BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Software se zove copy/paste.
Bez zezancije ja samo copy paste radim.
Nisam htio uvrediti.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Toliko o PG i njihovoj kvaliteti,najprije im ne radi MOSTich tako reći nikad,ne možeš zadavati naloge preko telefona i sad ovo…

Putem web stranica Prve generacije omogućen je pregled cijena dionica na Zagrebačkoj burzi svim korisnicima usluge Moj uspješni portfelj s prometom u zadnja 3 mjeseca većim od 30.000,00 kuna ili novim klijentima koji su potpisali ugovor za navedenu uslugu u zadnja 3 mjeseca.

Promet mi je malo veći u zadnja tri mjeseca od 30 000 koliko oni traže…..[smiley2]

Ima li tko koji savjet za koju brokersku kuću ili je to svugdje isto,čini mi se da će mi bilo najbolje najbolje vratiti se u Complete line kad uvedu OMX….

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

čuj staniću, sad vidiš da jeftino ima razlog što je jeftino. zato ja radim preko 3 kuće da ne bi bilo zajebancije.

Pa PG uzima 0,8…ajde daj mi preporuku za neku kuću..PG ima super stvari,ali taj MOSTich njihov nikad ne radi,ali veći mi je problem to što ne možeš zadati nalog telefonom ako pukne internet trgovanje…. Evo sad mi je normalno otvorilo,normalno radi,nema one famozne obavijesti…[smiley2]
Blago njima i meni s njima…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Kolege,imam problema sa otvaranjem 10 naj dioničara na zse, za bilo koju dionicu.
Prije sam mogao,a sada mi stalno javlja:
The requested URL /php/top10.php was not found on this server.
Ima netko nekakvu uputu?

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Kolege,imam problema sa otvaranjem 10 naj dioničara na zse, za bilo koju dionicu.
Ima netko nekakvu uputu?

Nisu ispravili linkove.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

bakulaz:

Ima netko nekakvu uputu?

Nisu ispravili linkove.

Thanks, a odakle onda ekipa uzima podatke?

http://www.sda.hr/portal/f?p=100:10:3176274804850732

eto hvala još jednom…

eto hvala još jednom…

I drugi put.

…ali taj MOSTich njihov nikad ne radi…

kratko i jasno: lažeš

ja sam u PG i niti jednom mi nije zaštekalo …

zadavao sam naloge u najvećoj frci i sve mi prošlo bez problema (zadnji primjer VIRO na 1.000,00 kn 11 kom)

imam 20.000,00 kn i kupujem i prodajem na sitno, čisto za đeparac i da okusim dionice koje nisam imao do sada …

da im štekaju neke stvari, to je istina, ali pljuvati po njima čini mi se bezveze …

praktički za besplatno dobijete mostich i atm
[smiley8][smiley8]

I love the Smell of Profits in the Morning

I ja sam nazalost (ponekad i na radost u trenucima kad radi webmostich) u PG, i uvijek imaju problema kad je najbitnije.
zadnji put kad je bila ona “sangajska” korekcija, bio je totalni raspad sistema. apsolutno nista nisi mogao napraviti, tako da sam samo ugasio komp, i pogledao stanje nakon nekoliko sati. a koliko se moglo zaraditi taj dan ako si imao dovoljno cachea. naravno da nitko ne moze to nadoknaditi.
nije isto kad ti ne rade ako poslujes sa 20 000, 200 000 ili 2 000 000.
mislim da su dosta povecali broj korisnika, a infrastruktura je ostala ista. stalno kad ih zoves, govore da ce uskoro povecati modemske ulaze, nova oprema, bla, bla

Why do only fools and horses work?

New Report

Close