BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pročitaj moj Potpis ispod Avatara … prije nego napišeš ovakve stvari… kako kaže Željko Pervan: “sram te bilo…”
Kako te srce ne boli? [smiley10]
Ja ne znam slušati?!!!!! [smiley4]

Za SNC i Dejavue… cmok!
Eto tooo su pravi frajeri… a ne ti Asko…

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Ode mtc-r-a. Beginning of the end!!! [smiley3]

Što je bilo, nisam pratio? Zar je već pokrenut stečaj? Nisam ga očekivao tako brzo [smiley7]

Ignore: KressoM, delux

majko mila … što se business-u dogodilo sa stranicama? oni s konja na magarca. još nisam vidio da netko ide s boljeg na lošiji design.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Za SNC i Dejavue… cmok!
Eto tooo su pravi frajeri… a ne ti Asko…

Nisam se uopće sjetio tebe…niti te poznajem, pa prema tome bilo bi neozbiljno da sam komentirao tebe.
Kako se samo nađeš prozvana u svakoj situaciji. TO JE ZATO ŠTO NE SLUŠAŠ…

Drago mi je btw. da voliš mlade dečke. Na mladima svijet…
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Seve udaj se za nekog Japanca pa bus vidla kak smo mi ovdje u biti jako super. [smiley2]

Seve: ” Za SNC i Dejavue… cmok! Eto tooo su pravi frajeri… a ne ti Asko… ” Nisam se uopće sjetio tebe…niti te poznajem, pa prema tome bilo bi neozbiljno da sam komentirao tebe. Kako se samo nađeš prozvana u svakoj situaciji. TO JE ZATO ŠTO NE SLUŠAŠ… Drago mi je btw. da voliš mlade dečke. Na mladima svijet… [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Pa naravno da se osjećam prozvana!!! Znala sam da ćeš me i za to špotati… joj, joj… [smiley1]
Mlađe dečke… pa nisam kriva što mene vole “mladi” dečki! Osim toga … iz puberteta izlazim tek u 40-oj! Tako sam obećala sama sebi… [smiley2]
A kaj Asko… ti si stari dečko?!!

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Seve udaj se za nekog Japanca pa bus vidla kak smo mi ovdje u biti jako super. [smiley2]

Hejjjj!!!
Imaš pravo… da bi riječ rekla!
Gledam neki dan na TV-u… japanke pop… i počele se rastavljati od japanaca ko’ lude!
Uglavnom, one prdonje od muških japanaca ne rade ništa, zapravo cijelu brigu oko kućanstva, djece, škole, čišćenja, kuhanja… vode te male sirote vrijedne žene… a ove životinje kada odu u penziju po cijele dane leže pred TV-om i ne rade apsolutno ništa…. i žene su im jednostavno flipnule…

Ma vidio bi moj japanac… samurajski mač na djelu… samo neka zaspi mirno (laku noć, snivaj sne… la, la, la, la, la) … a onda… [smiley2]

Spavao bi snom pravednika taj haiku[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

A kaj Asko… ti si stari dečko?!!

Teško, i jedno i drugo.
Ja sam čo’ek u najboljim godinama. Znači 2 x deja vu.
Što god to značilo…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Seve: ” A kaj Asko… ti si stari dečko?!! ” Teško, i jedno i drugo. Ja sam čo’ek u najboljim godinama. Znači 2 x deja vu. Što god to značilo…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Ajme, pa ti si onda stariji od moga tate[smiley2][smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Asko:

Seve: ” A kaj Asko… ti si stari dečko?!! ” Teško, i jedno i drugo. Ja sam čo’ek u najboljim godinama. Znači 2 x deja vu. Što god to značilo…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Ajme, pa ti si onda stariji od moga tate[smiley2][smiley2]

Kaj ti tata ima tlies tli…?[smiley2]

Nema…moras imati najmanje 65 da bi bio stariji od njega[smiley1]

New Report

Close