Nema…moras imati najmanje 65 da bi bio stariji od njega[smiley1]
Ma naravno da nemam, to je bilo više simbolično rečeno, al izvuci iz toga geometrijski prosjek i oduzmi svoju najbolju ocjenu iz matematike od toga i tu si…[smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]VART (Varteks d.d.)[/color]
KuciloOro:
”
Ma kakv book od 239,00 kn, što je vama. Book je ispod 200,00 kn. Zar želite reći da one dionice koje su u trezoru nemaju book? Zar će netko kupiti dionice koje ništa ne vrijede. Dajte budite pametni. To je kao da kažete da novci koji leže u NBH nemaju pokriće jer nisu trenutno u prometu. Jednom riječju – budalaština.
”
Kolega kupite vi sebi kakvu vrijednu literaturu, pa naučite neke stvari.
A ne samo jahati na ” dark horseima ”
[smiley2]
Daj se ne pravi važan, da nije bilo mene ne bi nikad ni kupio Varteks. Bolje bi ti bilo da malo skratiš jezičinu jer bih ja napokon mogao dobiti želju da opišem tvoje načine navlačenja i dezimformiranja forumske javnosti.
Howgh
Daj se ne pravi važan, da nije bilo mene ne bi nikad ni kupio Varteks. Bolje bi ti bilo da malo skratiš jezičinu jer bi ja napokon mogao dobiti želju da opišem tvoje načine navlačenja i dezimformiranja forumske javnosti. Howgh
Ajde možeš odmah početi pisati, a ja ću pisati samo one tvoje nickova za koje ja znam i navlačenja za koja ja znam.
A ti sada piši o mojim ” navlačenjima ” , i gdje sam ja to nekoga naveo na krivi put, za razliku od tebe.
Pojedincima se već kosa diže od tvojih ” dark horsea ” UP and DOWN 10 %, sad na gore blokada sad na dolje.
A to da si mi ti rekao za Varteks, ne znam što si mi ti mogao reći za Varteks, osim što si pričao da je kontrolirana dionica i da neće gore, pa si mi prodao na 140. Za razliku od toga , ja sam tebe obično opskrbljivao raznim informacijama, i na nekim mojim dionicama si itekako dobro zaradio, za zahvalu si poslije toga išao o njima pisati negativistički .
To mi je bilo hvala.
Možda da objasniš ljudima zašto si tražio da stavim nalog na 20.000 kuna na prodaju Pbz-a pa sam te ismijao.
Kasnije si svima hvalio dionicu dok si prodavao. Navlačenje do neba. Ima takvih primjera napretek.
PS: ovaj tvoj post mi je najbolji od svih – prodao sam Pbz, ali vratiću se ja, evo službeno ga kandidiram za najpost na temi – duhoviti postovi forumaša [smiley1]
Kasnije si svima hvalio dionicu dok si prodavao. Navlačenje do neba. [smiley1]
Govoriš neistine, PBZ sam prodao po 1500 , kada sam o njoj pisao dok je rasla po 10 % nisam prodao niti jednu dionicu. A i to ne bih prodavao da nije bilo dokapitalizacije ZABE.
I nemoj samo ti o navlačenjima, jer od prvog dana ovog foruma pišeš pod raznim nickovima , ne znam što ti to uopće treba.
PA nisi valjda stvarno mislio da će po forumu pisati 50 nickova i to svi pod tvojom kontrolom?
Daj se malo uozbilji , nisu ljudi blesavi. Zar ne kužiš da uvijek iste gledaju pod raznim novim dark horsima, NACE IMZV, GIPK , itd. itd.
KuciloOro:
”
Kasnije si svima hvalio dionicu dok si prodavao. Navlačenje do neba. [smiley1]
”
Govoriš neistine, PBZ sam prodao po 1500 , kada sam o njoj pisao dok je rasla po 10 % nisam prodao niti jednu dionicu. A i to ne bih prodavao da nije bilo dokapitalizacije ZABE.
I nemoj samo ti o navlačenjima, jer od prvog dana ovog foruma pišeš pod raznim nickovima , ne znam što ti to uopće treba.
Meni razni nickovi služe za zahebanciju, za navlačenje je dovoljan jedan – tvoj slučaj to potvrđuje, hi,hi
PS: nisi odgovorio na pitanje zašto si tražio da stavim prodaju Pbz-ea na 20.000 kuna ( dok se na prodaji nalazilo svega tri ponude ). Kasnije si sam stavio nalog na prodaju na 20.000 kn. U koje svrhe je to bilo?
Meni razni nickovi služe za zahebanciju, za navlačenje je dovoljan jedan – tvoj slučaj to potvrđuje, hi,hi
Dobro da si priznao, a koliko ih ustvari imaš hihihi??
Ako su za zahebaciju , zašto onda pišeš po temama afirmativno sa njima, pa ispada dojam da više ljudi djele isto mišljenje , a ustvari se radi o jednoj osobi?
Više ili manje od 50??
I zašto mora protiv mojih dionica uvijek pisati više njih, što nije dovoljan samo jedan?
Toliko mi želiš pad , da bi mi se mogao i ostvariti hihihi, ne znam samo zašto?
[smiley2]
PS: nisi odgovorio na pitanje zašto si tražio da stavim prodaju Pbz-ea na 20.000 kuna ( dok se na prodaji nalazilo svega tri ponude ). Kasnije si sam stavio nalog na prodaju na 20.000 kn. U koje svrhe je to bilo?
To je bilo u svrhe da prodamo po 20 000 obzirom da je RBA balanced skidao sve živo sa prodaje.
U stvari je bila zahebancija , i da je prošlo, bilo bi poništeno, to ti je valjda jasno.
Na znanje, skakač je samo jedan, ja nemam drugih nickova, a vi pričajte priče
A kaj se svadite, čim dionice malo padnu odmah prepucavanja, pa ne mogu stalno rasti, to je nemoguće.
A kaj se svadite, čim dionice malo padnu odmah prepucavanja, pa ne mogu stalno rasti, to je nemoguće.
haha, čisti zagrebački štih 🙂
onog trena kada sam shvatio da mi je draža korekcija od stagnacije postao sam bolji igrač na burzi [smiley4]