poz… imate li možda negdje zakopano u vašim file-ovima..prijevod najbitnijih fin. izraza na hr npr. ASSETS-AKTIVA LIABILITIES-OBVEZE itd…[smiley2]
Jučer ili prekjučer sam naletio na sličan rječnik i još pozivaju ljude da im pomognu u prijevodu i korištenju hrvatskih rječotvora, ali se ne mogu sjetiti na kojoj stranici je to bilo.
Neki me popljuvase kad sam napisao da bi narod mogao valorizirat na izborima Jurciceve ideje a kad ono http://www.net.hr/vijesti/page/2007/03/25/0067006.html
S osam mjeseci do izbora i 30%+ neodlucnih, ima tu jos puno jahanja do kraja….
Fkors da ima.
Proizvođači biogoriva najavili su otkup svakog kilograma uljane repice i kukuruza na vukovarskom području.Izvor današnji Metro.
Pa zar Jurcica jos itko moze ozbiljno shvacati(a bio je tako dobar profa na faksu, trebao je zadrzati samo svoju katedru -a ne u politiku)
Premješteno iz teme: [color=blue]LURA (Lura d.d.)[/color]
nemoj kupovati u konzumu jer ima puno srpskih proizvoda a ide sa sloganom konzumirajmo hrvatsko, kao i rajić todorić je sve oteo i sve ih treba zatvoriti a imovinu nacionalizirati, to je moje misljenje. kupuj u malim privatnim ducanima, tako pomazes malog covjeka i pomazes malim ducanima da opstaju a ne velikima da se sire, kad bi svi tako razmisljali nebi se dogadjalo ovo sto se dogadja, pozdrav!
Sevina poruka: Text posta æe se prikazati nakon odobrenja moderatora. Hvala na razumjevanju.
Naslov teme: BEZ CENZURE [smiley3]
ma osvrnuo bi se malo na protekli mjesec dana. vidite gospoda sa ovoga foruma , su isticali određeni broj dionica poput , miv, transadriju, zitnjak, kao sigurne dobitke spominjalo se u slučaju miva 15000 kn, u slučaju zitnjaka , ako se ne varam 800 kn , transadrija , se toliko razvlačila oko tih njenih nekretnina , da je to u nekim trenucima prelazilo, u komične situacije. eto prođe i vrijeme u kojemu su dotični forumaši najavljivali , da bi se ti rasti trebali i dogoditi, no vidi čuda nije se dogodilo ništa. tu se vidi temljno nepoznavanje gospodarskih prilika u nas i na anšem tržištu. kod na to funkcionira ovako NAPOMINJEM MALO ĆU KARIKIRATI DA BUDE RAZUMLJIVIJE. svi na tv-u pričaju u nekretninama , jao sada ćemo gledati samo nekretnine i vrijednosti koje one imaju ma bilo čime se određena firma bavila nije to bitno bitne su nekretnine. u slučaju miva spominjala se zemlja u varaždinu, pa za žitnjak njegove nekretnine u zagrebu , a da o transadriji i ne pričamo. sve ove tri tvrtke , su jedan veliki veliki balon. transadrija , zitnjak ili miv to se zove hazard