BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je…dajte mu porina…[smiley2][smiley2][smiley2]

Ajmo u trenucima dokolice na forumu, izmisliti svoj porin i nagrađivati za najiskrenijeg, najluđeg forumaša i to glasovanjem.
Uz tablicu 10 najboljih imati i to.

Ja predlažem kauboje sa Brokeback mountainsa za Porina za najbolji muški duo, hi,hi,hi ( Duo Pegla&Honda )[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Ja predlažem kauboje sa Brokeback mountainsa za Porina za najbolji muški duo, hi,hi,hi ( Duo Pegla&Honda )[smiley1]

Ti bi dvije muhe jednim udarcem?!?!….Čitaš puno Ezopa…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

KuciloOro:

Ti bi dvije muhe jednim udarcem?!?!….Čitaš puno Ezopa…[smiley2][smiley2][smiley2]

Ni približno kao kolega Evogaopet, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Baš si mi cakani kad si ljut…pitam se da li ti i žena tako misli…[smiley2][smiley2][smiley2]

Pucaš svuda samo ne tamo gdje treba…[smiley2][smiley2][smiley2]

22:55 …još uvijek razmišlja…[smiley2][smiley2][smiley2]

Ali zato lisice i divljač krupnog zuba strada, hi,hi,hi a što se tiče žene – vidim da ti pišeš svake noći do kasnih sati, čekaš kamenjarke da se vrate sa Svačićevog ili ………………..??[smiley2][smiley2][smiley2]

Nema ga već dvije minute? Da nije zaspao?[smiley2][smiley2][smiley2]

Ali zato lisice i divljač krupnog zuba strada, hi,hi,hi a što se tiče žene – vidim da ti pišeš svake noći do kasnih sati, čekaš kamenjarke da se vrate sa Svačićevog ili ………………..??[smiley2][smiley2][smiley2]

Daleko je to od mene….pišem tekstove najbolje navečer…a ti mi dođeš ko pauza…[smiley2][smiley2][smiley2]

E jesi spor, hi,hi,hi[smiley2]

E jesi spor, hi,hi,hi

To mi je i žena rekla…[smiley2][smiley2][smiley2]

Misliš Kauboj ti je to rekao, hi,hi,hi[smiley2]

New Report

Close