Je…dajte mu porina…[smiley2][smiley2][smiley2]
Ajmo u trenucima dokolice na forumu, izmisliti svoj porin i nagrađivati za najiskrenijeg, najluđeg forumaša i to glasovanjem.
Uz tablicu 10 najboljih imati i to.
Ja predlažem kauboje sa Brokeback mountainsa za Porina za najbolji muški duo, hi,hi,hi ( Duo Pegla&Honda )[smiley1]
Ja predlažem kauboje sa Brokeback mountainsa za Porina za najbolji muški duo, hi,hi,hi ( Duo Pegla&Honda )[smiley1]
Ti bi dvije muhe jednim udarcem?!?!….Čitaš puno Ezopa…[smiley2][smiley2][smiley2]
KuciloOro:
”
”
Ti bi dvije muhe jednim udarcem?!?!….Čitaš puno Ezopa…[smiley2][smiley2][smiley2]
Ni približno kao kolega Evogaopet, hi,hi,hi[smiley2]
Baš si mi cakani kad si ljut…pitam se da li ti i žena tako misli…[smiley2][smiley2][smiley2]
Pucaš svuda samo ne tamo gdje treba…[smiley2][smiley2][smiley2]
Ali zato lisice i divljač krupnog zuba strada, hi,hi,hi a što se tiče žene – vidim da ti pišeš svake noći do kasnih sati, čekaš kamenjarke da se vrate sa Svačićevog ili ………………..??[smiley2][smiley2][smiley2]
Nema ga već dvije minute? Da nije zaspao?[smiley2][smiley2][smiley2]
Ali zato lisice i divljač krupnog zuba strada, hi,hi,hi a što se tiče žene – vidim da ti pišeš svake noći do kasnih sati, čekaš kamenjarke da se vrate sa Svačićevog ili ………………..??[smiley2][smiley2][smiley2]
Daleko je to od mene….pišem tekstove najbolje navečer…a ti mi dođeš ko pauza…[smiley2][smiley2][smiley2]
E jesi spor, hi,hi,hi[smiley2]
E jesi spor, hi,hi,hi
To mi je i žena rekla…[smiley2][smiley2][smiley2]
Misliš Kauboj ti je to rekao, hi,hi,hi[smiley2]