BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…eeeeee Prva generacija [smiley7]…izgleda da su si ime dali po svom serveru [smiley1]…pa ne mogu ni vidjeti koliko mi je portfelj u banani, a kamoli da pomislim nesto prodati ili kupiti…[smiley1]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

ne kažem da su glavi, ali ingra trenutno ima opravdanje da bude na oko 23k – 24k….nikako ne previše…osim toga, vidim i omjer kupnje prodaje…..ingra is going down.

a pogledjte omjer recimo adrisa ( NEMAM GA, tako da ne misle na navlakušu) …kupnja i prodaja…adris će i danas nakon 18 milja jučer opet gore….čak bi se usudio reći i do 595.

Kakve gluposti moram čitati.
Dinamov stadion ide tako i tako, gradski vrt se mora završiti.
Dvorana za rukomet mora krenuti.
Kolege bacite oči na dizalice po gradu ima ih sve , više, više…

evo da citiram sebe i davidsa…ode ingra dole.

…eeeeee Prva generacija [smiley7]…izgleda da su si ime dali po svom serveru [smiley1]…pa ne mogu ni vidjeti koliko mi je portfelj u banani, a kamoli da pomislim nesto prodati ili kupiti…[smiley1]

He,he i nazoveš ženu,da zadaš nalog preko telefona, a teta samo kaže NE MOŽE..[smiley2]
Zato sam i prebacio većinu love u CEBU….
Ali ima to jednu dobru stranu….ako se vratimo natrag,a ti nisi prodao, jer ti to PG omogućuje..[color=blue]NEPROCIJENJIVO…[[/color]smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Premješteno iz teme: [color=blue]BZJK (Božjakovina d.d.)[/color]

ja čekam debile koji rasprodaju dobre dionice da uzmu komadić jdos-a ili nexe-a i zadovolje se prinosom od 20% uz maksimum adrenalina. ja nikad ne kupujem dionicu gdje ne očekujem barem 100% u godinu dana. ovo je jedna gdje očekujem i više od 100% u godinu dana. Naravno, za vijest još nije pravi timing. A vijest je jako jako jako dobra i tiče se kutjeva.

ja čekam debile koji rasprodaju dobre dionice da uzmu komadić jdos-a ili nexe-a i zadovolje se prinosom od 20% uz maksimum adrenalina. ja nikad ne kupujem dionicu gdje ne očekujem barem 100% u godinu dana. ovo je jedna gdje očekujem i više od 100% u godinu dana. Naravno, za vijest još nije pravi timing. A vijest je jako jako jako dobra i tiče se kutjeva.

pa daj reci onda kad ce tajming.. ja camim vec mjesecima s ovom dionicom i strpljenje me napusta.. ak nece tak skoro ima onda drugih prilika za shopping.[smiley5]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ni ne sanjaš kako mi takvi postovi idu na živce. prodaj. nije ti suđeno. idi u shopping. i naravno, kad prodaješ, obavezno po bid-u, da još više srušiš cijenu.

ni ne sanjaš kako mi takvi postovi idu na živce. prodaj. nije ti suđeno. idi u shopping. i naravno, kad prodaješ, obavezno po bid-u, da još više srušiš cijenu.

pa prodavat vjerojatno necu, pokusavam te malo scimat za jos koju info, al jebiga cvrst si ko stijena[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

malo za opuštanje,zaslužili ste…http://www.net.hr/sport/page/2007/04/19/0482006.html
Pogledajte mirno do kraja,genijalno

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

zalutala
ovo sa prvom generacijom je više nego sramota… i ako do sada nisam razmišljala o prebacivanju love, sada definitivno znam da prelazim u drugu brokersku kuću…

probaj Rast. ja sam jako zadovoljan. sad imaju i besplatni burzovni monitor. Vremenski odmak iskazanih podataka je prosječno 30 sekundi od realnog vremena trgovanja, što uključuje i moguću razliku u sistemskom vremenu Burzovnog monitora i Burze.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

vi korisnici prve generacije sada shvaćate zašto oni imaju najnižu proviziju…toliko očito vrijede.

Danas je Credos ostao bez struje tako da nista do 12-13.
PG ima manjak ljudi i spori server.
Abacusu pada stranica u zadnje vrijeme.
Fima zna ne izvrsiti naloge.

Sve su ovo ljudske pogrjeske.
Nema ljutnje.
Ako gledas dionicu long run nema veze 5 min manje vise.
Meni je trecina portfelja spekulativna pa sam tu ljut kada je sporo a za ostale 2/3 mi je sasvim u redu.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ja ću kad popizdim otvorit svoju brokersku kuću i samo ja preko nje trgovati…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close