BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znam mauricije da je lozinka ista za obje aplikacije
Do sad sam imao pretplatu na ATM, ne i na MOST-ich
Sad mi ATM radi, ali MOSTICH ne radi…i to mi nema smisla, ako tebi ima, odi raditi na ZSE, sigurno ces brzo napredovati[smiley2]
Sorry, ali ne kuzim kaj si htio napisati sa ovom svojom recenicom!
naime, definitivno sam zakinuti i tocka!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

I što da napravim? Upisao sam isto Korisničko ime i Zapoku na ATM I Mostich pa me na ATM pušta a na Mosich ne. Probao sam se i dekonektirati sa ATM pa cijeli postupak ispočetka i opet ništa.

La vita e bella!

Znam mauricije da je lozinka ista za obje aplikacije Do sad sam imao pretplatu na ATM, ne i na MOST-ich Sad mi ATM radi, ali MOSTICH ne radi…i to mi nema smisla, ako tebi ima, odi raditi na ZSE, sigurno ces brzo napredovati[smiley2] Sorry, ali ne kuzim kaj si htio napisati sa ovom svojom recenicom! naime, definitivno sam zakinuti i tocka!

Ja sam koristio i Mostich i ATM, i sada imam lozinku zajedničku od Mostich, a to su me obavijestili e-mail-om. Ne znam zašto ne nazovete ZSE i tamo pitate.

Na ZSE od danas je BLJE, VART, SNBA, DDJH, KORF itd.

A zato je VIN u padu.[smiley1]

jel zna tko kako će sad izgledati webmostich 1g.?

zar će ignorirati dionice koje su pripojene…[smiley4]

ne ignorira, prikazuje ih[smiley2]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

abacus se dobro pripremili – pregled trgovanja objedinjen, teh. analiza više nema onaj dosadni dupli popis tikera.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Dejavue: ” Znam mauricije da je lozinka ista za obje aplikacije Do sad sam imao pretplatu na ATM, ne i na MOST-ich Sad mi ATM radi, ali MOSTICH ne radi…i to mi nema smisla, ako tebi ima, odi raditi na ZSE, sigurno ces brzo napredovati[smiley2] Sorry, ali ne kuzim kaj si htio napisati sa ovom svojom recenicom! naime, definitivno sam zakinuti i tocka! ” Ja sam koristio i Mostich i ATM, i sada imam lozinku zajedničku od Mostich, a to su me obavijestili e-mail-om. Ne znam zašto ne nazovete ZSE i tamo pitate. Na ZSE od danas je BLJE, VART, SNBA, DDJH, KORF itd.

Zvali smo ZSE, sto sam i napisao 🙂
I rekli su da ce se javiti, da me ne vide u bazi korisnika…ha ha ha ! A ATM mi radi…perfect[smiley1]
I da…nema MLDN na obje burze cini mi se ( nema na Mostich-u PG i ATM-u)[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

imaš mladinu i još neke dionice u ATM-u na dnu popisa dionica.

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

Nervira me Mostić , nervira me ATM , šteka mi forum Poslovnog , boli me glava , ali ovi na Zabi što se guraju na prodaji me ubijaju.

Nervira me Mostić , nervira me ATM , šteka mi forum Poslovnog , boli me glava , ali ovi na Zabi što se guraju na prodaji me ubijaju.

Niste jedini kolega…uglavnom…da bar sve padne i spusim svu lovu i odem uzgajati vrganje[smiley2]

imaš mladinu i još neke dionice u ATM-u na dnu popisa dionica.

Hvala kolega!
A nisu je ni tu trebali staviti
[smiley1]

Hvala kolega! A nisu je ni tu trebali staviti [smiley1]

Da li je možda razlog što je ATM koštao 250,00 kuna, a Mostich 400,00?

New Report

Close