz onih službi…ček, ček…kako su se ono zvale…[smiley2][smiley2][smiley2]
Tko teta Bara?
Ma ona ti samo hoda okolo i skuplja informacije.
U mirovini je , pa ima vremena.
Znaš, puno mi je pomogla.
Žena jednostavno poznaje sve žive i mrtve.
A još k tome ima kapitala toliko da ne zna kamo će sa njime.
Pa treba tu i tamo savjet. A usluga za uslugu, kako to već ide.[smiley2]
Ma čudilo bi me da jedan bankar nema makar malo interesa….[smiley2][smiley2][smiley2]
Sad znam gdje je nestala INGRA od 18.500 do 29.000…[smiley2][smiley2][smiley2]
Ma da, a ovih dana me teta navlači na kupnju neke dionice , kaže ajmo zajedno, pa si još razmišljam…
Prije bih u dokup nećega, a ona kaže, ajmo nove frontove otvoriti.[smiley10]
…šesta lička…[smiley2][smiley2][smiley2]
Plavi je već u krpama…mora radit ujutro…nja nja…[smiley2][smiley2][smiley2]