Pozdrav svima!!!
Student sam Fakulteta za turisticki i hotelski menadzment i u zadnje vrijeme istrazujem rad nasih burzi i kretanje cijena dionica. Vise sam promatrao Zagrebacku burzu i dosao do zakljucka da PUNT i THNK imaju dosta pravilno kretanje cijena, kao da i INA rusi sve rekorde. Znaimaju me vasi savjeti i misljenja!!! Koje su po vama nase najperspektivnije dionice? Sta mislite koje dionice ce najvise porasti spajanjem Zagrebacke i Varazdinske burze? I ono sto me najvise zanima, sta mislite kakva je buducnost nasih turistickih poduzeca? Svi smo svjedocili velikom porastu cijena dionica tur. poduzeca na samom pocetku ove godine, sta vi mislite? Dali ce cijene jos rasti, ili je sve to nakon nove godine malo prenapuhano radi velike kolicine kapitala na burzi koji je dovela INA. Molim vas za pomo i informacije.
Svima se unaprijed zahvaljujem!!!
malo prije pisalo:
“Ukupno korisnika: 94”
do prije mjesec-dva, nekakav prosjecan broj tijekom dana bio bi 50-60 korisnika.
zakljucak:
ili je naglo porastao broj forumasa, ili su postojeci forumasi izrazito razvili mastu i volju za stvaranje vise nickova [smiley7]
malo prije pisalo:
“Ukupno korisnika: 94”
do prije mjesec-dva, nekakav prosjecan broj tijekom dana bio bi 50-60 korisnika.
zakljucak:
ili je naglo porastao broj forumasa, ili su postojeci forumasi izrazito razvili mastu i volju za stvaranje vise nickova [smiley7]
A moji uopće i nisu logirani, hi,hi,hi, a ipak vas ima kao kusih pasa, hi,hi,hi[smiley1]
šta se dešava sa ATM-om opet trokira. to samo meni ili ?
Sta mislite koje dionice ce najvise porasti spajanjem Zagrebacke i Varazdinske burze?
Pitanje za razmisljanje.
Kolege, ima likakva pametna sugestija. Ono sto meni pada na pamet je da ce biti samo vise day tradea, a to nije bas najbolje za ozbiljne investitore. Ima li pametnijih ideja???
jos jedno pitanje, hoce li prva generacija nastaviti pruzati uslugu mostich-a sada sa dionicama obje burze ili…?
jos jedno pitanje, hoce li prva generacija nastaviti pruzati uslugu mostich-a sada sa dionicama obje burze ili…?
Hoće,samo ti još neće biti sve dionice sa VSE na Mostichu,nego otprilike pola.
Sta mislite koje dionice ce najvise porasti spajanjem Zagrebacke i Varazdinske burze?
Pitanje za razmisljanje.
Kolege, ima likakva pametna sugestija. Ono sto meni pada na pamet je da ce biti samo vise day tradea, a to nije bas najbolje za ozbiljne investitore. Ima li pametnijih ideja???
podcjenjene s tendecijom oporavka i dionice iz 1. kotacije
podcjenjene s tendecijom oporavka i dionice iz 1. kotacije
Koliko je cash-a na tržištu, mislim da nam nisu dosta još 3 kotacije…[smiley2][smiley2][smiley2]
Seve: ” nathan47: ” Nabrijan neki malisan ovaj Eldorado, cini se da si mu stvarno draga [smiley2] ” Buzz off, Nathane. Dovoljno britko i sadržajno? ” Poštovani korisnici Seve i Nathan47, biste li prekinuli? Za takve stvari koristiti PM. Hvala!