– pišem na kom. i slušam televiziju HRT2.
– govori se o Kineskoj burzi.
– mali ulagači kojih je puno nemaju pojma o dionicama, ali vjeruju u rast.
– čula sam jednu orginalnu rečenicu.
– ako cijena dionicama i padne to će biti samo prilika za veliki rast.
– znači nema straha, samo naprijed novi investitori.
Pozdrav !
Obavijest svim korisnicima foruma PD-a. Kucilooro na forumu Imamnovac.com je nečija zafrkancija ( nije moj ) i žalosni je pokušaj moje diskreditacije. Osobno me baš briga što netko piše pod mojim nickom ( makar je to dokaz nedostatka maštovitosti ), no dužan sam upozoriti kolege sa poslovnog koji čitaju i cijene moje postove da ne ulažu na temelju pisanja na tom forumu.
Sve što je napisano u ime Kuciloora je plagijat.
Pozdrav
Obavijest svim korisnicima foruma PD-a. Znanac na forumu Imamnovac.com je nečija zafrkancija ( nije moj ) i žalosni je pokušaj moje diskreditacije. Osobno me baš briga što netko piše pod mojim nickom ( makar je to dokaz nedostatka maštovitosti ), no dužan sam upozoriti kolege sa poslovnog koji čitaju i cijene moje postove da ne ulažu na temelju pisanja na tom forumu.
Sve što je napisano u ime Znanca je plagijat.
Pozdrav
Šteta je ne iskorisititi dobre postove.
Hvala kolega Kucilo.
Auuu, imaju čak dva Kucila tamo. prevrijedni neki momci.
S danom integracije Zagrebačka burza donijet će odluku o delistanju dionica iz Slobodnog tržišta koje se nisu trgovale više od godinu dana te će odlukom preuzeti Pravila, upute i priručnike VSE u dijelu koji se odnosi na trgovanje putem trgovinskog sustava BTS. Kako bi funkcionalnosti sustava MOST i BTS bile što više usklađene, suspendirat će se odredbe Pravila uputa i priručnika u dijelu koji se odnose na anonimnost kontra strane, skrivenih naloga i naloga sve ili ništa.
Dakle gotovo je s anonimnošću i maštovitošču na burzi. Lipari mogu slaviti. Bit će liparenja!
Obavijest svim korisnicima PD-a. KuciloOro s poslovnog je Znanac na imamnovac.com, a Znanac s poslovnog je KuciloOro na imamnovac.com.
A, ja sam administrator na mojnovac, moderator na poslovnom, tajnica na fondovi.hr, noćni čuvar na centruinvestiranja i predsjednik uprave Adrisa.[smiley9]
Ne znam što si ti ni tko si ti, znam samo da je Kucilooro na forumu imamnovac nije moj i sllijedom toga upozoravam na nemoral i dvoličnost onih koji šire neistine po Forumu PD-ea. Za forum imamnovac me nije briga – neka pišu što god hoće. Na način kako su počeli neće daleko.
pa to je nevjerojatno.. upravo sam bacio oko.. iste slike, isti nickovi.. kakva bezobrazna kradja.. jos ako je u reziji vlasnika “tog” portala, bolje da odmah stave kljuc u bravu.. dok su gubici jos mali…
i mozda da promijene domenu.. imaosamnovac.com
Ovo me podsjeca na isti slucaj koji je bio na forumu fondovi hr.
Ljudi ima toliko foruma na kojima možete čitati takve gluposti da padnete ‘ sa stolca’.
Uglavnom ja bi se koncentrirao samo na ovaj forum, koji je ‘ recimo ‘ ozbiljan
[smiley1]
Primjećujem da nekih uglednih članova nema danas na forumu poslovnog, valjda su zauzeti sa pisanjem bedastoća na imamnovac.com?
jos ako je u reziji vlasnika “tog” portala, bolje da odmah stave kljuc u bravu.. dok su gubici jos mali… i mozda da promijene domenu.. imaosamnovac.com
nije u mojoj režiji. Uopće ne pratim ovaj forum. Danas sam se registrirao kako bih odgovorio caymanu006. Ne znam tko je čiji nick i tko koga zeza, ako imate pritužbu da je netko uzeo vaš nick i lažno se predstavlja javite mi na privatnu poruku da pokušamo to riješiti. Hvala.
Pozdrav,
Gordan
Obavijest svim korisnicima foruma PD-a. Znanac na forumu Imamnovac.com je nečija zafrkancija ( nije moj ) i žalosni je pokušaj moje diskreditacije. Osobno me baš briga što netko piše pod mojim nickom ( makar je to dokaz nedostatka maštovitosti ), no dužan sam upozoriti kolege sa poslovnog koji čitaju i cijene moje postove da ne ulažu na temelju pisanja na tom forumu.
Sve što je napisano u ime ede je plagijat.