“Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira
Vrijednosni papir Moguće vrijednosti
* Važeći podaci za prethodni uredovni dan.”
pa nije valjda da više nećemo morati čekati petak, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
chico:
”
sad se odma vidi broj dionica i postotak u top 10, mom oduševljenju nema kraja
”
Jos da ZSE zakupi neki brzi server i link i mojoj sreci nema kraja.
Istina. Download sa ZSE ide sporije nego na 56k modemu. A imam 2 mbit ADSL [smiley5]
Istina. Download sa ZSE ide sporije nego na 56k modemu. A imam 2 mbit ADSL [smiley5]
Da je modemska brzina jos bi bilo i ok, danas mi je brzina bila 0,6KB/sec.
sad se odma vidi broj dionica i postotak u top 10, mom oduševljenju nema kraja
Ovo je izvrsno, nema više nagađanja koliko ko kupuje a ko prodaje iz Top 10 [smiley2]
ma svaka im dala. [smiley2]
slazic:
”
Opa
http://www.sda.hr/portal/f?p=100:52:923242240474675
”
kakav šok, pa ovo je sad prava internet stranica.
idu mi suze na oči
a je li aktivirao tko od vas –moj e-račun…
Premješteno iz teme: [color=blue]BLJE (Belje d.d.)[/color]
Od drhtavaca.
Bože, nekad i ja bijah takav, mlad i neiskusan…[smiley2]
Sad sam star i neiskusan.
Ali staložen, hehe.
Poslovica kaže: strpljen-spašen.
Danas sam na temi ABACUS BROKERI postavila sljedeći unos. No kako nije bilo odgovora shvatila sam da je možda razlog – kriva tema. Radi toga ponavljam na ovoj temi.
“Molim, ako netko zna da mi odgovori na sljedeće:
– da li je moguće kod neke brokerske kuće davati naloge za kupnju unatoč što tog trenutka nemate raspoloživih novaca na računu?
– ako je odogovor na prvo pitanje potvrdan, molim navedite koje su to kuće.
– ako je odgovor na prvo pitanje negativan onda se pitam što se radi s tolikim novcima koji stoje na računima u svrhu pokrića svih kupovnih naloga na burzi. Ako netko može to malo objasniti, jer namirenje kupoprodaje iznosi 3 dana.
Hvala na iscrpnim odgovorima”
Danas sam na temi ABACUS BROKERI postavila sljedeći unos. No kako nije bilo odgovora shvatila sam da je možda razlog – kriva tema. Radi toga ponavljam na ovoj temi. “Molim, ako netko zna da mi odgovori na sljedeće: – da li je moguće kod neke brokerske kuće davati naloge za kupnju unatoč što tog trenutka nemate raspoloživih novaca na računu? – ako je odogovor na prvo pitanje potvrdan, molim navedite koje su to kuće. – ako je odgovor na prvo pitanje negativan onda se pitam što se radi s tolikim novcima koji stoje na računima u svrhu pokrića svih kupovnih naloga na burzi. Ako netko može to malo objasniti, jer namirenje kupoprodaje iznosi 3 dana. Hvala na iscrpnim odgovorima”
U HYPU daš nalog ako nemaš keša. Ako provedu transkaciju, onda moraš prodati druge dionice u istom danu. Ne možeš dan završiti da te kreditira broker.
Novci stoje na posbnom računu.
brokeri nisu kreditori. uz predhodnu telefonsku najavu ako u istom danu mozes doznaciti novac mogu ti obaviti transakciju.
ja sam bila odusevljena srbijanskom srtanicom(kao nasa sda) ,naprosto sam se veselila pretragama,jer su nasi investicijski fondovi usli u sve vazne firme u Srbiji,kupili jeftino pa ce sad kad se osnuju srbijanski fondovi im prodati njihove firme ali naravno za visestruko vise[smiley2]
pa zasto su jadni ljudi ratovali na ratistu a mnogi i poginuli[smiley16]
lova je lova,interes je interes