BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]INA (INA-Industrija nafte d.d.)[/color]

INA lijepo pada. Koliko vidim P/E piše u prošlom vremenu sada kada je prodao te stoga razumijem njegove neostvarene snove prodaja INE na 3.000 kuna. Zato imam jednu lijepu pjesmicu za tebe, kao velikog majstora govorenja neistine: kakva je to istina kad s druge strane je laž izvrnute vrijednosti strah, samo strah neostvareni snovi radiš ono što ne voliš ali mogu ti reći gdje je put ka sreći

Ma mislim ti si stvarno..
Nije ti ovo niti prvi puta nažalost.
Što hočeš, jer sam napisao nekakvu neistinu?
Istina boli znam, ali je istina.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

Premješteno iz teme: [color=blue]INA (INA-Industrija nafte d.d.)[/color]

Ma mislim ti si stvarno.. Nije ti ovo niti prvi puta nažalost. Što hočeš, jer sam napisao nekakvu neistinu? Istina boli znam, ali je istina.

Ajde, zovi brzo moderatora da te spasi.

Istina koja boli?

Osim jadikovanja, što si još pametno napisao na nekoj temi?

Ma moderirajte koliko vas god volja…

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Nesscaffe 12 kn.

Poslovni 6 kn.

Činjenica da sam u pravu……. neprocjenjivo. Neprocijenjivo.

Za sve ostalo, imam svoj Mastercard.

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Lijepo sam vam rekla da mi ne šaljete privatne poruke.
Hoćete na kavicu sa mnom, Igore i Vjeko?
Mislite da je problem u meni?
U tome što mislim da ste seksisti i imate problema sa “ženskim egom”? Ma nazovite taj “ego” kako vas god volja.
Ha-ha-ha…
NEMA PROBLEMA KOMADI…

JEDVA ČEKAM TU KAVU.

JEDVA ČEKAM.

Zagreb?

Rijeka?

Samo recite.

Sada prekidam ovu nazovi raspravu. Svaki sljedeći post kojim bi ona mogla biti nastavljena se briše. Očito Vi imate problem s nama, a ne mi s Vama. Iza svog poziva na kavu stojim, a prepucavanje tko je kog pozvao je ispod moje razine.
Poziv na kavu ili u redakciju (ili bilo koja kombinacija navedenog) stoji i za svakog tko ima problem, pitanje ili jednostavno želi vidjeti gdje smo i kako izgledamo.

Igor Prstec, web urednik

Sada prekidam ovu nazovi raspravu. Svaki sljedeći post kojim bi ona mogla biti nastavljena se briše. Očito Vi imate problem s nama, a ne mi s Vama. Iza svog poziva na kavu stojim, a prepucavanje tko je kog pozvao je ispod moje razine. Poziv na kavu ili u redakciju (ili bilo koja kombinacija navedenog) stoji i za svakog tko ima problem, pitanje ili jednostavno želi vidjeti gdje smo i kako izgledamo.

Ja znam kako vi izgledate, sigurno kao moderatori!!!

Bas gledam ovo…i nisam nigdje vidio odgovor…a vidim da ste ga duzni…
Zasto ste zatvorili ranije otvorenu temu, a ostavili novu?
Zatvorili ste temu od 13 stranica, a ostavili otvorenu novu od 3 stranice.*
Da je zbog naslova teme, vjerujem da bi se sjetili prebaciti postove na ispravnu temu…

Cudno…
[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

igor: “Sada prekidam ovu nazovi raspravu. Svaki sljedeći post kojim bi ona mogla biti nastavljena se briše. Očito Vi imate problem s nama, a ne mi s Vama. Iza svog poziva na kavu stojim, a prepucavanje tko je kog pozvao je ispod moje razine. Poziv na kavu ili u redakciju (ili bilo koja kombinacija navedenog) stoji i za svakog tko ima problem, pitanje ili jednostavno želi vidjeti gdje smo i kako izgledamo.
“Ja znam kako vi izgledate, sigurno kao moderatori!!!

ja znam kako dio vas izgleda….
pozdrav Sonji, g. Andrašiću, pa čak i moderatorima…..ha,ha,ha…
od bivšeg djelatnika Masmedie…..

Upravo tako. Nikada, ali nikada niste imali promblema sa mnom.
Ja nemam (jednako tako) nekakvih posebnih problema sa vama dvojicom izuzev kada se počnete ponašati prokleto tvdoglavo i sebično kao danas.
Kako vam uopće može pasti na pamet da ću vam ja pognuti glavu, kada vas uhvati ta vaša “žuta minuta”?
Neću. Nema šanse.
Vjeko, nemam ništa protiv vas… ali me nemojte molim vas navoditi sa “bla-bla-bla” jer mi šiljci po kičmi počnu izlaziti, ok? 🙂
Igore, srčeko… nemam ništa ni protiv tebe, samo mi ponekad ideš… na živce. Gadno. 🙂

Kad skoro stignem u Zgb, zovem vas obojicu na tu kavicu… pa me perite i pilajte koliko vas god volja.
I ja ću platiti kavu, nema problema. 🙂

I dalje nema odgovora zasto je 3 bolje od 13????[smiley1][smiley13][smiley15][smiley16]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Sve je to ok…i to je ono kaj nisam pitao
nego!
3 stranice na starijoj temi
13 stranica na novijoj temi

Sto ce biti sa ih 13 stranica???
Ostat ce da se gledjau na mrtvoj temi?

New Report

Close