BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prika…mislim da je ovaj tjedan vrijeme za neke određene tickere, koji nisu do sada imali neki rast…imam na pameti neke. Ti…?[smiley2]

…ajde smisli nešto novo…ovo ti se već izlizalo…[smiley2][smiley2]

…ili kako u mom kraju kažu (maksimir) …”ne kudi konja kojeg nisi jah’o”…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nije ovo tema Ivana7, da ti ja tu navodim favorite, hi,hi,hi
Jutro je pametnije od večeri.[smiley2]

Laku noć i sretno sa kamenjarkama[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Nije ovo tema Ivana7, da ti ja tu navodim favorite, hi,hi,hi
Jutro je pametnije od večeri.[smiley2]

He, he…dobra…misliš na jučer ujutro?…[smiley2][smiley2][smiley2]

Dajte liverpool-Chelse vam je na 2. , sta tu jos laprdate.
Ja moram jerbo usput radim

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Eu burze prestigle američke po tržišnoj kapitalizaciji.

Sve više komuniciramo, sve se manje razumijemo

E ovako se radi nacionalizacija na fin način.
Dobiješ nasljedstva vrijednosti 200 000€,nemaš love za platit poreza 20% i država ti to uzme…

Uz porez na kapitalnu dobit, Jurčić podržava i porez na nasljedstvo

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f371926a-19ab-4fb1-95ff-37eab549ea7e

Ima li tko kakvu ideju kuda ova zemlja ide?

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Bok,
sviđalo se to nama ili ne ali takvi porezi postoje u EU odavno.

Ej, znaš kad će dobiti izbore…[smiley2][smiley2][smiley2]

Bok,
sviđalo se to nama ili ne ali takvi porezi postoje u EU odavno.

Nećemo u EU! [smiley1][smiley2]

Bok, sviđalo se to nama ili ne ali takvi porezi postoje u EU odavno.

Znam,care da postoji,ali postoji i nešto što se zove standard. Recimo Švicarska ima u dvije stope 10% i 20% poreza.
Ali mislim da bi se država trebala brinuti o standardu građana koji debelo opada,priznali mi to ili ne.!!
U hrvatskoj je sve očitija razlika između siromašnih i bogatstih,veliki imaju sve više,mali sve manje. Kerum vozi Maybach i Ferari,a radnicima 2,300???

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ej, znaš kad će dobiti izbore…[smiley2][smiley2][smiley2]

Ja mislim da će upravo zbog takvih izjava dobro proći na izborima….” Uzet ćemo velikima,dati ćemo vama malima.” Ekipa puši i to je …

http://www.poslovni.hr/41336.aspx

Izgleda da je Hanfa postala svjesna nekih djelatnosti naših dragih kolega.

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

New Report

Close