BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

edo ti pišeš u ime znanca ili..?

Obavijest svim korisnicima foruma PD-a. Edo na forumu Imamnovac.com je nečija zafrkancija ( nije moj ) i žalosni je pokušaj moje diskreditacije. Osobno me baš briga što netko piše pod mojim nickom ( makar je to dokaz nedostatka maštovitosti ), no dužan sam upozoriti kolege sa poslovnog koji čitaju i cijene moje postove da ne ulažu na temelju pisanja na tom forumu. Sve što je napisano u ime ede je plagijat.

Sory ispravka .

Dobro ljudi ima li ikog tamo osim mene navčine da piše u dobroj vjeri, sve neke sapunice dinastije, krađe indentiteta, davno izgubljeni blizanci… netko stvarno ima viška slobodnog vremena

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Teško…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Inace moram priznati da se dopuna poslovnom magazinu Investitor posljednjih mjeseci dosta degradirala pa sam prestao obracati pozornost, no kliknuvsi na najavu za Investitor ovog cetvrtka ostao sam u cudu!

Moj najdrazi novinar – Mario Gatara u novom ce Investitoru imati kolumnu (!) o rvackom trzistu kapitala… to znaci da mozemo ocekivati sarkazma na lopate i hrpu preporuka u finom celofanu… jednu stvar s teskocom pokusavam shvatiti… zasto kolumne o dionicama u poslovnim casopisima pisu ljudi koji dionice nemaju? J. Galinec jasno i glasno svaki put govori da su nase dionice preskupe sto valjda znaci da osim INDG nema nijednu a o M. Gatari da i ne pricam… njega bih poslao na ubrzani kurs racunovodstva hehe

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

čvarkožder: ”
Obavijest svim korisnicima PD-a. KuciloOro s poslovnog je Znanac na
imamnovac.com, a Znanac s poslovnog je KuciloOro na imamnovac.com. A,
ja sam administrator na mojnovac, moderator na poslovnom, tajnica na
fondovi.hr, noćni čuvar na centruinvestiranja i predsjednik uprave
Adrisa.[smiley9]

Ne znam što si ti ni tko si ti, znam samo da je Kucilooro na forumu
imamnovac nije moj i sllijedom toga upozoravam na nemoral i dvoličnost
onih koji šire neistine po Forumu PD-ea. Za forum imamnovac me nije
briga – neka pišu što god hoće. Na način kako su počeli neće daleko.

Nemoj se ljutiti Kucilo. Nisam mislio ništa loše. Samo sam želio reći da prosječni promatrač više ne zna tko je tko, tko kome brat, a tko kome punica. Izgleda da je ovo prilično nesavršen medij (ili su pojedini moderatori i administratori takvi), pa dobiješ krađa identiteta i podvojenih ličnosti kao u meksičkim sapunicama.

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

edo:
“Obavijest svim korisnicima foruma PD-a. Edo na forumu Imamnovac.com je nečija zafrkancija ( nije moj ) i žalosni je pokušaj moje diskreditacije. Osobno me baš briga što netko piše pod mojim nickom ( makar je to dokaz nedostatka maštovitosti ), no dužan sam upozoriti kolege sa poslovnog koji čitaju i cijene moje postove da ne ulažu na temelju pisanja na tom forumu. Sve što je napisano u ime ede je plagijat.
“Sory ispravka .

A što je s nickom hakela9 na tom forumu? Jel’ tvoj ili je isto plagijat?

edo: ” edo: “Obavijest svim korisnicima foruma PD-a. Edo na forumu Imamnovac.com je nečija zafrkancija ( nije moj ) i žalosni je pokušaj moje diskreditacije. Osobno me baš briga što netko piše pod mojim nickom ( makar je to dokaz nedostatka maštovitosti ), no dužan sam upozoriti kolege sa poslovnog koji čitaju i cijene moje postove da ne ulažu na temelju pisanja na tom forumu. Sve što je napisano u ime ede je plagijat. “Sory ispravka . ” A što je s nickom hakela9 na tom forumu? Jel’ tvoj ili je isto plagijat?

To pitaj ivanu7 i KucilaOra.[smiley2]
nebi se štel mješati u te mutne poslove.

ne znam zašto moderator dopušta ovo spamanje sa nebitnim postovima na ozbiljnom forumu kao što je forum poslovnog? nastavi li se ovakvim pisanjem na forumu ne piše mu se ništa dobra
očigledno je veliki propust što se neke ponovo pustilo da pišu
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

bragoc: ” edo: ” edo: “Obavijest svim korisnicima foruma PD-a. Edo na forumu Imamnovac.com je nečija zafrkancija ( nije moj ) i žalosni je pokušaj moje diskreditacije. Osobno me baš briga što netko piše pod mojim nickom ( makar je to dokaz nedostatka maštovitosti ), no dužan sam upozoriti kolege sa poslovnog koji čitaju i cijene moje postove da ne ulažu na temelju pisanja na tom forumu. Sve što je napisano u ime ede je plagijat. “Sory ispravka . ” A što je s nickom hakela9 na tom forumu? Jel’ tvoj ili je isto plagijat? ” To pitaj ivanu7 i KucilaOra.[smiley2] nebi se štel mješati u te mutne poslove.

ne znam zašto moderator dopušta ovo spamanje sa nebitnim postovima na ozbiljnom forumu kao što je forum poslovnog? nastavi li se ovakvim pisanjem na forumu ne piše mu se ništa dobra očigledno je veliki propust što se neke ponovo pustilo da pišu NR

Koga se to ” ponovo pustilo da pišu”?

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

evo, da razbijemo crvenilo indeksa – Hlipo se zeleni:
Vaš link

Vrijednost indeksa poslovnog optimizma Hlipo za veljaču iznosi 122,7 što je najviša razina optimizma hrvatskih gospodarstvenika od početka mjerenja u lipnju 2005. godine.

eto.

… Graditeljstvo je i u veljači bilo najoptimističnija djelatnost …
… Suzdržaniji su gospodarstvenici iz turizma …
… Najpesimističnija od svih promatranih djelatnosti je trgovina …

čini mi se da je njihov optimizam i sreća obrnuto proporcionalna optimizmu i sreći njihovih korisnika: kupci nekretnina su najmanje sretni, a kupci u trgovinama … hm, pa to se vidi na svakom otvaranju novog shopping mega centra [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close