ima li kakvih naznaka kad će se početi koristit samo jedan sustav? Motisch ili atm…
ima li kakvih naznaka kad će se početi koristit samo jedan sustav? Motisch ili atm…
Na ljeto dolazi OMX
ajd zeko nemoj zaj…..
pa gdje ti čovječe živiš ?!?!?
staniću, jel’ radi ?
Ne radi,ali izgleda da je problem u nekakvom pop up blokeru,koji se ne znam ni kako ni zašto aktivirao jučer..????
Ništa,danas ćemo glumiti informatičara…..
S obzirom da pretpostavljam kakav će ti biti odgovor , i dalje stojim da PG zna štekati..
S obzirom da pretpostavljam kakav će ti biti odgovor , i dalje stojim da PG zna štekati..
stanicu, crni stanicu [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
ha ha hah
ako nešto budeš trebao slobodno me trzni na PM
Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da zbog velikog kvara na sustavu do daljnjeg nismo u mogućnosti zaprimati vaše naloge niti ih izlagati na burzu. O otklanjanju kvara biti ćete obavješteni.
Hvala na razumijevanju!
Complete Line d.o.o.
[smiley2]
evo na PG, ne radi mostich tj šteka od jutra, nekim dionicama se prikazuje na nekima ne, BLSC,PTKM,DDJH stoji sve na nuli, pa ti budi pametan i smiren. Malo radi malo ne radi….
Koliko vidim,nas nekolicina pratimo dionice koje nisu u fokusu,ELKA,ISTT.Predugo čekamo da se vidi upit ili odgovor tako da bez kolege Caymana svaka rasprava završi prije nego šta počne.Molim moderatore da nam pomognu,hvala.
Zato Centarbanka i Credos šljakaju ko vurice.
Imam margin preko Cebe,bonbon ekipa,super broker…..