Haugh, crveni brate Zalosna Sovo. [smiley1]
Vidim, i tebe veliki Manitu jos drzi u poslu “papira bledolikih”.
Neka, neka…
Haugh, crveni brate Zalosna Sovo. [smiley1]
Vidim, i tebe veliki Manitu jos drzi u poslu “papira bledolikih”.
Neka, neka…
uvijek je lijepo vidjeti dotjerana ulagača
-bmw (auto za ljude koji se ne razumiju u automobile a misle da su kupili brzi i kvalitetan auto – za godinu dana svaki model totalno je zastario u svakom pogledu, iznutra jeftina plastika iz kine a to si skupo platio),
-mercedes (treba li trošiti riječi: zeleni šešir, lijeva traka, autoput 110 kmh i ne miče se jer to je ipak mercedes, naravno srebrne boje, šiber obavezan, klima-što je to ili doplata na autu od preko 50000eura, izgled-koma) -honda (vozač ima metar i trideset, šiltericu, pognut prema sredini auta u poluležećem položaju, fluorescentni znojnik sa logom adidas oko naslona za glavu, šareni pioneer radio, kao brza a brži od nje je čak i osrednji golf kao sinonim ipak najseljačkijeg auta na ovim prostorima)
-dalje neću…nemojte se uvrijediti, znate da volim biti sarkastičan
Dakle krokodil vozi Audi.[smiley2]
To vam je kada vozite na cesti , pa ako zamjetite oblak dima ispred sebe , a pritom ste kratkovidni i zanima vas koji je to auto, ne morate mozgati. Ako se radi o donekle novijim godištima proizvodnje , onda znate da je to Audi. Napredak kroz tehniku ( dimljenja ).
Čuj kajman imam 1,85 ne nosim šiltericu , pravi sam gospodin onako uglađenog stila , a o brzini neću, to je općepoznata činjenica svima osim očigledno tebi.
Za golf se slažem, oko toga da je najseljačkiji auto na ovim prostorima, čak se slažem i za Mercedes.[smiley1]
plavi, nemoj vrijeđati evo malo o audiju:
-to voze bauštelci i njihovi rođaci kojima su kolege na baušteli pričali da ima tamo jedan golf, al mnogo finiji od običnog golfa, a ima i fini veliki gepek i zove se audi. nikad se ne kvari i ide 180, a malo troši, jedino što košta isto pedeset iljada eura, no to se isplati jer traje i dulje od golfa – ukupno oko 2000 godina ga možeš voziti bez kvara. tvoji praunuci će ga imati jer nikad se neće raspasti. naročito mi je drag onaj model za balkanske zemlje A6 1.6 benzinac sa 105 konja. mora da ide ko metak…
plavi, moj auto nikad nećeš pogoditi jer ga se ne bi sjetio ni u snu.
plavi, nemoj vrijeđati evo malo o audiju:
-to voze bauštelci i njihovi rođaci kojima su kolege na baušteli pričali da ima tamo jedan golf, al mnogo finiji od običnog golfa, a ima i fini veliki gepek i zove se audi. nikad se ne kvari i ide 180, a malo troši, jedino što košta isto pedeset iljada eura, no to se isplati jer traje i dulje od golfa – ukupno oko 2000 godina ga možeš voziti bez kvara. tvoji praunuci će ga imati jer nikad se neće raspasti. naročito mi je drag onaj model za balkanske zemlje A6 1.6 benzinac sa 105 konja. mora da ide ko metak…
Sudeći po finoći pisanja, vjerovatno je riječ o francuzu?[smiley1]
Mogu ja, mogu ja…? [smiley2]
Porsche Cayman? Ili je Cayman zbog offshorea?[smiley1]
cayman je zbog offshore-a….hehe. kučilo je pogodio gradski auto, a prava zverka je iz malo zapadnije, također mnogo fine zemlje, ali vrijedi malo novaca na tržištu.
cayman je zbog offshore-a….hehe. kučilo je pogodio gradski auto, a prava zverka je iz malo zapadnije, također mnogo fine zemlje, ali vrijedi malo novaca na tržištu.
Jupiiiiii za mene, hi,hi,hi a ne vi lajbeki,sram vas bilo, ne poznate afinitete svog vlastitog kolege.[smiley2][smiley2][smiley2]
Seat Leon TDI?RS?
Mini? [smiley2]