…eeeeee Prva generacija [smiley7]…izgleda da su si ime dali po svom serveru [smiley1]…pa ne mogu ni vidjeti koliko mi je portfelj u banani, a kamoli da pomislim nesto prodati ili kupiti…[smiley1]
ne kažem da su glavi, ali ingra trenutno ima opravdanje da bude na oko 23k – 24k….nikako ne previše…osim toga, vidim i omjer kupnje prodaje…..ingra is going down.
a pogledjte omjer recimo adrisa ( NEMAM GA, tako da ne misle na navlakušu) …kupnja i prodaja…adris će i danas nakon 18 milja jučer opet gore….čak bi se usudio reći i do 595.
Kakve gluposti moram čitati.
Dinamov stadion ide tako i tako, gradski vrt se mora završiti.
Dvorana za rukomet mora krenuti.
Kolege bacite oči na dizalice po gradu ima ih sve , više, više…
evo da citiram sebe i davidsa…ode ingra dole.
…eeeeee Prva generacija [smiley7]…izgleda da su si ime dali po svom serveru [smiley1]…pa ne mogu ni vidjeti koliko mi je portfelj u banani, a kamoli da pomislim nesto prodati ili kupiti…[smiley1]
He,he i nazoveš ženu,da zadaš nalog preko telefona, a teta samo kaže NE MOŽE..[smiley2]
Zato sam i prebacio većinu love u CEBU….
Ali ima to jednu dobru stranu….ako se vratimo natrag,a ti nisi prodao, jer ti to PG omogućuje..[color=blue]NEPROCIJENJIVO…[[/color]smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]BZJK (Božjakovina d.d.)[/color]
ja čekam debile koji rasprodaju dobre dionice da uzmu komadić jdos-a ili nexe-a i zadovolje se prinosom od 20% uz maksimum adrenalina. ja nikad ne kupujem dionicu gdje ne očekujem barem 100% u godinu dana. ovo je jedna gdje očekujem i više od 100% u godinu dana. Naravno, za vijest još nije pravi timing. A vijest je jako jako jako dobra i tiče se kutjeva.
ja čekam debile koji rasprodaju dobre dionice da uzmu komadić jdos-a ili nexe-a i zadovolje se prinosom od 20% uz maksimum adrenalina. ja nikad ne kupujem dionicu gdje ne očekujem barem 100% u godinu dana. ovo je jedna gdje očekujem i više od 100% u godinu dana. Naravno, za vijest još nije pravi timing. A vijest je jako jako jako dobra i tiče se kutjeva.
pa daj reci onda kad ce tajming.. ja camim vec mjesecima s ovom dionicom i strpljenje me napusta.. ak nece tak skoro ima onda drugih prilika za shopping.[smiley5]
ni ne sanjaš kako mi takvi postovi idu na živce. prodaj. nije ti suđeno. idi u shopping. i naravno, kad prodaješ, obavezno po bid-u, da još više srušiš cijenu.
ni ne sanjaš kako mi takvi postovi idu na živce. prodaj. nije ti suđeno. idi u shopping. i naravno, kad prodaješ, obavezno po bid-u, da još više srušiš cijenu.
pa prodavat vjerojatno necu, pokusavam te malo scimat za jos koju info, al jebiga cvrst si ko stijena[smiley1]
malo za opuštanje,zaslužili ste…http://www.net.hr/sport/page/2007/04/19/0482006.html
Pogledajte mirno do kraja,genijalno
zalutala
ovo sa prvom generacijom je više nego sramota… i ako do sada nisam razmišljala o prebacivanju love, sada definitivno znam da prelazim u drugu brokersku kuću…
probaj Rast. ja sam jako zadovoljan. sad imaju i besplatni burzovni monitor. Vremenski odmak iskazanih podataka je prosječno 30 sekundi od realnog vremena trgovanja, što uključuje i moguću razliku u sistemskom vremenu Burzovnog monitora i Burze.
Danas je Credos ostao bez struje tako da nista do 12-13.
PG ima manjak ljudi i spori server.
Abacusu pada stranica u zadnje vrijeme.
Fima zna ne izvrsiti naloge.
Sve su ovo ljudske pogrjeske.
Nema ljutnje.
Ako gledas dionicu long run nema veze 5 min manje vise.
Meni je trecina portfelja spekulativna pa sam tu ljut kada je sporo a za ostale 2/3 mi je sasvim u redu.