BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čestitam Vam 1 Svibnja,i želim vam što manje rada a što više zarade!!!

Sretan Vam praznik rada, i da što više radite, rad ljude oplemenjuje a novac ih kvari.

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

El Presidente je puko skroz na skroz:

“Oni koji kažu da ne treba oporezivati kapitalnu dobit su oni koji su tuđi kapital, na razne načine, prebacili na svoje ime”, istaknuo je Mesić koji je time zapravo podržao prijedlog gospodarskog programa SDP-ova ekonomskog stručnjaka Ljube Jurčića.

akođer je predložio da se kod nasljeđivanja velikih bogatstava uvede visoka porezna stopa, jer, zapitao se, zašto da punu vrijednost bogatstva nasljeđuju oni koji nisu sudjelovali u njegovu stvaranju.”

Potpredsjednik Vlade Polančec rekao je pak novinarima da se porezom na kapitalnu dobit ništa ne može riješiti.

***obrisano***

Evo citajte i sami:

http://business.hr/Default.aspx?link=http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e1011e05-a302-405c-b308-1ef30dfc4d72

skype - ivek1234

Joj i dikobraz najavio porez na kapitalnu dobit…
Ocito mu je onaj grah udario u glavu.

Cayman-Volvo S40.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nevjerovatno, pa zar ću morati glasati za HDZ??[smiley7]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

blueman, ne.[smiley1] rekao sam da je auto vrlo fin, ali je rabljeni i ne vrijedi onoliko kako izgleda. a i kad kažeš njegovo ime, uvijek fino zvuči, pa makar i olupina bio.

El Presidente je puko skroz na skroz:

“Oni koji kažu da ne treba oporezivati kapitalnu dobit su oni koji su tuđi kapital, na razne načine, prebacili na svoje ime”, istaknuo je Mesić koji je time zapravo podržao prijedlog gospodarskog programa SDP-ova ekonomskog stručnjaka Ljube Jurčića.

odlično, možda bi bilo najbolje da krene sa firmom Solidum-Žužić, taj slučaj bi ga mogao proslaviti
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

odlično, možda bi bilo najbolje da krene sa firmom Solidum-Žužić, taj slučaj bi ga mogao proslaviti
NR

Možda bi mogao krenuti i sa NACE-om ili pak “Voćem” Orahovica.[smiley7]

No respect

Nevjerovatno, pa zar ću morati glasati za HDZ??[smiley7]

Ja po ovome za SDP i HNS sigurno necu!!!!

skype - ivek1234

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

Ja vidim za sada samo dobre vijesti i nikakvo navlačenje, ne znam čemu takvo prostituiranje po forumu pojedinaca na temi Varteks, Transadria i slično.

Kolega koliko vidim na x tema jedan te isti lik pise i to poprilicno negativno bez ikakvih argumenata. Dao bih se kladit da je se radi o mbaricevicu jer stil pisanja je identican u dlaku. Tak da ono – samo ignorirati i sve 5.

Dao bih se kladit da je se radi o mbaricevicu jer stil pisanja je identican u dlaku. Tak da ono – samo ignorirati i sve 5.

Mbaricevic i još 44 nicka.
Ali ima i dva tri kao ozbiljna.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja po ovome za SDP i HNS sigurno necu!!!!

najbitnije je glasati … glasovi se oduzimaju i HDZ-u i SDP-u na taj nacin – vracati milo za drago [smiley1][smiley11][smiley2]

Formula 1 History Database http://www.geocities.com/f1db2000/

New Report

Close