I ja sam nazalost (ponekad i na radost u trenucima kad radi webmostich) u PG, i uvijek imaju problema kad je najbitnije.
zadnji put kad je bila ona “sangajska” korekcija, bio je totalni raspad sistema. apsolutno nista nisi mogao napraviti, tako da sam samo ugasio komp, i pogledao stanje nakon nekoliko sati. a koliko se moglo zaraditi taj dan ako si imao dovoljno cachea. naravno da nitko ne moze to nadoknaditi.
nije isto kad ti ne rade ako poslujes sa 20 000, 200 000 ili 2 000 000.
mislim da su dosta povecali broj korisnika, a infrastruktura je ostala ista. stalno kad ih zoves, govore da ce uskoro povecati modemske ulaze, nova oprema, bla, bla
ista stvar ovdje, u nekoliko navrata su izravni krivci moje manje zarade, naročito kad je panika, tj ogromna količina naloga.Od poptune onemogućenosti zadavanja naloga, do raznih server i database errora pa sve do zadnje nebuloze sa zabranom zadavanja naloga van radnog vremena burze. Njihove razloge i probleme razumijem, ali iskreno zaboli me za moguće uzroke, svaka im čast na mostichu ali nije vrijedno tih muka. Za iznose koje im ostavljam ne zasluzujem takav nemar. Jučer potpisao sa abacusom i ilirikom, pa ćemo vidjeti. A budu li me i oni za**** sam ću svoju brokersku kuću otvorit 😛
EUROPA-sva zelena u Rusa i Ukrainaca još zima-snijeg
S. AMERIKA-zeleni se trava
J.AMERIKA-zeleno do venecuele
AFRIKA-zelene počele kiše
PACIFIK-zeleno more
KINA, JAPAN i KOREJA-zeleno preko 1.5%
Danas sve zeleno, sretno i berićetno!
Fazane ,nije uopće lijepo od tebe da govoriš nekome direktno da laže jer nemaš dokaze,a i zvuči nepristojno. Više ljudi je na ovom forumu više puta reklo da često ne rade kako treba,tj.znaju štekati. Isto tako pročitaj na moj novac thread o PG pa ćeš vidjeti tko laže.
Fazane ,nije uopće lijepo od tebe da govoriš nekome direktno da laže jer nemaš dokaze,a i zvuči nepristojno. Više ljudi je na ovom forumu više puta reklo da često ne rade kako treba,tj.znaju štekati. Isto tako pročitaj na moj novac thread o PG pa ćeš vidjeti tko laže.
znam da nije lijepo, ali pročitaj što sam točno citirao …
nije istina da nikada ne radi …
meni osobno nije još niti jednom zaštekala, što ne znači da ne će …
ali reći da nešto uopće ne radi je bezočna laž …
pročitao sam na moj novac sve što pišu o PG
Nisam mislio uopće da ne rade,ali im se to često događa,pa jučer sam u cijeli dan mogao dva puta stanje na ZSE i jednom ATM,pa to je meni malo glupo jer upravo to je ono što oni reklamiraju..BESPLATNI WEBMOSTICH…a ono što me više boli je kad krene puno gore ili dolje burza,ne mogu se zadati online nalozi,a telefonom ih ne primaju….Nadam se da će s OMX-om to biti bolje
Nema veze,nije toliko bitno……
Pis brader
e dečki moji, znate kad će sve dobro proraditi? kad stranci kupe… iskustva s našim bankama mi govore slijedeće, na početku sam bio u zagrebačkoj, očaj, servis i usluga, onda sam prešao u PBZ, očaj, servis i usluga, nakon toga sam rekao evo idem platiti malo više, pa pređoh u RBA, i odjednom imam dobar servis i solidnu uslugu… uglavnom sve što je u domaćim rukama radi loše jer nas smatraju stokom sitnog zuba, manje važnim za njihovo poslovanje… naravno ne kažem da nas stranci gledaju drugačije, ali srećom imaju već razrađen sistem koji funkcionira. Tako, bit će mi žao ako stranci pokupuju sve hrvatsko, ali ću biti sretan jer ću vjerojatno imati kvalitetnu uslugu… [smiley1]
što se tiče brokera, oni uglavnom sve obavljaju manualno, pa kad im se jedan čovjek razboli nastane kaos [smiley1][smiley1][smiley1] ili opet kad se nekom ne da radit, onda vas otkanta jer ste sitni kupac. i šta im možeš, ništa, kom se možeš žalit, nikom, kod koga se prebacit? kod nikog jer su uglavnom svi isti, neki malo bolji neki malo lošiji, ali uglavnom loši. bio sam u par brokerskih kuća, i kod svih je situacija otprilike ista, kad ti je vuna za prodat, moraš čekat i uglavnom ne prodaš na vrijeme, kad ti je vuna za kupit, uglavnom ne kupiš jer ne uspiju zadat nalog odmah… kad ti treba neka informacija, moraš ih zvat jer putem maila uglavnom ne odgovaraju ili odgovore za sat vremena… [smiley6] teško je biti daytrader u ovoj državi [smiley2]
Tako je Zeko – daytraderska tuga je pregolema,hi,hi,hi[smiley1]
Previše ste patetični, ako ne valja kuća jednostavno je promijeniš, a vi previše pričate što mi nešto govori.
ajd mauricije, ja sam samo iznio svoja iskustva… ako neko ima neka pozitivna bit će mi drago da to podjeli s nama, pa se možda ponovo prebacim [smiley1]
btw. jel sad ide sve preko jednog sustava ATM i Motisch ili se još uvijek koriste oba?