Molim,
i drugi puta. Nit sam ja povrijeđen (šta si umišljaš?), nit se živciram (jesi čuo za ironiju?).
Po onome što si napisao vidim da si više neobrazovan, nego ‘zakaćen’.
Ne dragi kolega nemožete me isprovocirati,to kako pišete tj.vrijeđate ,ne prvi puta na ovom forumu svedoče i ostali nazoćni na ovom forumu.Priznat će te da nekoga nazivati direktnoneobrazovanim u najmanju ruku nije pristojno .
Dragi kolega uvažavajući Vašu pismenost , znanje pa i Vaše možebitne frustracije mislim da Vam kultura ophođenja nije na zavidnoj razini,te s takvim uvjerenjem prekidam daljnju raspravu.
Hvala!
Lako se ta ovisnost lijeci ako imas puno posla. Mene su danas (a i jucer) stranke i posao rasturale pa nisam uopce stigao gledat ni kaj se dogadja na burzi a ni na forumu
mravak: ” Ponukam nekim pričama o ovisnosti o trg.na burzi još u petak sam odlućio da do utorka neču ni pogledati šta se ovde događa i juče mi je dan užasno sporo prolazio.Moram Vam priznati da sam se uvijerio kao sam poprilićno zakaćen.Jedva sam ćekao ono jadno izvješće PBZ ispred 2.vijesti i uspio sam samo viditi da je bila prilika za dokup ADRS-P,odma me obuzela tuga[smiley3]. Ne smatram se previše “poroćnom” osobom ali kolege drage ,kako ovo držati pod nekom kontrolom???? ” Pošto ti je jučer dan sporo prolazio mogao si malo proučit pravopis.
proučiti, ne “proučit”.
U pravopisu je svejedno napišem li proučiti ili proučit.
Ali kad bi napisao proućit…
Nije svejedno. “Proučit” bez I na kraju može ići samo u kombinaciji “proučit ću”. Ako je “ću” (ćemo ćete itd) ispred ili ga uopće nema onda je “proučiti”. Za sad je poduka free – slijedeći put u naplaćujem u dionicama, molim lijepo [smiley2]
kako su poljska i ukrajina dobile domaćinstvo, masovno će razno razne građevisnke tvrtke gubiti jer stadiona neće biti….baš me zanima današnji pad na dioicama građevinskih firmi…
kako su poljska i ukrajina dobile domaćinstvo, masovno će razno razne građevisnke tvrtke gubiti jer stadiona neće biti….baš me zanima današnji pad na dioicama građevinskih firmi…
to se možeš samo nadati….. Da smo dobili prvenstvo porasle bi, a ovako ćemo nastaviti s laganim rastom[smiley1][smiley1]
baš me zanima današnji pad na dioicama građevinskih firmi…
Nema razloga za pad građevinaca jer dobivanje Eura nije bilo ni uključeno u cijenu. Da smo dobili to bi imalo pozitivan učinak