BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam bila odusevljena srbijanskom srtanicom(kao nasa sda) ,naprosto sam se veselila pretragama,jer su nasi investicijski fondovi usli u sve vazne firme u Srbiji,kupili jeftino pa ce sad kad se osnuju srbijanski fondovi im prodati njihove firme ali naravno za visestruko vise[smiley2] pa zasto su jadni ljudi ratovali na ratistu a mnogi i poginuli[smiley16] lova je lova,interes je interes

Na koje ste to ljude misliti kolegice?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Danas sam na temi ABACUS BROKERI postavila sljedeći unos. No kako nije bilo odgovora shvatila sam da je možda razlog – kriva tema. Radi toga ponavljam na ovoj temi. “Molim, ako netko zna da mi odgovori na sljedeće: – da li je moguće kod neke brokerske kuće davati naloge za kupnju unatoč što tog trenutka nemate raspoloživih novaca na računu? – ako je odogovor na prvo pitanje potvrdan, molim navedite koje su to kuće. – ako je odgovor na prvo pitanje negativan onda se pitam što se radi s tolikim novcima koji stoje na računima u svrhu pokrića svih kupovnih naloga na burzi. Ako netko može to malo objasniti, jer namirenje kupoprodaje iznosi 3 dana. Hvala na iscrpnim odgovorima”

Ne spominjite mi brokere.
Toliko me znaju iživcirati… nitko im ravan nije.
Pogotovo ako kupujete na regionalnim tržištima. K a t a s t r o f a.
Brokeri Hypo banke u Rijeci Vas pošalju kolegama u Podravsku !!!! Frajer neće lovu, ili ne zna, ili je smotan ili ja ne kužim kvaku… (ako postoji)
Frajer iz Podravske (čujete mu naravno samo glas jer je u Zgbu) je “nervozan”, nezainteresiran i nevjerovatno bahat za davanje ikakvih informacija.
Odete u HPB, a ono… tete sa šaltera (jaaaadneee) se uspaniče kada im dofurate hrpicu eurića i isričete im (doslovce) što želite sa tim kupiti i gdje… a onda nastupaju “brokeri” koji su u Zagrebu, naravno i beskonačni Bundi telefonski razgovori sa njima.
Zapravo sam bila primorana apsolutno u svakoj kući odrađivati više od pola posla sama (a platila sam usluge njima!!!! DA ONI TO ODRADE), a jedino sam pristojno surađivala sa Fimom.
Jedva čekam da Hrešić otvori ured sa 40-ak djelatnika u Rijeci (Erste).

Svi oni štancaju dopise (obračune) u kojima na dnu stranice piše sitnim slovima da je namira u roku 3 dana, ALI………….. Lovica se polaže unaprijed.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

boss:

Danas sam na temi ABACUS BROKERI postavila sljedeći unos. No kako nije bilo odgovora shvatila sam da je možda razlog – kriva tema. Radi toga ponavljam na ovoj temi. “Molim, ako netko zna da mi odgovori na sljedeće: – da li je moguće kod neke brokerske kuće davati naloge za kupnju unatoč što tog trenutka nemate raspoloživih novaca na računu? – ako je odogovor na prvo pitanje potvrdan, molim navedite koje su to kuće. – ako je odgovor na prvo pitanje negativan onda se pitam što se radi s tolikim novcima koji stoje na računima u svrhu pokrića svih kupovnih naloga na burzi. Ako netko može to malo objasniti, jer namirenje kupoprodaje iznosi 3 dana. Hvala na iscrpnim odgovorima”

Ne spominjite mi brokere.
Toliko me znaju iživcirati… nitko im ravan nije.
Pogotovo ako kupujete na regionalnim tržištima. K a t a s t r o f a.
Brokeri Hypo banke u Rijeci Vas pošalju kolegama u Podravsku !!!! Frajer neće lovu, ili ne zna, ili je smotan ili ja ne kužim kvaku… (ako postoji)
Frajer iz Podravske (čujete mu naravno samo glas jer je u Zgbu) je “nervozan”, nezainteresiran i nevjerovatno bahat za davanje ikakvih informacija.
Odete u HPB, a ono… tete sa šaltera (jaaaadneee) se uspaniče kada im dofurate hrpicu eurića i isričete im (doslovce) što želite sa tim kupiti i gdje… a onda nastupaju “brokeri” koji su u Zagrebu, naravno i beskonačni Bundi telefonski razgovori sa njima.
Zapravo sam bila primorana apsolutno u svakoj kući odrađivati više od pola posla sama (a platila sam usluge njima!!!! DA ONI TO ODRADE), a jedino sam pristojno surađivala sa Fimom.
Jedva čekam da Hrešić otvori ured sa 40-ak djelatnika u Rijeci (Erste).

Svi oni štancaju dopise (obračune) u kojima na dnu stranice piše sitnim slovima da je namira u roku 3 dana, ALI………….. Lovica se polaže unaprijed.

Seve,KD kreće na ista tržišta.Probaj znjima ,dečki su odlični…

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

kreću svi na ta tržišta samo nitko nezna kada će krenuti pa ni oni sami, provjereno. danas sam zvao kd i preko njih na regionalnim tržištime nemožeš trgovati.

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

…na trenutak sam vidjeo fin. izvještaje a onda su nestali[smiley3]
ujutro kad sam kliknuo na aci bacilo me u p.m…….pa kakav je to server na http://www.zse…..%5Bsmiley8%5D
došla izvješća a mi nemožemo do njih……tj. neki mogu a neki ne…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Jel vama radi Mostich? Meni upravo crko

I zse.hr i Mostich.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Dok se ti nisi javio, sve je radilo [smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

vratilo se

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Alien:

Dok se ti nisi javio, sve je radilo [smiley2]

Poglavico investiraj u brži ADSL a ne u dimne signale pa kad nesto krepa brže ćeš to saznati
[smiley1]

Hi,hi,hi, ADSL pa to je stara kanta, jesi li ti čuo mali za VIPNET-ov brzi servis??[smiley2][smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Hi,hi,hi, ADSL pa to je stara kanta, jesi li ti čuo mali za VIPNET-ov brzi servis??[smiley2][smiley1]

Jesam (i ne vidim potrebe za sada za time, pogotovo ne po tim cijenama). No, kak se vidi iz dosadašnih slučajeva za ZSE je i 56k modem superbrza stvar [smiley1]

New Report

Close