Ja ću kad popizdim otvorit svoju brokersku kuću i samo ja preko nje trgovati…[smiley2]
…primam te u partnerski odnos, zvaćemo se “5 promila”. (…ili 0,5 ?!?…dogovorit ćemo se)[smiley2][smiley2][smiley2]
mmstanic:
”
Ja ću kad popizdim otvorit svoju brokersku kuću i samo ja preko nje trgovati…[smiley2]
”
…primam te u partnerski odnos, zvaćemo se “5 promila”. (…ili 0,5 ?!?…dogovorit ćemo se)[smiley2][smiley2][smiley2]
Da li ćete se tako zvati zbog provizije koju ćete naplaćivati ili zbog udjela alkohola u krvi?[smiley2]
Da li ćete se tako zvati zbog provizije koju ćete naplaćivati ili zbog udjela alkohola u krvi?[smiley2]
Pa ti sve moraš odmah prokužiti….[smiley2][smiley2][smiley2]
Nisam prokužio nego namirisao, hi,hi,hi[smiley2]
Nisam prokužio nego namirisao, hi,hi,hi[smiley2]
Dobrodošao brate po promilima. Janjčić?…[smiley2][smiley2]
Neću nikakve nule u svojoj kući,kume,ti ako misliš imat 0,5 nek ti netko drugi radi društvo…[smiley2][smiley2]
evo ako hoćeš mene – ja sam sve samo ne nula [smiley2]
p.s. vidiš kako do kasno u noć ili do rano ujutro preuzimam TNSA
Evo nam novog mrežnog marketinga…sada su target bolesni!
http://www.jednadobrastvar.com/
vidio sam danas jednu reklamu na HTVu…kao super poslovna prilika…prodaješ čudotvorni eliksir bolesnima i jadnima i stvaraš si netvrk…1 litra je nekih 450 kn…sad će netko štampati letke pa djeliti oko bolnica…
ali ako se netko navuće neka prije toga provjeri i ovo:
http://www.quackwatch.org/04ConsumerEducation/News/noni.html
1. nije novi mrežni marketing star je već par godina u Hrvata
2. kada bi za svaku stvar vezano za zdravlje slušao isključivo U.S. Food and Drug bio bi bolestan čovjek
3. iz najbližeg kuta imao i imam prilike vidjeti što ta biljka znači za neke ljude
p.s. autor ovog posta posjeduje s vremena na vrijeme Noni sok (ne bilo koji) i nakon što ga kupi u principu ga ne prodaje
…Noni sok (ne bilo koji) i nakon što ga kupi u principu ga ne prodaje
I meni je taj dobar. Čak i pomaže, popio sam par boca i bilo je nakon toga bolje, čak sam smanjio i pušenje.
1. nije novi mrežni marketing star je već par godina u Hrvata
2. kada bi za svaku stvar vezano za zdravlje slušao isključivo U.S. Food and Drug bio bi bolestan čovjek
3. iz najbližeg kuta imao i imam prilike vidjeti što ta biljka znači za neke ljude
p.s. autor ovog posta posjeduje s vremena na vrijeme Noni sok (ne bilo koji) i nakon što ga kupi u principu ga ne prodaje
Obzirom na čudotvornost napitka, vas dva dosta loše izgledate. [smiley2]