BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ću kad popizdim otvorit svoju brokersku kuću i samo ja preko nje trgovati…[smiley2]

…primam te u partnerski odnos, zvaćemo se “5 promila”. (…ili 0,5 ?!?…dogovorit ćemo se)[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

mmstanic:

Ja ću kad popizdim otvorit svoju brokersku kuću i samo ja preko nje trgovati…[smiley2]

…primam te u partnerski odnos, zvaćemo se “5 promila”. (…ili 0,5 ?!?…dogovorit ćemo se)[smiley2][smiley2][smiley2]

Da li ćete se tako zvati zbog provizije koju ćete naplaćivati ili zbog udjela alkohola u krvi?[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Da li ćete se tako zvati zbog provizije koju ćete naplaćivati ili zbog udjela alkohola u krvi?[smiley2]

Pa ti sve moraš odmah prokužiti….[smiley2][smiley2][smiley2]

Nisam prokužio nego namirisao, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Nisam prokužio nego namirisao, hi,hi,hi[smiley2]

Dobrodošao brate po promilima. Janjčić?…[smiley2][smiley2]

Neću nikakve nule u svojoj kući,kume,ti ako misliš imat 0,5 nek ti netko drugi radi društvo…[smiley2][smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

evo ako hoćeš mene – ja sam sve samo ne nula [smiley2]

p.s. vidiš kako do kasno u noć ili do rano ujutro preuzimam TNSA

nema mi druge nego se zae..ti

Evo nam novog mrežnog marketinga…sada su target bolesni!

http://www.jednadobrastvar.com/

vidio sam danas jednu reklamu na HTVu…kao super poslovna prilika…prodaješ čudotvorni eliksir bolesnima i jadnima i stvaraš si netvrk…1 litra je nekih 450 kn…sad će netko štampati letke pa djeliti oko bolnica…

ali ako se netko navuće neka prije toga provjeri i ovo:

http://www.quackwatch.org/04ConsumerEducation/News/noni.html

http://noni.worldwidewarning.net/index.php

1. nije novi mrežni marketing star je već par godina u Hrvata
2. kada bi za svaku stvar vezano za zdravlje slušao isključivo U.S. Food and Drug bio bi bolestan čovjek
3. iz najbližeg kuta imao i imam prilike vidjeti što ta biljka znači za neke ljude

p.s. autor ovog posta posjeduje s vremena na vrijeme Noni sok (ne bilo koji) i nakon što ga kupi u principu ga ne prodaje

…Noni sok (ne bilo koji) i nakon što ga kupi u principu ga ne prodaje

I meni je taj dobar. Čak i pomaže, popio sam par boca i bilo je nakon toga bolje, čak sam smanjio i pušenje.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

1. nije novi mrežni marketing star je već par godina u Hrvata
2. kada bi za svaku stvar vezano za zdravlje slušao isključivo U.S. Food and Drug bio bi bolestan čovjek
3. iz najbližeg kuta imao i imam prilike vidjeti što ta biljka znači za neke ljude

p.s. autor ovog posta posjeduje s vremena na vrijeme Noni sok (ne bilo koji) i nakon što ga kupi u principu ga ne prodaje

Obzirom na čudotvornost napitka, vas dva dosta loše izgledate. [smiley2]

medo izlgeda fenomenalno a o sebi da ne govorim – pa u cvijetu mladosti

Indijanče, pa barem tvoj narod zna gledati očima Manitua – ne samo izvanjsko

si popio možda vatrene vode? ne daj da te zavaraju i obmane bijelci

New Report

Close