plavi: ” Pravi fanovi to vrlo dobro znaju.[smiley2][smiley1] ” A da podijelite info potencijalnim novim fanovima? [smiley2]
striganje ovaca u Melbourne-u, ajmo malo predvidjanja fanova
1. massa
2. kimmi
3, fisichella
Pozdrav i tebi plavi.Cjenim i tvoje pisanje na forumu kao i ostalih forumaša i može se puno toga naučiti ( dobrog i lošeg) naravno.
Posebno sam pozdravio Indijanca iz razloga što smo mi Tatanke sa njima dijelili burnu prošlost.
Ne ponovilo se!!! [smiley11]
striganje ovaca u Melbourne-u, ajmo malo predvidjanja fanova
aaa, to je ono dosadno kad se vozikaju u krug onim zacudnim vozilima. Ta sportska djelatnost je izgubila smisao poslije Senne. Puse ga samo nikotinski fanovi. [smiley2]
još 6 radnih dana i prestaje s radom varaždinska burza
…sto ce biti s nama korisnicima ATMa? [smiley1]
Pozdrav i tebi plavi.Cjenim i tvoje pisanje na forumu kao i ostalih forumaša i može se puno toga naučiti ( dobrog i lošeg) naravno.
Posebno sam pozdravio Indijanca iz razloga što smo mi Tatanke sa njima dijelili burnu prošlost.
Ne ponovilo se!!! [smiley11]
Pozdrav tebi Tatanka ( tek sam sad uočio tvoje pozdrave )[smiley2]
gazda:
”
”
“tehničko trgovanje se gasi 16.ožujka ,a sve dionice prelaze na trgovinski sustav zagrebačke burze”
izvor:manager.hr str.18
sto ce biti s nama korisnicima ATMa? [smiley1]
I dalje kosristiš ATM dok ne proradi nešto drugo, a ne prije ljeta.
feki:
”
gazda:
”
”
”
“tehničko trgovanje se gasi 16.ožujka ,a sve dionice prelaze na trgovinski sustav zagrebačke burze”
izvor:manager.hr str.18
Rekao Motušić da će se na oba softvera do uvođenja novoga vidjeti sve dionice i njihovo trgovanje.
Rekao Motušić da će se na oba softvera do uvođenja novoga vidjeti sve dionice i njihovo trgovanje.
to su se trebali sjetit još prije 5 godina,al nema veze[smiley1]
Posjetite i komentirajte:
http://www.matrix90.bloger.hr/
(AKO IMATE KAKAV ZANIMLJIV PRIJEDLOG, OSTAVITE GA …)
A kako stoji stvar s H nalogima?